Skip to main content

Şoşoacă: „Nu există niciun copil mort de Covid”, „Ştiţi că s-au descoperit copii fără organe în ei?”. Amendă pentru Realitatea

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

Câteva afirmaţii grave făcute de senatoarea Şoşoacă, cu mai bine de trei luni în urmă, aduc o amendă postului Realitatea Plus. Vorbim despre o ediţie Jocuri de Putere, care a încasat o amendă de 10.000 de lei

Publicitate

Diana Şoşoacă a adus în discuţie un subiect năucitor, pentru care nu a adus dovezi. Aceasta a vorbit despre „copii fără organe în ei”, despre care „s-a descoperit că nu erau infectaţi cu Covid-19”

„Ştiţi că s-au descoperit copii fără organe în ei? Ştiţi că s-au descoperit că nici măcar nu erau infectaţi cu Covid 19?”, îi intreba senatoarea pe ceilalţi oameni din platou. 

„O urlătoare care crede că deţine adevărul absolut”

Nu au fost singurele derapaje pe care Şoşoacă le-a avut în emisiunea moderată de Bogdan Muzgoci (plecat între timp de la Realitatea). Atât afirmaţiile senatoarei, cât şi lipsa de reacţie a moderatorului au fost criticate de forul audiovizual. 

„La Realitatea este vorba despre o urlătoare care crede că deţine adevărul absolut. Acolo era un moderator de care imi este milă, cred că tremura pe scaun”, a spus Valentin Jucan.

„Moderatorul a fost clar depăşit”, a remarcat şi Mircea Toma. 

În apărarea postului, Marius Huc (director editorial) a spus:

„Moderatorul nu mai este, iar doamna Şoşoacă nu mai vine de mult. Nici domnul Peiu. Domnul Adrian Wiener cred că a echilibrat ce a spus Şoşoacă, el fiind medic.”

Am avut discuţii cu producătorii şi cu realizatorii. Ştiu că anumite personaje pot să ne facă rău. Totuşi, anumite personaje nu pot fi evitate. Să le tăiem de tot microfunul nu e o soluţie. Evident, trebuie să existe şi responsabilitatea jurnaliştilor”, a spus Huc. 

Şoşoacă: „Este cea mai mare crimă”, „Legalizăm nazismul”

În emisiunea moderată de Bogdan Muzgoci, Diana Şoşoacă a avut multe ieşiri în decor. Printre altele, senatoarea a spus:

- Vaccinul anti-Covid-19, conţine discriminare. Conţine un experiment care se va termina în decembrie 2023, ceea ce înseamnă că legalizăm nazismul şi experimentele lui Mengele. Conţine pericol pentru copiii noştri.

- Noi ne bazăm pe adevăr şi pe informare corectă cu privire la afectele adverse, iar Guvernul României ascunde efectele adverse.

- Nimeni nu prezintă efectele adverse! Că sunt medii, că sunt grave. Au fost oameni care au rămas cu sechele, cu miocardite

- Ştiţi că nu există niciun copil mort de Covid şi este răspuns oficial al Ministerului Sănătăţii! 

- Ştiţi că s-au descoperit copii fără organe în ei? Ştiţi că s-au descoperit că nici măcar nu erau infectaţi cu Covid 19

În şedinţa CNA de ieri, 20 octombrie 2021, s-au vizionat emisiuni pe subiectul vaccinării de la mai multe posturi TV. Astăzi, 21 octombrie, s-au luat şi câteva decizii. Mircea Toma a tras o concluzie generală:

„Eu m-am gândit la tot ce am văzut ieri şi am identificat câteva paliere de eroare. Un nivel prim ar cel legat care aduce o eroare prin prezentarea unor informaţii eronate, eventual trântite de un invitatat. Asta e culpa.

Un alt tip este dat de  o selecţie improprie a invitaţilor, oameni care nu au competenţă în domeniu. 

Un alt palier este cel în care autorul emisiunii îşi propune să prezinte distorsionat informaţii şi fapte. Alege informaţii care sunt altfel, excepţii mai ales. În acelaţi timp, ignoră informaţiile care confirmă beneficiul vaccinului, acestea din urmă fiind într-o proporţie mai mare. Este grav, este un lucru făcut cu intenţia de a dezinforma.

Mai este un nivel în care se rup toate convenţiile profesionale si nu mai sunt respectate principiile. Produsul este transformat într-unul de propagandă”, a subliniat membrul CNA. 


Citeşte şi: Amendă pentru o ploaie de mesaje antivaccin de la Naşul TV: „crimă colectivă”, „copiii lor vor muri primii”, „vaccinuri false” „controlul populaţiei”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    ***
  • fabi fabi
    Da proasta mai e Sosoaca asta! Proasta rau! Si nimeni din mass media nu are curaj sa i-o spuna in fata, acolo unde (mai) e invitata la emisiuni
  • Stefan Stefan
    Intr-o tara civilizata, asta ar fi fost la inchisoare de mult.
  • Camelia Camelia
    Aceasta situatie nu se va termina niciodată. Este un razboi pe care cenzura il va amplifica. Intre timp, la mine in cartier, in fiecare zi intre 10:00 si 13:00, ies grupuri de mame cu carucioare si/sau copii in brațe si fac niste "șezători" prin care zburda sars-covii, pentru ca nu este nicio urma de masca si distanțare. Chiar nu ma consoleaza cu nimic daca or fi vaccinate. Nu vor reusi niciodata sa-i convinga pe romani sa se distanteze, chiar de-ar trebui sa se intalneasca in casă.

Trimite un comentariu

sus