Skip to main content

„Din cauza TVR am rămas dator 25.000 de euro unui prieten” - Dragoş Pătraru, despre rezilierea contractului dintre Starea Naţiei şi postul public de televiziune

 
„Din cauza TVR am rămas dator 25.000 de euro unui prieten” - Dragoş Pătraru, despre rezilierea contractului dintre Starea Naţiei şi postul public de televiziune

INTERVIUL LUNII. Dragoş Pătraru a dezvăluit, la #InterviulLunii pentru Paginademedia.ro, despre un moment dificil din istoria existenţei de peste zece ani a proiectului său Starea Naţiei. „Din cauza TVR am rămas dator 25.000 de euro unui prieten. Nici nu-mi mai răspunde la telefon”, a spus el.

Publicitate

De asemenea, a vorbit şi despre cum este viaţa sa şi a proiectelor sale acum, după ce a renunţat la televiziune. Interviul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Paginademedia.ro.

„De o lună şi ceva, chiar dacă muncesc mai mult decât munceam la TV, am această senzaţie că n-ating pământul, că nu calc”, a mărturisit Dragoş Pătraru.

Povestea, cu detalii:

Dragoş Pătraru: „Am un prieten foarte bun, care aproape că nu-mi mai răspunde la telefon... Nu mai putem să mergem nici în instanţă, pentru că s-a prescris tot”, a început să povestească la #InterviulLunii pentru Paginademedia.ro ce s-a întâmplat după plecarea din TVR, din 2018.

Dragoş Pătraru a povestit amănunte neştiute despre modul în care s-a produs ruptura de TVR în 2018.

„La TVR, în clădirea care aparţine poporului român, la etajul al doilea, sunt patru birouri pe care le-am renovat noi cu o firmă a unui bun prieten de-al meu, BauPartner, pe care l-am sunat şi pe care l-am rugat să ne ajute. «Te rog eu, nu pot să muncesc în acestă cocină, care este clădirea televiziunii publice», i-am spus. Asta pentru că eu nu pot lucra în condiţii mizerabile.

Eu şi când eram mic, ca să pot să-mi fac temele, trebuie întâi să fac curăţenie în cameră, pentru că nu pot să lucrez în dezordine, pur şi simplu. I-am zis «Te rog vino şi ajută-mă». Şi prietenul meu, care avea un şantier în zonă, a trimis nişte oameni şi în trei săptămâni am renovat acele camere din TVR, de la cărămidă, inclusiv instalaţia electrică, parchetul de pe jos, zugrăveala, rigipsurile, tot.

Alt prieten m-a ajutat cu termopanele. Şi o prietenă ni le-a desenat, colorat, ca să fie nekerman”, a povestit Dragoş Pătraru, pentru Paginademedia.ro.

VIDEO. Dragoş Pătraru: „TVR n-a plătit un leu”

„TVR n-a plătit un leu pe acele camere. Trebuia să dea publicitate acestei firme. După ce am plecat şi s-a terminat contractul, mizeriile de acolo au venit şi mi-au spus că nu primeşte această firmă reclamă, pentru că înţelegerea – deşi lucrarea e făcută pentru TVR – ar fi fost să facă reclamă în interiorul contractului.

Păi dacă voi mi-aţi reziliat contractul, nemernicilor, unde să mai fac eu publicitate? Şi eu am rămas dator 25.000 de euro la acastă firmă, plus firma de termopane şi ce am mai avut – pentru că au fost tot felul lucruri. Iată, bani pe care noi ajungem să-i plătim din cauza unora şi altora cu care am lucrat şi care n-au fost serioşi”, a adăugat Dragoş Pătraru, pentru Paginademedia.ro.

CITEŞTE ŞI: Dragoş Pătraru, viaţa după TV: „Mai uşurat decât sunt acum nu m-am simţit niciodată! Am această senzaţie că nu ating pământul" (VIDEO)

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus