Skip to main content

DERAPAJ. România TV, atac la jurnalişti doar pentru opinia lor despre Schengen. Sunt "inamicii României". "Dinamitează obiectivul de ţară"

 
DERAPAJ. România TV, atac la jurnalişti doar pentru opinia lor despre Schengen. Sunt "inamicii României". "Dinamitează obiectivul de ţară"

DERAPAJ. "Inamicii României din presă!", "oamenii toxici din media", cei care "fac tot posibilul ca România să rămână o ţară UE de mâna a doua", "dinamitează obiectivul de ţară".

Publicitate

Atact al România TV, în cuvinte dure, la adresa mai multor jurnalişti, doar pentru opiniile exprimate de aceştia. Dan Tăpălagă, Ioana Ene Dogioiu, Magda Grădinaru sunt "puşi la zid" doar pentru opiniile lor.

Ca un disclaimer, în contextul ploii de acuzaţii, România TV spune că nu există " dovezi, dar asta nu ne impiedica sa presupunem ca banda de inamici ai Romaniei din presa lucreaza organizat si sunt sponsorizati puternic dintr-o zona care nu vrea deloc ca granitele Europei sa se deschida total Romaniei".

După titlul sentenţios - Inamicii Romaniei din presa! Cine sunt oamenii toxici din media care fac tot posibilul ca Romania sa ramana o tara UE de mana a doua! Cum au incercat sa dinamiteze obiectivul de tara nr 1 – Aderarea la spatiul Schengen! - România TV vorbeşte de o "analiză a spaţiului media".

Ce a "constatat" România TV? 

Că, legat de aderarea la Schengen, există o firească "aparenta unanimitate atat in spectrul politic cat si in spatiul media", dar că "există mici crăpături în acest front comun".

România TV îi acuză pe jurnalişti că sunt "Gică Contra" în aceste moment "crucial pentru dezvoltarea ţării noastre" şi că ziariştii sunt parte a unei operaţiuni "orchestrată de interese personale."

"Sentinţa": Ioana Ene Dogioiu, Dan Tapalaga, Magda Gradinaru si Andrei Siminel, patronul ziare.com "sunt numele inamicilor Romaniei din presa digitala care urla de mama focului ca Schengen este o nenorocire ce se va napusti asupra tarii noastre"

Cei patru sunt atacaţi pentru opiniile lor legate de Schengen:

Ioana Ene Dogioiu, pentru textul: Schengen, un cadou otrăvit

Dan Tăpălagă, pentru Merită România să intre în Schengen? Riscurile unei decizii negociate politic

Andrei Siminel, pentru Cum se mobilizează România să treacă de examenul Schengen

Magda Grădinaru, pentru Pe hârtie, Schengen nu e legat de MCV, dar e un argument pentru guvernele vestice, pentru a bloca aderarea României. Cât e de corect?

Metoda "listelor negre" a fost folosită şi de AUR în luna ianuarie 2022, când partidul a nominalizat G4media şi a instigat comentatorii de pe Facebook să numească „cele mai toxice şi false organe de presă”

Citeşte şi: AUR, atac direct la G4media, pentru că a fost numit "extremist". G4, pus în fruntea listei de publicaţii "toxice"

Dan Tăpălagă: ”banda de inamici a României” trebuie căutată în altă parte

Dacă tot este să discutăm în aceşti termeni, ”banda de inamici a României” trebuie căutată în altă parte, scrie Dan Tăpălagă pe g4media, în replică la textul România TV.

Dan Tăpălagă

"Inamicii României sunt cei care au făcut posibile afacerea BMW, plagiatele, legile siguranţei care dau puteri sporite SRI, fotomodelele şi sinecurişti de partid puşi pe post de specialişi în energie în timp ce facturile au sărit în aer. Pe complicii lor îi găsiţi în presa oficială, de partid şi de stat.

Aici se califică mai toată mai toate site-urile şi televiziunile cumpărate cu bani grei de PSD şi PNL, inclusiv România TV, ca să tacă, să se uite după cai verzi pereţi sau să-i înfiereze pe cei câţiva jurnalişti care îşi mai fac onest meseria.

