Skip to main content

DERAPAJ. România TV, un nou atac la adresa jurnalistului Dan Tăpălagă. Tot legat de Schengen: "inamic al României", sabotor al "obiectivului de ţară nr.1"

 
Fotografia cu care Romania TV a ilustrat materialul cu "banda de inamici"
Fotografia cu care Romania TV a ilustrat materialul cu "banda de inamici"

DERAPAJ. Un nou atac al site-ului România TV la adresa jurnalistului Dan Tăpălagă, doar pentru că site-ul g4media a scris despre problemele de la graniţele României şi ce riscuri sunt odată cu intrarea în spaţiul Schengen.

Publicitate

Într-un text contondent, România TV vorbeşte despre "banda de inamici ai României", care "nu se lasă".

"Dan Tăpălagă şi locotenenţii sabotează până în ultima clipă obiectivul strategic al ţării", scrie România TV într-un articol preluat apoi şi de Evenimentul zilei.

RTV acuză g4media că "a militat agresiv în ultima perioadă împotriva interesului naţional" şi că "a făcut eforturi editoriale masive să saboteze aderarea României la Schengen". 

Ce a făcut, de fapt, g4media, în articolul "care poate sabota intrarea României în spaţiul Schengen"?

Un material jurnalistic semnat de Andreea Pavel şi Cristian Andrei Leonte, numiţi de România TV "locotenenţii lui Dan Tăpălagă". Un text "mult mai lung decât majoritatea de pe site-ul în cauză".

Articolul g4media trece, de fapt, în revistă, problemele cu care s-au confruntat graniţele României în ultimii ani şi slăbiciunile frontierele, în contectul unui raport elogios al Comisiei Europene:

- cum au căzut sistemele de supraveghere video, iar două tone de cocaină au intrat în România pe la Sulina

- cum a intrat în ţară un avion suspect de contrabandă

- cum doar două scannere sunt funcţionale în tot Portul Constanţa

Textul jurnaliştilor g4media (bazat pe fapte clare) este considerat drept unul cu afirmaţii "abracadabrante" de România TV.

Un prim atac România TV, acum o lună. Tot cu "inamici"

În urmă cu o lună, România TV scria un text pe aceeaşi temă despre Dan Tăpălagă, dar şi despre alţi jurnalişti care au scris despre Schengen.

Au fost numiţi "Inamicii României din presă" sau "oamenii toxici din media" doar pentru că semnalau ce pericole poate presupune aderarea la Schengen în condiţiile actuale. 

Citeşte şi: DERAPAJ. România TV, atac la jurnalişti doar pentru opinia lor despre Schengen. Sunt "inamicii României". "Dinamitează obiectivul de ţară"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Dacă vă uitați înapoi in istorie, de-a lungul timpului, au fost jurnalisti si tot felul de publicatii care s-au opus / au avut pozitii critice/ contrare majoritatii inaintea marilor evenimente, sa zicem Marea Unire de la 1 decembrie 1918. Așa că nu ne mai miram de nimic !
  • Robert Werner Robert Werner
    ***
  • Atașatul cultural Atașatul cultural
    Poate scrieți și despre "sponsorizările" mai neromânești ale G4Media ! Se va face ceva lumina și va fi o buna explicație pentru virulență lui Tăpălagă pe subiect! Hai că nu e greu! Doar daca... nu?
  • badboy badboy
    cum mor unii de grija tarilor din spatiul Schengen...
    de parca acum nu ar fi droguri in spatiul Schengen
    sau migranti in spatiul Schengen
    sau *** din Romania
  • jk jk
    Adevarul e ca fix din vina G4Media nu mai intram in Schengen...Fix!
  • Aristotel Aristotel
    Deci inseamna ca SUA nu vrea UE mai puternica .pt ca tapa ...laga este fost bursier soros....
  • ana ana
    eu abia astept sa intram, se vede ca europenii n-au invatat nimic. or sa se umple si mai mult de migrantii care vor trece ca prin branza prin granitele pazite ”cu profesionalism” de vamesii corupti romani si bulgari. si nu se vor opri la noi, se vor duce in vest.
  • Interesatu Interesatu
    Sunt convins ca Franta are granitele sigure la Marsilia.
    Dancu a plecat din functie pentru ca a declarat ceva inoportun, in dezacord cu ceea ce se intampla de 8 luni. Dar el este politician. Ziaristii au voie zica orice chiar daca nu este oportun. Noi suntem mai catolici decat Papa. Nu ne cunoastem interesele. Si ce ne mai place autoflagelarea..! Cat despre RTV - doar a simtit ca mai poate castiga un pic de credibilitate (validare) luandu-se de Tapalaga.
  • Dragos Dragos
    @duros, tu chiar crezi ce scrii? Cum adica sa tii gunoiul sub pres? Dar daca neavand granitele sigure iti intra un terorist pe sub nas si iti plaseaza o bomba la locul tau de munca, sa zicem? Pai noi romanii asa ne-am obisnuit, sa tinem gunoiul sub pres si pe urma ne miram de ce suntem batjocoriti pe la ghisee, in spitale sau de catre politicieni. A tacea, cand ai probleme, nu e o solutie.
  • Raul Raul
    Tapalaga si ONG-urile lui nu ar digera intrarea Romaniei in Schengen. In felul asta USR nu ar mai avea suficienta munitie sa faca opozitie, deci pentru ei ar fi un cosmar un succes politic al Romaniei. Sigur ca exista multe nereguli in Romania, dar daca e vorba de infractionalitate suntem mici copii pe langa italieni si mafia lor, iar daca e vorba de olandezi suntem bebelusi la cate mizerii au avut ei cu traficul de carne vie si cu drogurile (nu degeaba au liberalizat drogurile, erau depasiti total)
  • duros duros
    este prima data ca dau dreptate rtv dar nu in termenii astia Trebuie sa ne bagam gunoiul sub pres ca sa mai facem un pas inainte Nu este corect dar interesul poarta fesul Este extrem de importanta aceasta ,, intrare ,, cred ca tapalaga ar gasi si alte subiecte care sa nu dea apa la moara dusmanilor nostri
  • R R
    Dati audientele de aseara ,Chefi la cutite lider absolut de audienta.
  • S S
    Oricine nu se inchina la PSD pentru Romania TV e inamicul numarul 1 al tarii

Trimite un comentariu

sus