Skip to main content

COMUNICAT. 5 metode simple să îţi protejezi noul telefon

 
COMUNICAT. 5 metode simple să îţi protejezi noul telefon

COMUNICAT. Tocmai ţi-ai cumpărat un nou telefon şi ţi-ai promis că de data aceasta vei avea mai multă grijă de el… nu aşa cum ai făcut cu cel vechi? Descoperă în acest articol cele mai simple metode prin care îţi poţi proteja telefonul, pentru a te bucura cât mai mult timp de noua achiziţie.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Foloseşte o husă de calitate

Ce poate fi mai rău decât să-ţi scapi telefonul pe care abia l-ai cumpărat? În cel mai bun caz, vei găsi ecranul crăpat, însă există şanse mari ca telefonul să nu mai funcţioneze deloc. Evită situaţiile neplăcute folosind o husă potrivită.

Husele bumper oferă cea mai bună proiecţie la căzături, însă dimensiunea lor este mai mare. Dacă preferi ceva mai delicat, optează pentru o husă full cover sau una tip carte.

Cât despre material, husele realizate din fibră de carbon sunt extrem de rezistente. Totuşi, au un preţ ridicat. Cele din silicon sau piele sunt mai accesibile la preţ şi îţi protejează destul de bine smartphone-ul.

Foloseşte o folie de protecţie pentru ecran

Folia îţi oferă protecţia perfectă pentru display-ul tău, ferindu-l de zgârieturi şi crăpături. E recomandat să foloseşti una indiferent ce tip de husă ai ales. Nici măcar husele carte nu sunt perfecte, pentru că se pot deschide în timpul unei căzături. În plus, husele nu îţi protejează telefonul dacă îl scapi cu ecranul în jos sau dacă îţi cade ceva fix pe display.

Evită temperaturile extreme

Ştiai că temperaturile extreme pot deteriora device-urile? Iar telefonul nu face excepţie. Evită să laşi echipamentele electronice prea mult la căldură sau frig excesive pentru că expunerea îndelungată poate deteriora bateria şi componentele interne.

De exemplu, dacă mergi la plajă e recomandat să păstrezi telefonul în geantă, eventual alături de o sticlă rece. Acelaşi lucru e valabil şi când ieşi la terasă: nu lăsa smartphone-ul pe masă, în bătaia soarelui. În timpul iernii, evită să ţii telefonul în buzunarul exterior al jachetei. Păstrează-l pe interior, aproape de căldura corpului.

Foloseşte un suport adeziv pentru telefon

De cele mai multe ori, căzăturile au loc pentru că telefonul scapă din mână. De aceea, e bine să achiziţionezi un accesoriu care se lipeşte pe spatele carcasei. Acesta îţi permite să îţi ţii mai ferm dispozitivul fără grija că îl vei scăpa.

În plus, suportul te ajută să faci selfie-uri mai simplu, poate fi folosit pentru a-ţi sprijini telefonul dacă te uiţi la un clip şi reduce şansele ca lentilele camerei din spate să se zgârie.

Setează coduri de securitate puternice

Până acum am discutat despre dispozitivul în sine, însă cum rămâne cu datele stocate în el? Să începem cu cartela SIM: setează un cod PIN greu de ghicit. 0000, 1234 sau anul naşterii sunt doar 3 exemple de coduri PIN pe care să le eviţi.

Apoi, setează un cod pentru deblocarea telefonului. Poţi alege între un cod numeric sau un model personalizat pe care îl desenezi pe ecran. Deblocarea telefonului folosind amprenta sau recunoaşterea facială sunt de asemenea alternative sigure.

În concluzie, achiziţionează o husă de calitate, o folie de protecţie pentru ecran, un suport adeziv pentru carcasă, evită temperaturile extreme şi setează coduri de securitate puternice. Ţinând cont de aceste sfaturi, telefonul tău va rămâne ca nou cât mai mult timp.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus