Skip to main content

COMUNICAT. Smiley a revenit dupa doi ani la cinema. Timişorenii au vizionat primii filmul românesc „Odată pentru totdeauna” la Cinema City

 
COMUNICAT. Smiley a revenit dupa doi ani la cinema. Timişorenii au vizionat primii filmul românesc „Odată pentru totdeauna” la Cinema City

COMUNICAT. Smiley a revenit dupa doi ani la cinema. Timişorenii au vizionat primii filmul românesc „Odată pentru totdeauna” la Cinema City.

Publicitate

Echipa filmului „Odată pentru totdeauna” s-a reunit duminică, 20 februarie  la Cinema City Timişoara pentru lansarea în avanpremieră a producţiei româneşti. Comedia cu accente dramatice este din 23 februarie în cinematografe.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cu 3 zile înainte de lansarea în cinematografe, Cinema City Timişoara a găzduit avanpremiera  specială organizată pentru spectatorii şi partenerii din Timişoara, oraşul unde au avut loc filmările producţiei româneşti.

Regizorul Iura Luncaşu alături de actorii Smiley, Ada Galeş, Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Gina Pistol au fost prezenţi alături de timişoreni şi s-au bucurat de reacţiile celor prezenţi.

Primele reacţii ale echipei filmului

„Mă bucur că fac parte din acest film. Mă bucur ca am venit după 2 ani jumătate, la cinema, iar întâmplarea face că am venit la un film cu mine. De aceea l-am făcut. Ca să revin la cinema după 2 ani jumătate, să văd un film cu mine”, a declarat Smiley publicului din sală.

Filmul spune povestea unui regizor de succes şi tată a doi copii, Alex, interpretat de către Similey,  care trece printr-o perioadă a vieţii sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional.

După ce îşi anunţă familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze şi doar cu ajutorul lor reuşeşte să depăşească momentele dificile.

De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente, însă descoperă adevăratul sens al vieţii şi că familia, iertarea şi dragostea sunt leacul pentru orice.

„Vreau să le mulţumesc actorilor care au crezut foarte tare în proiectul ăsta. Nu este uşor să faci un film după fapte reale, evident dramatizate, dar mare parte din ele provin din nişte experienţe, unele ale mele personale” a mărturisit Iura Luncaşu, regizorul filmului.

„Contează enorm pentru noi să avem din nou public în cinema. Am aşteptat de prea multă vreme lucrul acesta”, continuă Iura Luncaşu.

Smiley joacă alături de Ada Galeş, actriţa care a câştigat un premiu Uniter pentru debut şi, de asemenea, are o carieră impresionantă în teatru şi în film.

„O să aveţi o surpriză foarte plăcută. Vorbiţi mai departe oamenilor de film. E foarte important să vină lumea la cinema la film românesc şi independent”, a spus Ada Galeş înainte de începerea proiecţiei în sala de cinema.

Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City:

„Cinema City continuă să susţină filmul românesc şi ne-am bucurat că cinematograful nostru  a fost locul primei întâlniri emoţionate a peliculei „Odată pentru totdeauna” cu publicul, realizatorii şi partenerii care au contribuit şi s-au implicati în realizarea acestei producţii.

Timişoara arată fabulos prin lentila de cinema, surpriâandu-i chiar şi pe cei care o cunoşteau atât de bine. E un film de care aveţi nevoie, un film care trebuie văzut şi trăit în sala de cinema -  azi la Timişoara, de mâine în toată ţara. Ne vedem la cinema”.

Din distribuţie mai fac parte şi Gina Pistol, Cosmin Natanticu, Sali Levent, Giulia Nahmany, Mihnea Luncaşu şi Celina Enea.

„Odată pentru totdeauna” este unul dintre cele mai aşteptate filme româneşti din acest an şi va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată ţara, începând cu 23 februarie 2022.

GALERIE FOTO. Avanpremiera filmului "Odată pentru totdeauna", cu Smiley, în imagini

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gina gina
    Cine e smaili asta si de ce e relevant pentru Romania? Nu are pic de talent, e varza la capitolul muzica si arata ca o mamaie obosita, cu gura aia subtire si cu colturile buzelor cazute, ca la babele alea de 100 de ani. E ocna de urat.

Trimite un comentariu

sus