Skip to main content

COMUNICAT. SANADOR şi Gândul Media Network au trimis ajutoare pentru locuitorii din Odessa prin Crucea Roşie

 
COMUNICAT. SANADOR şi Gândul Media Network au trimis ajutoare pentru locuitorii din Odessa prin Crucea Roşie

COMUNICAT. Grupul de presă GÂNDUL şi SANADOR au trimis ajutoare către Crucea Roşie Tulcea constând în bandaje, tifon, seringi, sistem de injecţii, soluţie pentru perfuzii, mănuşi medicale, spirt, antibiotice, analgezice, genţi frigorifice speciale, turnichete, hemoconii, fire de sutură, tărgi, materiale pentru repararea fracturilor, catetere şi alte medicamente. Produsele vor fi livrate prin intermediul Crucii Roşii către locuitorii din Odessa.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

„Dramele generate de criza militară din Ucraina ne-au determinat să nu rămânem pasivi faţă de suferinţa unor semeni. Ne-am implicat, încă din primele zile, în ajutorarea ucrainenilor care s-au refugiat în România, dar şi a populaţiei captive, care, din varii raţiuni, nu a putut părăsi Ucraina.

Alături de partenerii noştri, am susţinut şi continuăm să susţinem o campanie de suflet. Îi sprijinim, în acest sens, pe cei aflaţi în dificultate cu asistenţă şi produse medicale sau de igienă, dar şi cu paturi pliante, saci de dormit, obiecte de îmbrăcăminte ori alimente.

Este doar o formă de a fi solidari şi de a răspunde războiului cu bunătate”, a declarat directorul editorial al Trustului de presă GÂNDUL, Adrian Artene.

Nu este prima data când grupul se implică în campanii umanitare sau de ajutorare a sinistraţilor. În ultimii doi ani Gândul şi partenerii săi au desfăşurat campanii umanitare de Crăciun pentru românii aflaţi în dificultate din Călăraşi, Cernavodă, Argeş, Cosmeşti etc.

Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

„Suntem solidari cu cei aflaţi în suferinţă, în situaţii vulnerabile. Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Clinic SANADOR este pregătit 24h/24 să asigure în continuare asistenţă medicală de urgenţă la cele mai înalte standarde pentru cetăţenii ucraineni victime ale războiului, refugiaţi pe teritoriul României.

Ne-am mobilizat încă din primele zile şi am trimis materiale sanitare şi consumabile către localităţile de graniţă, pentru a fi folosite în sprijinul cetăţenilor ucraineni victime ale războiului”, a declarat Dr. Cristian Pandrea, medic primar medicină de urgenţă, coordonatorul

Departamentului de Urgenţă al Spitalului Clinic SANADOR.

Înfiinţat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continuă, în prezent deţinând cel mai mare spital clinic privat din ţară, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale şi puncte de recoltare, radiologie şi imagistică medicală de top, situate în Bucureşti.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus