Skip to main content

„The Value of Storytelling”, primul eveniment din seria Creativity4Better Hub, din acest an. Evenimentul va avea acces gratuit

 
Sursa foto: Suzy Hazelwood (Pexels)
Sursa foto: Suzy Hazelwood (Pexels)

Evenimentele desfăşurate sub umbrela IAA Creativity4Better Hub, organizate de IAA, se reiau în 2022. Iar primul este The Value of Storytelling, unde se vor pune pe masă poveşti din industrii creative precum arhitectură, fotografie, muzică sau regie.

Publicitate

Cum să construieşti o poveste, cum să-ţi spui povestea mai bine şi cum să o adaptezi pentru a fi înţeleasă. Acestea sunt doar câteva dintre conceptele trecute în agenda evenimentului organizat de IAA România, asociaţie profesională a industriei de marketing, comunicare şi media. 

The Value of Storytelling va avea loc live la Arcub, pe 27 ianuarie, între 17:30 – 20:30. 

Pe lista invitaţilor sunt: Anca Duşe (visual storyteller), Bogdan Theodor Olteanu (regizor, scenograf), Ana Coman (muzician) şi Atilla KIM (Arhitect & Comisarul României pentru Bienala de la Veneţia).

Speakeri la The Value of Storytelling

Anca Duşe este visual storyteller, absolventă de Istoria şi Teoria Artei. 

Bogdan Theodor Olteanu are patru nominalizări la premiile GOPO, a scris şi a regizat mai multe scurtmetraje, dar şi două piese de teatru. Filmul său „Câteva conversaţii despre o fată foarte înaltă" poate fi văzut pe Netflix sau HBO Go.

Ana Coman este fost producătoare a emisiunii Avanpost Radio Guerrilla şi a început să cânte datorită rubricii „Ana are cântec" de la Radio Guerrilla. Între timp a participat la festivaluri de muzică din toată ţara şi a lansat şi primul album, „9 Missed Calls“.

Atilla KIM a studiat arhitectură la Univeristatea Tehnică din Cluj Napoca, a avut burse de studii în Slovacia, Statele Unite ale Americii şi Olanda, este câştigătorul a nu mai puţin de 9 premii la Bienala de la Bucureşti şi a altor şase premii şi opt nominalizări în cadrul Premiilor Ordinului Arhitecţilor Transilvania – BATRA.

Participarea este gratuită şi e permisă tuturor celor care prezintă un certificat verde în ziua evenimentului. Pentru rezervarea locurilor puteţi trimite un e-mail către [email protected]

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus