Skip to main content

VIDEO. Că tot se întoarce Exarhu: Cum l-a convins Hrubaru să vină la matinalul Rock FM: "Am alergat după el în cârje la lift". Înainte de Exarhu au refuzat Andi Moisescu, Pătraru sau regretatul Andrei Gheorghe

 
VIDEO. Că tot se întoarce Exarhu: Cum l-a convins Hrubaru să vină la matinalul Rock FM: "Am alergat după el în cârje la lift". Înainte de Exarhu au refuzat Andi Moisescu, Pătraru sau regretatul Andrei Gheorghe

INTERVIU VIDEO. "Am alergat după Exarhu la lift, în cârje", povesteşte Cristi Hrubaru despre momentul în care i-a propus să vină la matinalul Rock FM. "Parcă-l ceream de soţie, că eu făceam atunci matinalul. Adică vrei să faci în locul meu? A crezut că fac mişto de el", îşi aminteşte Hrubaru.

Publicitate

Exarhu tocmai fusese în studioul Rock FM să-şi prezinte cartea, lui Hrubaru "i s-a aprins beculeţul" şi a fugit după el la lift. "Dacă se deschideau uşile puţin mai devreme, probabil că îl pierdeam", spune Hrubaru, într-un interviu pentru Paginademedia.

Că tot se întoarce Morning Glory de joi, 18 ianuarie, Cristi Hrubaru şi povestea lui Exarhu la Rock FM. Cum a ajuns Exarhu la matinal, dintr-o întâmplare (deşi Hrubaru îl venera - după cum recunoaşte, din tinereţe)  după ce au refuzat propunerea nume precum regretatul Andrei Gheorghe, Andi Moisescu sau Dragoş Pătraru.

Povestea, spusă în exclusivitate la Interviurile Paginademedia de Cristi Hrubaru (ca o paranteză, Paginademedia.ro a fost publicaţia care a anunţat în exclusivitate, în 2017, venirea lui Răzvan Exarhu la Rock FM).

"Sunt atât de mândru că am avut inspiraţia să mă duc la lift şi sunt atât de mândru că Răzvan a spus "da", încât nu-mi încap în propria piele", spune acum Hrubaru.

Cristi Hrubaru:

"Eu făceam matinalul pe vremea aia cu Boariu. Eram realizatorii matinalului Rock FM, însă simţeam că nu e chiar ceea ce trebuie. Eu, cel puţin, nu mă simţeam în largul meu, mai ales cu trezitul  dimineaţa şi mai ales că programul meu e unul destul de lungă. Eu stau foarte mult în radio, 7-8 ore pe zi.

Ne-am fi dorit să aducem un alt suflu acolo. Şi recunosc, am început să dau telefoane. Am vorbit cu Andrei Gheorghe, Dumnezeu să-l odihnească: "bă că nu ştiu, să vedem că nu ştiu ce".

L-am sunat pe Andi Moisescu. Zice “nu mă mai trezesc dimineaţa nici dacă mă pici cu ceară”. Pe cine. Pe Dragoş Pătraru. Ştii, oameni care au ceva de spus, oameni care rezonează cu muzica rock. Toţi oamenii ăştia de care spun iubeau muzica rock, ăsta a fost primul criteriu după care ne-am luat. Şi nu găseam, nu găseam, nu găseam. Şi nu renunţasem la idee. Da, o lăsasem undeva, bă trebuie cineva să vină să facă un matinal şmecher şi nu ştiu interesant şi iubibil şi plăcut din toate punctele de vedere.

Până într-o zi când la colegii noştri de la Kiss FM a apărut din neant aşa Răzvan Exarhu. A venit la Kiss FM să-şi prezinte cartea, “Fericirea e un act de siguranţă”. Când l-am văzut pe Exarhu, nu mi s-au aprins încă beculeţele. Ne-am salutat, am bătut în geam, nu ştiu dacă mă ştia. Eu îl ştiam, pentru că îl veneram. Şi ce faci, mă, p-aici? Păi, uite cartea asta, poţi s-o lansez şi la voi. Gata.

Imediat după ce a ieşit de la Kiss, intri pe uşa asta, sunt una lângă alta. Vorbim şi la Rock FM despre treaba asta. Preţ de 9-10 minute, cât a stat Exarhu, noi am râs, ne-am zis că ne ia salvarea de acolo şi în momentul ăla mi s-a aprins beculeţul. L-am lăsat pe să plece şi a fost apoi ceva spontan: M-am gândit “mamă, cât de mişto ar fi ăsta dacă ar face matinal?”

Mai povesteşte Exarhu “a venit Hrubaru în cârje după mine, alergând la lift”. Aşa este. eram chiar în cârje, că eram după accidentul de motocicletă din 2017. M-am dus după el la lift, deci dacă se deschideau uşile puţin mai devreme, probabil că îl pierdeam.

Nici eu n-aveam tupeu prea mare aşa să-l abordez, dar m-am luat inima-n dinţi: Răzvane, vrei să faci matinal la Rock FM? E ca şi cum l-aş cere de soţie. Aşa vrei să fii soţia mea? Zi da sau ba. El s-a uitat la mine, a crezut că fac mişto de el, pentru că eu făceam matinal.

Adică vine matinalistul să-mi spună vrei să faci tu? El ba da, mi-ar plăcea, Da, nu ştiu, hai să vedem, să discutăm, după care singur am pus propunerea pe masă managerului trustului, Florin şi am discutat cu toţii.

Exarhu a dat un răspuns relativ repede. A zis practic pe loc atunci, dar mi-ar plăcea, nu ştiu ce, lasă-mă să mă mai gândesc, dar dacă cutare şi cu muzica şi să mă lăsaţi să fac ce vreau eu? Bă, zic: Ideea e să vii şi să te lăsăm dracului să faci ce vrei tu.

Adică sigur că da, a fost aşa un soi de experienţă dulce-amăruie pentru mine, până ne-am obişnuit cu nebunu, pentru că nu ştiai la ce să te aştepţi. Nici azi nu ştii la ce să te aştepţi.

O bună perioadă am stat foarte, foarte stresat când auzeam tiruri şi curcani şi pârţuri pe post. Mă aşteptam să mă sune Florin să zică “ia-l pe exarhu de mâine. Şi paharul de prosecco. Nu mai zic că până l-am convins că nu e bine să avem frapieră în studio…

Sunt atât de mândru că am avut inspiraţia să mă duc la lift şi sunt atât de mândru că Răzvan a spus "da", încât nu-mi încap în propria piele.

Transcriere realizată cu soluţia Vatis.Tech

VIDEO. Cristi Hrubaru: cum a venit Răzvan Exarhu la Rock FM

Citeşte şi: Povestea lui Cristi Hrubaru şi a Rock FM: "În liceu, am fost tuns cu pânza de bomfaier"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus