Skip to main content

COMUNICAT. Hidratarea are regulile sale: iata cum sa folosesti un bidon apa 19 litri.

 
COMUNICAT. Hidratarea are regulile sale: iata cum sa folosesti un bidon apa 19 litri.

COMUNICAT. Uneori, cele mai simple lucruri tind sa devina cele mai complicate, fie pentru ca nu le acordam suficienta atentie, fie pentru ca le scapam cu totul din vedere.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Aceeasi situatie se intampla si in cazul hidratarii, un proces esential pentru buna functionare a organismului nostru, intrucat apa este singurul lichid indispensabil vietii.

În Romania, multi oameni, mai ales cei tineri, activi pe piata muncii, "uita" pur si simplu sa bea suficienta apa pe zi sau prefera alte bauturi, precum sucurile carbogazoase, berea etc.

In aceste conditii, sunt de laudat cei care reusesc sa atinga macar minimul recomandat de specialisti, mai precis 2 litri de apa pe zi. Totusi, desi poate parea greu de crezut, hidratarea are si ea anumite "reguli" si nu este important doar cata apa bem, ci si cum si cand o facem.

Un exemplu de "asa nu" il reprezinta cei care, dupa o perioada indelungata in care nu au baut niciun lichid, isi inunda la propriu si la figurat corpul cu o cantitate foarte mare de apa, de ordinul litrilor.

Abordarea respectiva nu va face decat sa suprasolicite rinichii si sa determine urinari frecvente, in locul racoririi si "hranirii" organismului.

Prin urmare, care este calea corecta de a ne hidrata? Vom exemplifica folosind  un bidon apa 19 litri, precum cele comercializate de H2On, brand romanesc care livreaza acasa si la birou, in toata tara, o apa 100% microbiologic pura, netratata prin clorinare si premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles - Belgia, in 2019, 2020, 2021 si 2022 - cu 3 stele, punctaj maxim):

1. Doua pahare de la bidonul cu apa de 19litri imediat dupa trezire vor activa organele interne si metabolismul, iar, pe termen lung, acest lucru va duce la mentinerea greutatii in parametrii optimi;

2. Un pahar de la bidonul cu apa de 19litri inainte de fiecare masa ajuta la o digestie mai buna;

3. Un pahar cu apa inainte de fiecare dus/baie fierbinte te ajuta sa mentii ritmul cardiac la un nivel sanatos, atat la propriu, cat si la figurat;

4. Un pahar cu apa inainte de sala/activitate fizica intensa iti permite sa reglezi nivelul fluidelor din corp si sa ai mai multa energie, prelungind efortul;

5. Un pahar de la bidonul cu apa de 19litri inainte de culcare te ajuta sa ramai hidratat pe parcursul noptii si poate chiar preveni atacul de cord si atacul cerebral in timpul somnului.

In concluzie, dozarea este cheia atunci cand vorbim despre o hidratare corespunzatoare si nu este deloc intamplator ca echipamentul pe care se monteaza bidonul cu apa de 19litri se numeste... dozator.

Pe langa avantajele enumerate anterior, daca alegi H2On te vei bucura si de unul dintre cele mai bune preturi de pe piata: doar 23 de lei pentru ambalajul de 19litri, ceea ce inseamna un pret de numai 1,21 lei per litru (incomparabil mai mic decat in cazul sticlelor de 0.33, 0.5, 1 litru sau chiar 2 litri de apa).

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus