Skip to main content

GALERIE FOTO. (P) Se apropie şcoala! Mii de rechizite la preţuri avantajoase. Multe preţuri "îngheţate". Oferta Auchan, în imagini

 
GALERIE FOTO. (P) Se apropie şcoala! Mii de rechizite la preţuri avantajoase. Multe preţuri "îngheţate". Oferta Auchan, în imagini

GALERIE FOTO. (P) Ghiozdane, caiete, stilouri, penare şi câte şi mai câte! Mii de produse pentru şcolari, în oferta specială Auchan. La ce preţuri sunt?

Publicitate

Detalii, dar şi oferta într-o galerie foto, în continuare.

Un ghiozdan complet echipat poate fi cumpărat cu 100 de lei. Cu un buget de 100 lei, de exemplu, clienţii Auchan pot achiziţiona un ghiozdan echipat cu 20 de articole, respectiv 10 caiete, un bloc de desen, câte un set de carioci, creioane colorate, pensule, acuarele, pixuri, stilou, creioane grafit, precum şi un penar, o riglă, o radieră şi pic corector.

De asemenea, se poate opta şi pentru variante de penare complet echipate la preţuri începând de la 35 lei. 

Nu lipsesc produsele prietenoase cu mediul - ghiozdane, pixuri, markere produse din materiale reciclate. De notat că 10% din vânzările produselor de papetărie eco marcă proprie vor fi direcţionate către Asociaţia Habitat for Humanity România pentru construirea de locuinţe decente în comuna Berceni din judeţul Prahova.

Sunt peste 2000 de rechizite, dintre care peste o treime - cele sub marca Auchan - , au preţurile îngheţate încă din luna iulie, în cadrul acţiunii masive anti-inflaţie implementate de retailer.

Cel mai ieftin ghiozdan costă 19,90 lei, iar preţul unui penar porneşte de la 3,90 lei, produsele fiind disponibile în funcţie de gama magazinelor.

Ofertele pentru începutul anului şcolar sunt valabile până la 13 septembrie.

GALERIE FOTO. Oferta Auchan pentru începutul anului şcolar în imagini

Oferta Auchan de rechizite, în cifre:

- Peste 600 de instrumente de scris şi desenat (creioane, pixuri, carioci, rollere, acuarele, etc)

- Peste 300 de articole de marochinărie (ghiozdane, rucsaci, genţi, penare simple sau complet echipate)

- Peste 200 de tipuri de caiete şi zeci de modele de coperţi

- Peste 200 de articole pentru orele de arte plastice (pânze şi canvasuri de pictură, vopsea acrilică, pensule, articole de lipit şi asamblat, pastă modelaj etc)

- Peste 150 de elemente de clasare şi aranjare (dosare, mape, bibliorafturi, ecusoane, etc)

Oferta este completată de numeroase accesorii de înfrumuseţare, stickere şi materiale pentru decorat, accesorii educative (cretă, ecusoane, globuri geografice, calculatoare, articole de trasare etc.), agende, calendare şi seturi de Arts&Crafts, precum şi de zeci de articole de corectură. 

Mai mult, Auchan propune şi o gamă variată de textile Inextenso dedicate şcolarilor şi preşcolarilor, care acoperă principalele nevoi pentru şcoală. În plus, pentru a susţine actualii şi viitorii elevi este pregătită şi o ofertă variată de electronice şi accesorii PC (laptopuri, imprimante, periferice, căşti), mobilier şi accesorii (birouri, scaune de birou, lămpi de birou etc), articole pentru prepararea micului dejun şi al pacheţelului, precum şi o gamă largă de cutii pentru sandwich şi sticle de apă.

Articole ecologice de marochinărie şi instrumente de scris realizate din plastic reciclat

În continuarea acţiunilor de protejare a planetei şi din dorinţa de a încuraja un consum responsabil, oferta de rechizite şcolare include, anual, o gamă eco marca Auchan, formată din numeroase rechizite prietenoase cu mediul precum:

  • ghiozdane realizate din poliester reciclat;
  • ghiozdane realizate din 80% materiale reciclate, cu construcţie optimizată, certificare FSC, rezistente la apă timp de o oră;
  • diverse instrumente de scris şi colorat (pixuri, rollere cu rescriere, markere, carioci etc.) realizate din pet-uri reciclate;
  • rollere cu rescriere cu ambalaj reciclat şi certificat FSC (de altfel, marea majoritate a rechizitelor au ambalaj din carton sau alt material biodegradabil);

Auchan donează 10% din vânzările produselor de papetărie eco marcă proprie

Şi în acest an, retailerul continuă să sprijine comunităţile cu scopul de a susţine dezvoltarea copiilor proveniţi din medii vulnerabile. Astfel, 10% din vânzările produselor de papetărie eco, marcă proprie, vor fi direcţionate către Asociaţia Habitat for Humanity România pentru construirea de locuinţe decente în comuna Berceni din judeţul Prahova.

Scopul proiectului este acela de a asigura un mediu adecvat pentru o bună dezvoltare pentru preşcolari şi şcolari. Proiectul se va implementa cu ajutorul voluntarilor (angajaţi şi clienţi Auchan) ca parte a Programului de Sustenabilitate Personală (PSP) #nuepreatârziu.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus