Skip to main content

COMUNICAT. Filmul „Cruella” a atras toată energia bună la avanpremiera din cinema (FOTO/VIDEO)

 
COMUNICAT. Filmul „Cruella” a atras toată energia bună la avanpremiera din cinema (FOTO/VIDEO)

COMUNICAT. Cinema City din AFI Cotroceni a prins viaţă la avanpremiera filmului „Cruella”,  cea mai aşteptată producţie Disney, iar iubitorii de film s-au reîntâlnit după o lungă perioadă de timp. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Jurnalişti, influenţatori, bloggeri, actori şi vedete de televiziune au răspuns cu nerăbdare invitaţiei de a viziona în avanpremieră filmul „Cruella”, la cinema. Filmul este distribuit în România de Forum Film România şi are premiera în cinematografe în data de 4 iunie 2021.

Cea mai aşteptată producţie Disney,  “Cruella”, filmul de live-action, a purtat spectatorii  în trecutul Cruellei de Vil pentru a arăta cine era ea şi cum a ajuns cea mai stilată răufăcătoare din istoria cinematografiei.

„Multe s-au schimbat în ultimul an, însă  dorul de cinema şi dorinţa de a viziona filme şi a trăi emoţii de neegalat în faţa marelui ecran a rămas intactă, iar reîntoarcerea la film a invitaţilor noştri a fost plină de emoţii şi de bucurie”, a declarat Raluca Zamfir, Managing Partner RAN Communication.

Reacţiile invitaţilor la avanpremiera „Cruella” au fost imediate, numeroase, iar entuziasmul lor a „inundat” platformele de social media.

„Am văzut aseară filmul "Cruella". Ştiam doar că e cu Emma Stone, am avut mereu o slăbiciune pentru ea. Mă gândeam că e posibil să fie, mai degrabă, un film pentru copii - dar aveam nevoie de o pauză, aşa că mi-am asumat asta. Ceea ce am văzut mi-a depăşit TOATE aşteptările.

În niciun scenariu din mintea mea, filmul ăsta nu avea cum să fie ATÂT de bun. Îmi vine să zic că e cel mai bun film pe care l-am văzut anul ăsta, dar îmi dau seama că e extrem de subiectiv şi sună pompos. Anyway, ca să fiu mai specifică, m-am simţit ca la un festival de muzică şi modă. Actorii au jucat impecabil.

Poantele au fost extrem de inteligente. Vizualul şi modul de narare mi-au adus aminte de Woody Allen. Hainele mi-au tăiat respiraţia (de câteva ori). Iar muzica...

Nu cred că ar fi putut alege melodii mai potrivite. Machiaj, păr, durată, colorizare, montaj, scenariu - au fost toate fix cât şi cum trebuie. Nu m-am plictisit o secundă. A fost un SPECTACOL, nu un film. Foarte des mi se întâmplă, atunci când văd un act artistic, să am senzaţia că ar fi fost mai bine altfel. Mai scurt, mai lung, fără bucata aia, cu accent pe cealaltă. De data asta, nu am nimic de zis. Filmul ăsta este cea mai bună variantă a lui. Nu am găsit nimic ce ar fi putut fi îmbunătăţit. Umpleţi sălile de cinema, că merită” – Andreea Lupescu, jurnalist  Metropotam.

„Mergeţi să vedeţi Cruella dacă:

  • sunteţi a fashion victim (se subînţelege că aţi văzut pe repeat The Devil Wears Prada)

  • nu vă puteţi abţine să dansaţi când auziţi muzica anilor ‘70 (especially The Rolling Stones)

  • iubiţi umorul negru în filme

  • sunteţi fani Emma Stone/ Emma Thompson/Mark Strong sau toţi laolaltă 

  • you just love a good story.

Nu mergeţi la Cruella dacă:

  • aveţi nevoie de idei să le faceţi de petrecanie şefilor voştri 

Sigur că filmul îţi împlineşte aşteptările pe care le ai dinainte de a intra în sală- să înţelegi cum a ajuns Cruella, Cruella. Dar e mai mult de atât, mult mai mult. Afli cum Estella, o fată săracă dar cu multă creativitate şi pusă pe mici rele, ajunge Cruella “a brilliant designer and a wicked genius”, într-un decor flamboaiant al Londrei anilor ‘70 care o să te încânte.

  • Andra si Razvan Gogan
  • Corina Caragea si Andrei Nourescu
  • Cristina Almasan si Alex Ghidush
  • Monica si Nicolai Tand

Cruella e un film despre răutatea şi nuanţele ei, despre a nu-ţi respinge originile, a le îmbrăţişa şi a le da o formă mai bună” - Oana Zamfir, jurnalist DIGI TV.

„După ce ani la rând podiumul a fost ocupat de Miranda Priestly şi al său “that’s all”, Cruella este noul villain din industria modei. În ciuda rădăcinilor Disney, filmul - funcţionează ca un origin story - pare că se adresează unei audienţe mai mature, astfel că şi abordarea este una mai întunecată şi provocatoare.

Cu o atitudine sfidătoare, personajul portretizat de Emma Stone este unul care se potriveşte perfect în decorul anilor 70, într-o Londră punk rock, acolo unde excesele compun cele mai cool decoruri şi înfăţişări. Delicios de ironic, uşor nebunesc, dramatic şi răutăcios de distractiv, “Cruella” reprezintă una dintre scuzele care te readuc pe scaunul de cinema. Şi ar fi o risipă să nu te bucuri de acel soundtrack energic, de defilările alea somptuoase sau de unul dintre cei mai glaciali şi vulnerabili outsideri din portofoliul poveştilor Disney pe marele ecran. Primeşti o naraţiune cinică şi optimistă în egală măsură, dar şi cu nelipsite clişee.

Nu-i perfect, poate şi pentru că personajele sunt eclipsate de atenţia la alte detalii, iar scenariul pare să fie abia a doua preocupare, după cea estetică - dar e ce, cât şi cum trebuie. Nu neglijează nici materialul sursă, deşi se conturează propriile răspunsuri uneori; mai multe pe blog. Cinema, mi-a fost dor de tine, bine ne-am regăsit” - Angela Alexandru, Cineamator.

„Doamne! Nu vă puteţi imagina ce sentiment am avut când am reintrat după un an şi jumătate într-o sală de cinema! Doamne! A fost tare bine! Plus filmul ăsta care a fost tare fain si pe care vi-l recomand cu drag! Altfel, mergeţi la cinema, oameni buni! E deschis, e safe şi vin multe filme faine în perioada asta!” – Oliver Simionescu, Radio Host Kiss FM.

După succesul filmului care spune povestea originii lui Maleficent, suverana răului, producătorii de la studiourile Disney au decis să transpună în filme noi poveşti despre originile altor personaje negative celebre din arhiva lor. Următoarea oprire: Cruella de Vil, interpretată de-a lungul timpului de Betty Lou Gerson (voce) şi apoi de Glenn Close. Totuşi, niciunul dintre aceste filme nu spune povestea istoriei personale a celebrei răufăcătoare. Aşa că producătorii Andrew Gunn, Marc Platt şi Kristin Burr au decis că e timpul ca publicul larg să afle povestea vieţii simpaticei răufăcătoare, un fel de Hannibel Lecter al lui Disney.

Emma Stone şi Emma Thompson sunt actriţele care interpretează cu multă pasiune personajele. Din relaţia acestor două personaje malefice, însă foarte inteligente şi cumva aflate în rivalitate, se nasc umorul şi drama filmului. Însă energiile lor sunt diferite. „Baroneasa interpretată de Emma Thompson este elegantă şi reţinută. Mişcările ei sunt studiate. Iar Cruella interpretată de Emma Stone este foarte demonstrativă. Iar aceste două personaje se ciocnesc”, spune Craig Gillespie, regizorul filmului., explică producătorul Andrew Gunn.

SINOPSIS

Noul film „Cruella” produs de Disney este o adaptare live-action inspirată din celebra carte “101 Dalmaţiei”, care sondează povestea de origine a celebrei răufăcătoare.
Rolurile principale sunt jucate de Emma Stone şi Emma Thompson, iar regia este semnată de Craig Gillespie.

Filmul “Cruella” este distribuit în România de Forum Film România şi are premiera în cinematografe în data de 4 iunie 2021.

VIDEO. TRAILER | „Cruella”

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel, şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century Studios si Searchlight Pictures.

În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:

https://www.cineforum.ro
https://www.facebook.com/CineForum.ro/
https://www.instagram.com/cineforumromania/

https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus