Skip to main content

VIDEO. Dialog halucinant la Digi Sport. Gigi Becali: „eu de vaccinaţi stau la doi metri distanţă”

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

VIDEO. Dialog halucinant la TV. S-a întâmplat în seara de joi, 14 octombrie, la postul Digi Sport 1, în emisiunea „Fotbal Club” moderată de Radu Naum.

Publicitate

Spre sfârşitul emisiunii a intrat în direct şi Gigi Becali, patronul FCSB. Discuţia iniţială despre fotbal s-a transformat într-una despre ... vaccinarea anti-Covid-19.

Ilie Dumitrescu, fost fotbalist şi unul dintre invitaţii din emisiune, a recunoscut în direct că s-a vaccinat cu a treia doză de vaccin. Becali a dorit să intervină şi, la un moment dat, a abordat subiectul vaccinării.

Becali, antivaccinist convins, a afirmat că „nu vrea să spună mai multe despre vaccin” ca să nu îl „sperie” pe Ilie Dumitrescu, recent vaccinat cu a treia doză.

A urmat o discuţie între Becali şi moderatorul Radu Naum. În schimbul de replici, Becali a mai spus că „păstrează o distanţă de doi metri faţă de vaccinaţi”.

Redăm în continuare schimbul de replici din emisiunea Fotbal Club:

Gigi Becali:Eu nu vreau să vă spun ce spun specialiştii, să nu vă speriaţi voi, mai ales Ilie, care l-a făcut (n.r. vaccinul) de trei ori”.

Ilie Dumitrescu (râzând): „Ia spune Gigi. Mi-a zis (nr.red. către Radu Naum) să nu mă sperii.”

Gigi Becali: ”Fiecare crede în ce specialist vrea, dumneavoastră pe ăia, eu pe alţii.”

Radu Naum: „Aşa e, doar că noi îi luăm pe ăia care sunt recunoscuţi la nivel mondial.”

Gigi Becali:Cum Ilie ne ura nouă (nr.red antivacciniştilor) sănătate şi eu vă urez vouă, la toţi vaccinaţii, sănătate! Numai că peste un an jumătate-doi...”

Radu Naum: „Sunt mai sănătoşi după toate statisticile...”

Ilie Dumitrescu: „Sănătate şi ţie, Gigi!”

Gigi Becali:Peste un an-doi o să vedem noi cine cui o să ureze sănătate. ”

Radu Naum: „De acord, dacă mai prind peste doi ani...Ăia, unii dintre ei... Din păcate... Ne dorim să prindă toată lumea, să ne vedem cu toţii!”

Gigi Becali:Eu mă feresc de vaccinaţi. Eu de vaccinaţi stau la doi metri distanţă. Eu unde văd vaccinaţi mă feresc!”

Radu Naum: „Şi noi la fel. Invers...”

VIDEO. Momentul discuţiei din cadrul emisiunii „Fotbal club” de la Digi Sport

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Camelia
    Vaccinatii fac o formă usoara de prostie, numită gogomănie.
  • Mile Mile
    Pai și vaccinați se infecteaza ha
  • DODO DODO
    asta e bine pentru cei vaccinati pentru ca nu se pot molipsi de prostie
  • Camelia Camelia
    Va uitati la AXN White la serialul "O lume noua" (The Commons) ? Latino americani trebuie sa se vaccineze ( nu-i despre covid) pentru a nu fi deportati din SUA. Nu spun mai multe.
  • B.A.M B.A.M
    Așa tare v-ați supărat pe mine că v-am spus că ați greșit abordarea prezentării acestei știri, în comentariul PRECEDENT?
  • Stefan Stefan
    Nu e deloc halucinant, poate doar daca nu l-ati ascultat niciodata pe acest om. A mai zis prostii la fel de mari in trecut.
  • Popescu Popescu
    Domnul Geo, ți se pare normal ce a zis Gigi Becali? Așa se poartă un dialog la televizor? Sau împarți aceeași părere cu a ciobanului?
  • Gheorghe Gheorghe
    Ce e atât de halucinant? Nu mai are voie omul să aibă o opinie dacă nu e aceeaşi opinie cu a majorităţii (care nici măcar nu e majoritară în România, ci în afară)?
  • geo geo
    Derapaj poate. Dar de ce vi se pare halucinant dialogul...nu trebuie sa pastram distanta sociala de 2 metri intre persoane, fie ca suntem vaccinati sau nu ?

Trimite un comentariu

sus