Skip to main content

COMUNICAT Radio ZU. (P) Peste jumătate de milion de EURO donaţi în Oraşul Faptelor Bune, ediţia de Paşte

 
Orasul Faptelor Bune Radio ZU
Orasul Faptelor Bune Radio ZU

 COMUNICAT. (P) Voi, Forza ZU, ne-aţi arătat că nu doar de Crăciun se pot întâmpla minuni, ci oricând se adună împreună oameni buni. Voi sunteţi motivul pentru care, de Paşte, Iepuraşul reînvie Oraşul.

Publicitate

Recompensa celor 7 zile ale maratonului de fapte bune, organizat pentru prima dată în Săptămâna Mare, este pe măsură. Peste jumătate de milion de EURO donaţi de români de peste tot, în Oraşul Faptelor Bune. Până în momentul în care scriem aceste rânduri, s-au strâns peste 670.000 Euro în această poveste frumoasă în care protagonişti sunt oamenii care au nevoie şi oamenii care au de unde.

36 de experienţe de viaţă şi-au găsit alinare şi ajutor în timpul celor peste 168 de ore de emisie live la ZU, acolo unde cei 7 DJ-i Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ştefan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Tea Teodorescu, Răzvan Popescu şi Raluca Benavides, au făcut tot ce le-a fost cu putinţă să intermedieze cât mai multe fapte bune.

Este suficient să dăm un singur exemplu: Otilia, o copilă de 3 ani şi jumătate, diagnosticată cu o tumoră toracică. Viaţa ei depinde de un întreg şir de tratamente care se pot prelungi pe o perioadă de cel puţin 4 ani de zile.

Îngerii din Oraşul Faptelor Bune au făcut minuni pentru Otilia, iar în Vinerea Mare în contul copilei urma să se strângă suma de 272.985 euro, într-un efort comun susţinut de părinţii micuţei, de prietenii acestora, dar şi de oamenii care aleg să facă minuni în Oraşul Faptelor Bune.

„România, de bine e nevoie mereu. Suntem un radio de nebuni şi vrem să-i facem pe oameni mai buni!”

Radio ZU continuă să aducă aproape oameni din toată lumea în Oraşul Faptelor Bune, această campanie despre care se spune că este „cea mai frumoasă campanie de radio”, astfel, în topul ţărilor din care a fost urmărită această campanie stau România, UK, Germania, Italia, Spania şi SUA.

Cifrele de audienţă înregistrate pe toate platformele Radio ZU, în perioada 24 – 30 aprilie, stau mărturie bucuriei cu care această campanie a fost primită:

  • 13 milioane reach total al postărilor text şi poză pe Facebook Radio ZU.
  • Peste 6.6 milioane de minute de vizionare ale video-urilor pe Facebook Radio ZU
  • Peste 203.000 de vizualizări în această perioadă pe Youtube Radio ZU si peste 2.1 milioane de minute vizionate pe YouTube.

Vizitatorii site-ul www.radiozu.ro au generat peste 1.046.000 de afişări, iar secţiunea Visual Radio a fost urmărită de aproximativ de 470.000 de oameni.

Aplicaţia mobilă a Radio ZU a fost accesată de 42.000 de utilizatori şi a înregistrat aproximativ 510.000 de vizualizări.

GALERIE FOTO. Oraşul Faptelor Bune, ediţia de Paşte, în imagini

Ca în fiecare an, întreaga campanie a putut fi ascultată non-stop pe toate frecvenţele Radio ZU şi a putut fi urmărită video 24/24 pe site-ul https://radiozu.ro/live.

Momentele cele mai importante au fost transmise live şi pe pagina de facebook a Radio ZU, dar şi pe ZU TV.

VIDEO. Cele mai emoţionante secvenţe video au fost surprinse într-un aftermovie-ul ORAŞUL FAPTELOR BUNE, ediţia de PAŞTE 2021.

Oraşul Faptelor Bune a fost organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea şi controlul transmiterii infecţiei SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Ascultă Radio ZU pe toate frecvenţele, dar şi pe Aplicaţia mobilă disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru IOS. Urmăreşte ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio, radiozu.ro. Revezi cele mai interesante momente foto şi video pe platformele social media Radio ZU (Facebook, YouTube şi Instagram).

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus