Skip to main content

Amendă pentru o ploaie de mesaje antivaccin de la Naşul TV: „crimă colectivă”, „copiii lor vor muri primii”, „vaccinuri false” „controlul populaţiei”

 
Amendă pentru o ploaie de mesaje antivaccin de la Naşul TV: „crimă colectivă”, „copiii lor vor muri primii”, „vaccinuri false” „controlul populaţiei”

„Bolile autoimune instalate la copii evoluează mult mai rapid decât la adulţi. Copiii lor vor muri primii”, este doar una dintre multele afirmaţii făcute la postul Naşul TV în doar trei emisiuni. 

Publicitate

CNA-ul a amendat Naşul TV pentru mesajele antivaccin făcute de invitaţi, dar şi de patronul Radu Moraru. „Naşul” chiar a participat şi la un miting, în luna iunie, împotriva „vaccinării obligatorii”. 

Postul trebuie să scoată din buzunar 60.000 de lei pentru emisiunile în care au avut loc derapaje grave.

S-au spus lucruri ca „crimă colectivă”, „criminali ai propiilor copii”, „în maxim doi ani de la vaccinare vor muri”, „vaccinuri false” sau „controlul populaţiei”, printre altele. 

Momentele de la Naşul TV au stârnit critici aspre din partea forului audiovizual. Valentin Jucan a afirmat: 

„Ce fac aceşti oameni este să speculeze efectele adverse contrar efectelor pozitive majoritare.

Aceşti oameni nu îneleg care le este rolul şi ce obligaţii au din punct de vedere legal. Trebuie să se facă o distincţie clară între fapte şi opinii, aşa spunea Legea, nu Jucan. Ei spun pe post ce se spune la scara blocului”, a punctat Jucan după cum a relatat Paginademedia.ro încă de ieri

Mircea Toma, cel care a şi propus amenda, a spus: 

„Sunt anumite emisiuni în care se rup toate convenţiile profesionale si nu mai sunt respectate principiile profesionale. Produsul este transformat într-unul de propagandă. 

Emisiunile de la Naşul TV sunt exemplul de maximă abatere de la norme”, a punctat, printre altele, Toma. 

Şefa CNA: „Să nu ne facem că nu vedem. Trebuie să fim fermi”

În şedinţa CNA de ieri, 20 octombrie 2021, s-au vizionat emisiuni pe subiectul vaccinării de la mai multe posturi TV: Naşul TV, Antena 3, Realitatea Plus şi Metropola TV. Astăzi, 21 octombrie, s-au luat şi câteva decizii. Chiar înainte de momentul votului, Cristina Pocora (şefa CNA) a spus, printre altele: 

„Să nu ne facem că nu vedem lumea în care trăim. Să nu ne facem că nu vedem cifrele, morţii şi infectaţii. Să nu ne facem că nu sunt derapaje în peisajul audiovizual. Să nu spunem că aceste derapaje nu au avut niciun fel de influenţă în faţa publicului. Felul în care au fost tratate subiectele au făcut ca în mintea unor semeni să fie strecurată teama de vaccin şi de a induce teama de vaccinare.

Am convingerea că dacă aceste mesaje ar fi fost corecte şi emisiunile echilibrate, eu cred că am fi avut alte cifre. Numărul morţilor ar fi fost diferit. Eu cred că rata de vaccinare ar fi fost diferită.

Nu zic că toată situaţia e cauzată de ce s-a văzut pe TV, dar a facilitate neîncrederea în vaccin şi aceasta stare de teamă. Nu putem să tratăm aceste derapaje cu duhul blândeţii. Noi i-am rugat pe radiofuzori să fie atenţi.

Trebuie să fim fermi în aceste decizii, fără să exagerăm, dar trebuie să avem un gest ferm.”

„Poporul român doarme şi se vrea eutanasiat, vaccinat şi pus să-şi ucidă pruncii prin vaccinare”

În decizia de a amenda postul Naşul TV, CNA a ţinut cont de afirmaţiile făcute în nişte emisiuni difuzate în luna iunie la Naşul TV. În trecut, postul a mai fost amendat pentru derapaje asemănătoare. Redăm mai jos, pe scurt, câteva dintre afirmaţiile făcute în emisiunile analizate de CNA. Cele spuse şi redate mai jos îi aparţin lui Radu Moraru: 

- Deci, până la urmă, dacă poporul român doarme şi se vrea eutanasiat, vaccinat şi pus să-şi ucidă pruncii prin vaccinare, noi nu avem ce să facem şi eu trebuie să fiu foarte pragmatic. Scapă cine poate

- Bă, prostalanilor, nu mai aveţi nici Curte, nimic nu mai aveţi! Pulime, cum spunea jegul acela de Oprescu. Nu mai aveţi nimic! Gata, de acum sunteţi singuri.

- Şi aveţi următoarea opţiune, vă vaccinaţi şi vă vaccinaţi copiii sau nu mai ieşiţi din casă. Că atât de idioţi sunt românii să nu înţeleagă că experimentul cu masca a fost pentru vaccinare, atunci îşi merită soarta toţi! Că aici se va ajunge. 

- Ei, asta va fi din septembrie, nu mai pot ieşi din casă fără vaccinare. Punct. Când vor fi toţi prizonieri, e târziu, că ce să mai faci? Când vor fi toţi vaccinaţi, ce să mai faci? Când vor începe să crape ca proştii, ca idioţii, că nu citesc ce înseamnă aceste mizerii de nici nu sunt vaccinuri, ce să le faci? 

- Ăştia au urmărit să vândă vaccinuri false şi să obţină controlul populaţiei. Că doar nu credeţi că visul lor a fost să facă nişte miliarde din vaccinuri. Nu. Visul lor este controlul populaţiei

- Mă rog la Dumnezeu să reacţioneze, să nu ajungă părinţii să devină criminali ai propriilor copii

- Vaccinarea copiilor poate deveni obligatorie şi părinţii nu se vor mai putea opune. Asta se va întâmpla, asta este crima, restul, ok, e dictatură, ştim că e dictatură

- Crimă colectivă

- Atenţie, mai spun o dată. În maxim doi ani de la vaccinare vor muri şi atuncea ei sunt răzbunători

- Să stea pe terase şi să-şi vaccineze copiii, să se vaccineze şi apoi să vadă cum mor copiii sub ochii lor, pentru că poate nu v-am spus, nu v-am spus până acuma. Bolile autoimune instalate la copii evoluează mult mai rapid decât la adulţi. Deci dacă s-au vaccinat în acelaşi timp, copiii lor vor muri primii, la boli autoimune doar 5% o să supravieţuiască, punct.


Citeşte şi: Încă o amenda încasată de Naşul TV. Conspiraţii despre vaccinare, Covid şi atac la un membru CNA


Citeşte şi: „Saga” Naşul TV continuă la CNA: „Arahat este homosexual şi cu asta l-au şantajat”. Amendă pe măsură pentru ce a zis Radu Moraru


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristina Cristina
    Marea Britanie, presa libera, medic cardiolog, astazi, o crestere a afectiunilor cardiace in persoane din ce in ce mai tinere, dupa tratamentul ARN m: https://m.youtube.com/watch?v=gJ8t0qQ5R4I
  • Spânu Marinică Spânu Marinică
    Unde pot comanda o carte de-a dvs
  • Popescu Popescu
    De ce e interesantă opinia, BAM? Pentru că și tu ești un antivaccinist?
  • B.A.M B.A.M
    Interesantă opinie, Mihai!
  • Dragos Dragos
    Mihai e ca si cum ai fi de acord ca la tv sa fie difuzate si filme pentru adulti in mijlocul zilei, ca oricum copiii se uita la asa ceva pe internet. Logica ta e fracturata rau. Pentru asta exista CNA, tocmai ca sa nu avem abateri de genul Nasul. Nu poti sa arunci niste vorbe aiurea pe un post tv in numele libertatii de exprimare.
  • Mihai Mihai
    Dacă îmi spune CNA-ul in ce lege scrie că discursul antivaccin trebuie sancționat, felicitări! Toate aceste amenzi vor fi anulate în instanță! Faptul că unii au opinii contra vaccinării având argumentele lor mai mult sau mai puțin credibile nu înseamnă că ele nu pot fi expuse! Asta daca mai vrem libertatea opiniilor! Pe de altă parte ce calificare are CNA-ul in a da verdicte vis-a-vis de calitățile și defectele unui vaccin!?
  • david david
    In sfarsit s-a urnit si CNA. Haideti cu amenzi si mai mari.
  • Stefan Stefan
    O nimica toata amenda asta. In mod normal, postul asta ar fi trebuit sa primeasca atatea amenzi incat sa dea faliment.
  • jk jk
    @Cristi fa reclamatii la CNA
  • Leo Leo
    ***
  • jk jk
    Aici e ceva neconcludent.Ati spus ca s-au luat cateva decizii,dar aici scrie doar de amenda Nasului.Sa inteleg ca celelalte din categorie nu au luat nimic-nimic?
  • Cristi Cristi
    Deci mesajele care contestă înțeparea sunt sancționabile, dar toate imaginile cu filmări neblurate din morgă, de pe paturile ATI, titluri precum "se moare pe capete", "morții așteaptă să fie ridicați de pe holurile spitalelor", "n-a crezut în virus și a ajuns să se arunce pământ cu excavatorul peste el", "pacienții care rămân fără aer strigă pe holurile spitalelor că vor vaccinare", "spitalele sunt arhipline, românii sunt condamnați la moarte / scapă cine poate", "ambulanțele pline ajung cu pacienții deja morți în fața spitalelor", "tratament inuman la ATI - pacienții intubați sunt legați de mâini și de picioare, majoritatea nevaccinați", "cimitirele nu mai fac față" etc.

    Nu știu ce e mai rău: că cineva spune că se dorește controlarea populației prin certificat cu cod QR și fără înțepare n-o să mai ai acces la nimic / muncă, servicii medicale, ieșit în aer liber la orice oră (fapt real) sau că pe Antena 3 se arată imagini din morgă la 21.00 și se spune oamenilor că fără vaccin îi așteaptă sacii negri / pe Digi24 se transmite copiilor la 21.00 că e timpul să iasă din învățăturile propriilor părinți și să se înțepe?
  • ddd ddd
    problema lui Radu Moraru este că după ce a căzut regimul Băsescu și electoratul sa schimbat a tot încercat să se lipească de noua conducere numai că nu știu Din ce motiv a primit un mare flit apoi a descoperit că există un public OTV ne satisfăcut neexploatat în totalitate

    Probabil dacă îl ajutau aripa lui Băsescu din PNL sau chiar PMP să prindă și el o funcție Acum am fi vorbit de nașul doar de emisiunea din trecut televiziunea probabil ar fi dispărut Oricum e dispărută
  • claudiuu claudiuu
    Romania Tv Antena 3 Metropola Tv Nasul Tv si emisiunea lui Luis Lazarus de la Inedit Tv toate aceste televiziuni fac propganda Rusiei .Rusia vrea cu orice pret sa creeze haos in Europa s distruga Ue si Nato
  • Iuli Iuli
    Doar 60.000? Eu le dădeam 200.000!!!

Trimite un comentariu

sus