Banda de inamici ai României este formată din cei care au furat bani publici, marii corupţi din afaceri, politică sau presă, cei care au condamnat România la subdezvoltare şi au ţinut-o ani de zile, în minciună şi manipulare, la coada Europei."

Şi o întrebare în finalul articolului semnat de Dan Tăpălagă:

Autorul articolului publicat de România TV ar putea să-şi întrebe patronul, dacă tot le dă tribună patrioţilor de operetă şi extremiştilor, de ce nu vine acasă? De ce stă pitit în afara UE, în Serbia, de aproape şase ani?"

Magda Grădinaru: Cum eu nu am primit banii, dar nici nu ştiam că trebuie să-i primesc, cui îi cer acum?

Într-o postare pe Facebook, jurnalista SpotMedia vine cu o reacţie la articolul România TV:

„Înţeleg că iar am fost personaj la România Tv, fac parte din banda de duşmani ai ţării. Altceva vreau să zic: a văzut mama că aş fi plătită, cu banda, bine şi organizat. Cum eu nu am primit banii, dar nici nu ştiam că trebuie să-i primesc, cui îi cer acum? Dincolo de ironie, pasol na turbinca! Eu chiar am treabă şi e bine că am, mă aşteaptă două moderări grele şi bune, la Festivalurile de literatură de la Iaşi şi de la Timişoara”.

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • N-ai minte N-ai minte
    cand vom invata, ca tara, ca raul cel mai mic e de preferat, si de acolo sa construim binele, incet, incet, fara sa asteptam Becali si Ghitzi pe cai albi, fara sa ne credem nici cei mai oropsiti dar nici cei "mai" alesi, va fi o optiune a naibii de buna spre evolutie a societatii si a omului. Omului Romanesc, adica.
    Pe scurt: un articol despre derapaj, visceralitate si frici primare. Asa va tin posturle low level captivi: RTV, a3.. Nu mai intelegeti gresit, d24, a1, pro, tvr, nu sunt vreo fecioara, dar bah, au o limita, ceva mai rezonabila.
  • Soby Soby
    @B.A.M, plecările de la Antene au comentariile dezactivate din cauza lui Mile și R.
  • Varanu' Varanu'
    Cei de la RTV (dar si A3, Digi24 si alte televiziuni de stiri) iau milioane de euro - bani publici - de la PSD si PNL, de aia ii apara, indiferent ce porcarii fac. Iar jurnalistii "acuzati" de RTV nu se opun aderarii Romaniei la spatiul Schengen, dar se opun coruptiei actualilor guvernanti (totusi, la Dogioiu am niste semne de intrebare, de multe ori a fost pro-PNL, girand coruptia de acolo).
  • B.A.M B.A.M
    Mda... Mă văd nevoit să spun asta aici:
    Din cele două articole despre plecări lipsește cel mai important "detaliu": MOTIVUL!!!!
  • B.A.M B.A.M
    https://www.romaniatv.net/inamicii-romaniei-episodul-2-noi-adepti-la-secta-anti-romania-in-schengen-dupa-discursul-rezervat-al-lui-mark-rutte-curiosul-caz-al-institutiilor-media-europene-din-tara-noastra_6893086.html
  • Anonimus Anonimus
    Nu mai devia de la subiect @soby. Stim ca tie iti plac *** de la a3 si rtv dar da-o drq de treaba.
  • jk jk
    @Soby stiu,si altii,dar ziceam de Romania TV
  • Soby Soby
    @jk, și Digi 24 a primit o somație publică tot de la CNA pentru emisiunea Studio politic difuzată pe 1 septembrie 2022.
  • jk jk
    Adică mai pe românește cine nu se închină la PSD așa cum o face România TV e inamicul nației
    P.S.Azi România TV a luat 3 sancțiuni de la CNA și o alta acum 2 zile,poate scrieți legat de asta

Trimite un comentariu

sus