Skip to main content

COMUNICAT. OFICIAL. Go4it.ro – site-ul cu cele mai multe afişări din domeniul Ştiinţă şi tehnologie în luna septembrie

 
COMUNICAT. OFICIAL. Go4it.ro – site-ul cu cele mai multe afişări din domeniul Ştiinţă şi tehnologie în luna septembrie

COMUNICAT. Site-ul de ştiinta & tehnologie www.go4it.ro deţinut de Grupul Gândul a înregistrat în luna septembrie 2021, aproape 5 milioane de afişări, conform datelor SATI.

Publicitate

Site-ul www.go4it.ro a fost lansat în anul 2007 ca o extensie online a revistei glossy "go4it!", editată de Publimedia şi distribuită lunar împreuna cu Ziarul Financiar, site-ul propunându-şi să-i ajute pe cititori să traiasca o viaţă "complet digitală".

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În luna noiembrie 2019 site-ul a fost preluat de la Grupul Mediafax împreună cu alte titluri care acum fac parte din Grupul Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc, iar în luna mai 2020 site-ul a fost relansat pe o platformă nou, cu un design nou, de ultimă generaţie.

În cei 13 ani de presă online, go4it.ro a înregistrat mai multe vârfuri de audienţă, dar cel din data de 1 septembrie 2020 este unul record, respectiv 103.492 cititori unici.

Site-ul prezintă informaţii, sfaturi, review-uri şi păreri ale altor utilizatori pentru toate situaţiile în care vizitatorul go4it.ro se poate afla: Ştiri şi articole, Telefoane mobile, Muzică şi filme, Social media şi Jocuri.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor şi parteneilor săi pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunile Gandul News de la orele 17.00, respectiv 20.30, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, emisiunea CANCAN News de la ora 21.30, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro, emisiunea CSID Live, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Șerban Șerban
    E un site bun, deși mai postează câteodată zvonuri (confirmat false) ca știri și mai pun câteodată titluri de clickbait. Le-aș recomanda totuși să includă o secțiune de comentarii pentru a le putea atrage atenția asupra acestor derapaje.
    Oricum ar fi, felicitări Go4IT!

Trimite un comentariu

sus