Skip to main content

VIDEO. Ana Ularu, din serialul Spy/Master, amintiri cu Keanu Reeves: „A fost mai puţin decât ceea ce făcuserăm noi”

 
VIDEO. Ana Ularu, din serialul Spy/Master, amintiri cu Keanu Reeves: „A fost mai puţin decât ceea ce făcuserăm noi”

FACE OFF. Ana Ularu, actriţă în serialul Spy/Master, de pe HBO, amintiri cu Keanu Reeves.

Publicitate

În primăvara lui 2017, Ana Ularu îl întâlnea pe Keanu Reeves, pentru filmările thriller-ului „Siberia”. Nu era prima dată când colabora cu unul dintre cei mai doriţi actori de la Hollywood, dar cu siguranţă a fost o întâlnire memorabilă. Mereu îşi aminteşte cu plăcere despre colaborarea cu Keanu Reeves, pe care îl admiră mult atât din punct de vedere profesional, cât şi uman.

Totuşi, deşi acea perioadă este una din care păstrează cele mai frumoase amintiri din carieră, rezultatul, filmul, a fost o dezamăgire din multe puncte de vedere. Actriţa a făcut această mărturisite pentru Paginademedia.ro, în cadrul interviului din seria FaceOff.

VIDEO. Ana Ularu: „Filmul Siberia a fost mai puţin decât ceea ce făcuserăm noi”

La câtă experienţă de făcut filme şi seriale ai acumulat, deja poţi să-ţi dai seama cum se va vedea produsul final, doar din ce filmezi?

Anu Ularu: Nu, pentru că un film este un proces de colaborare şi el poate fi adus la valoarea lui, la puterea 100%, în oricare punct al procesului creativ, sau poate fi distrus în oricare punct al procesului creativ.

Pentru că poate deveni, la un moment dat, frustrant faptul că tu asiguri o rotiţă din mecanism, dar că mecanismul pe care tu, altfel, îl vedeai perfect poate să fie eronat, pentru că alte rotiţe nu funcţionează după logica ta, să zicem. Mie mi s-a întâmplat să fac un film foarte bun şi să fie stricat la montaj.

Vorbeşti, despre „Siberia”, film în care ai jucat alături de Keanu Reeves...

Anu Ularu: Da, acel film, la montaj, a devenit un alt film.

Şi când v-aţi dat seama de asta, cum aţi reacţionat? Ce ai discutat cu Keanu, la vremea aceea, despre asta, dacă ne poţi spune?

Anu Ularu: El a încercat să conducă un pic în altă direcţie povestea, dar, până la urmă, a respectat viziunea regizorului... În afară de asta, cred că am câştigat distanţa mentală faţă de „Siberia” încât să pot zice „Da, era o poveste extrem de frumoasă, a fost un proces minunat şi o întâlnire foarte bună”, chiar dacă filmul a fost mai puţin decât ceea ce făcuserăm noi...

Keanu Reeves: „Am avut o mulţime de scene extrem de intime”

Ce a declarat Ana Ularu imediat după filmările cu Keanu Reeves pentru Siberia:

„Keanu e un exemplu foarte concludent de om care a rămas absolut normal pentru că aşa a vrut, să poată să se ducă oricând la supermarket. Dar Keanu e un tip înspăimântător de inteligent. Am fost avertizată de la început, vezi că e unul din cei mai deştepţi oameni pe care ai să-i cunoşti. Am stat luni de zile în preajma lui şi e un om absolut minunat, prin tot ceea ce e, prin felul în care gândeşte, prin umorul pe care îl are. E foarte pregătit pe platou şi are o stabilitate care vine din faptul că ştie cine e, că nu s-a pierdut“, declara Ana, în 2018, pentru Formula AS.

Ce a declarat Keanu Reeves despre Ana Ularu, la lansarea oficială a filmului Siberia:

„Momentele mele preferate din munca la filmul Siberia aş putea spune că au fost cele în care am lucrat cu Ana Ularu, care o joacă pe Katia. Am avut o mulţime de scene extrem de intime şi încrederea pe care am avut-o unul în celălalt… şi intimitatea pe care a trebuit să o jucăm… Iar frigul, da, a ajutat la intensificarea lucrurilor, ne-a apropiat şi mai mult”, a declarat la premieră Keanu Reeves, în 2018, potrivit cotidianului Libertatea.


VIDEO Ana Ularu interpretează rolul unui agent KGB în noul serial produs de HBO MAX, Spy/Master - inspirat de viaţa lui Pacepa, consilierul lui Ceauşescu: „Eu nu am apucat să filmez în România”

 

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus