Skip to main content

COMUNICAT. Agenţia The Public Advisors comunică pentru brandul de Health Tech Beesers

 
COMUNICAT. Agenţia The Public Advisors comunică pentru  brandul de Health Tech Beesers

COMUNICAT. Beesers, un start-up din zona de Health Tech a ales agenţia The Public Advisors pentru implementarea strategiei de comunicare şi promovarea beneficiilor pe care aplicaţia le oferă utilizatorilor. Aceasta reprezintă prima aplicaţie mobilă din România care facilitează livrarea serviciilor medicale la domiciliu conectând printr-un singur click personalul medical calificat cu pacienţii.  

Publicitate

The Public Advisors realizează strategia de comunicare a Beesers care se adresează mai multor categorii de public. Este vorba de investitori, parteneri medicali şi clienţi sau pacienţi finali. Cu fiecare dintre aceştia  se comunică prin canale diferite şi cu mesaje diferite.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Astfel, campania realizată de echipa The Public Advisors pentru Beesers implică consolidarea percepţiei pozitive a companiei pe piaţa românească, creşterea awarness-ului, creşterea numărului de utilizatori ai aplicaţiei sau gestionarea participării în cadrul evenimentelor de interes pornind de la analiza strategică, înţelegerea publicului ţintă, precum şi a modului în care compania de Health Tech îşi doreşte să transmită mesajele publicului larg.

”The Public Advisors este partenerul care a empatizat cel mai bine cu valorile pe care Beesers le transmite mai departe. Suntem siguri că împreună vom parcurge un drum lung care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul, acela de a facilita accesul serviciilor medicale la domiciliu persoanelor aflate în zonele rurale.

Agenţia a înţeles, la fel ca şi noi, care sunt greutăţile cu care se confruntă întreg sistemul medical şi importanţa unei aplicaţii care să facă posibilă livrarea serviciilor medicale la domiciliul pacientului”, spune Ovidiu Tuduruţă, founder Beesers.

Toţi colaboratorii înscrişi în platformă sunt acreditaţi de Ministerul Sănătăţii şi au experienţă semnificativă în mediul de stat sau privat. În mai puţin de o lună de la momentul lansării aplicaţiei, în portofoliul Beesers se regăsesc servicii oferite de: Men Sana Tech, Top Med Assistance, Sweet Medical Care, Exigent Med Help, Kineto Mobil Clinic.

“Ne-am bucurat să aflăm că în România există o astfel de aplicaţie care, în doar şase paşi, reuşeşte să îţi aducă personalul medical calificat în confortul casei. Ne plac proiectele creative care, totodată, reuşesc să aducă plus valoare societăţii.

Suntem PRiends şi empatici cu clienţii sau partenerii noştri, atenţi la nevoile pieţei, pasionaţi de tehnologie şi inovaţie şi, de aceea, credem că ne potrivim perfect cu Beesers.

Know- how-ul acumulat până în acest moment din proiecte care reuşesc să aducă un beneficiu societăţii ne vor ajuta să parcurgem cu uşurinţă acest drum împreună cu Beesers.”, spune Raluca Mihălăchioiu, Managing Partner, The Public Advisors.

Aplicaţia poate fi descărcată din Google Play sau App Store (https://play.google.com/store/apps), iar pentru a o accesa, utilizatorii trebuie doar să îşi creeze un cont.

Mai departe pot alege din listă serviciul de care au nevoie şi furnizorul dorit, având posibilitatea de a stabili ora şi data prestării serviciului în cazul în care se doreşte achiziţia după consultarea costului serviciului. Ulterior, fiecare pacient va primi notificări despre statusul comenzii pe telefon.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus