Skip to main content

DERAPAJ grav! Ziare.com şi un titlu fără comentarii. Între timp a fost schimbat

 
DERAPAJ grav! Ziare.com şi un titlu fără comentarii. Între timp a fost schimbat

DERAPAJ grav! Un titlu fără comentarii: „Campioană la sex la zece ani. Câţi parteneri a avut fetiţa din Ploieşti, filmată în timpul orgiei din baia publică”

Publicitate

Ziare.com este publicaţia în care a apărut, aseară, acest titlu. Între timp, titrarea a fost schimbată. Acum, materialul este disponibil sub această formă: 

„Câţi adolescenţi au profitat de fata de 10 ani din Ploieşti, filmată în timp ce era abuzată sexual în baia publică”

Materialul relatează despre cazul unei fetiţe care ar fi fost abuzată de mai mulţi copii, la rândul lor minori. 

Derapajul grav a fost semnalat de către un cititor, care a a trimis şi captură foto cu varianta iniţială. În istoricul Google a rămas vizibil, în continuare, titlul iniţial. 

Din căutările pe Google

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Ziare.com e un site de manipulare, care copie / plagiaza de unde si cum apuca, cu niste copisti inculti veniti de pe maidan si cu subiecte pe masura. Uncii copisti o fac pe trolii si vhartuiesc comentatorii la comanda celor care le plateset solda. E in derapaj permanent
  • Camelia Camelia
    Nu am citit articolul, pentru ca suna rau titlul, dar recunosc faptul ca nu am putut sa-l citesc. La 10 ani nu iei decizii, decât dacă este o dezbatere despre cine îți place dintre surorile din Frozen.
  • DODO DODO
    @ bam - ce vrei tu e la fel ca si cind ai umbla dezbracat pe strada Tu de ce nu o faci ca doar vrei adevarul gol golut
  • Șerban Șerban
    @B.A.M ai vrea tu să poată lumea să-ți citească inepțiile. Uite că nu se poate, și chiar dacă s-ar putea, faptul că înjuri *** nu ar adăuga absolut deloc substanță comentariului tău. O seară făină să ai.
  • Bipbip Bipbip
    Ursula din padure: Inteleg unde bati, dar nu faci decat sa arati ca nu ai inteles mare lucru din dezbaterea publica. Faptul ca se doreste educatie in scoli (ca asta presupun ca sugerezi vorbind de guvern si de parlament) ar face ca episoade precum cel din titlu sa nu se mai intample. Si ce treaba are LGBT cu mizeria aia de titlu? Sau te f.. grija cine cu cine o face, atata vreme cat e major? PS: sunt straight
  • B.A.M B.A.M
    Unde e primul meu comentariu?!?!?!?!?! Chiar nu v-ați prins de ce l-am scris cel de-al doilea, pe care CULMEA l-ați și postat?!
    Credeam că aveți nivelul minim de IQ ca să prindeți de asta...
  • Ursula din padure Ursula din padure
    Ce derapaj? Derapajul e pe tarabe, pe internetul nerestrictionat, la firmele de cablu TV ale sri si in parlament, la guvern, ca sa nu mai vorbim de Cotroceni. Pornografie si propaganda la nerusinare si desfrau fara limite. Dar e rusine sa spui. Daca zici lgbt e totul on regula. Asta e viitorul pe care il vor multi. Si daca nu il vor, il accepta.
  • B.A.M B.A.M
    Mi-ar plăcea ca o secțiune de comentarii să permită ORICE comentariu, fie el și mai cenzurat (când CHIAR se impune acest lucru), în ciuda opiniei evidente și DICTATORIALE ale deținătorului secțiunii de comentarii. Pentru că asta înseamnă OBIECTIVITATE, precum și dreptul constituțional la opinie PROPRIE (nu una dictată de cineva să dea bine, sau cum se spune mai nou: "politically correct"), precum și la LIBERA EXPRIMARE (NEÎNGRĂDITĂ adică) a acesteia!!!
    CE ZICEȚI?! ARE SENS CE AM SPUS AICI? ARE LOGICĂ CE AM SPUS ÎN COMENTARIUL ASCUNS DE VOI?
    #LIBERTATE #OPINIE PROPRIE #DEMOCRAȚIE #LIBER ARBITRU
  • Beyhave Beyhave
    Aceasta este tara in care traim...jalnic

Trimite un comentariu

sus