Skip to main content

VIDEO. După cinci luni de Survivor, prezentatorul Daniel Pavel vorbeşte despre show: „E într-adevăr un experiment social. E pe bune!”

 
VIDEO. După cinci luni de Survivor, prezentatorul Daniel Pavel vorbeşte despre show: „E într-adevăr un experiment social. E pe bune!”

VIDEO. „Sub nicio formă nu regret că am intrat în acest proiect. Simt că toate drumurile mele profesionale şi personale m-au adus aici” - O spune Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Survivor de la Kanal D. 

Publicitate

Într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro, chiar din Republica Dominicană, gazda emisiunii a vorbit despre momentele frumoase şi cele dificile din show, despre felul în care s-a adaptat formatului, despre cum îi e viaţa departe de familie şi dacă va mai continua un sezon.

"Este un show pe bune", spune prezentatorul Survivor în interviu.

Toate răspunsurile vin în contextul unei vizite Paginademedia.ro pe platourile de filmare Survivor, într-un tur organizat pentru presă de Kanal D. 

Înainte de răspunsuri, câteva date despre Daniel Pavel

- S-a alăturat proiectului Survivor din sezonul doi, în locul lui Dan Cruceru. A fost prezentator Antena 3, dar şi la RFI, radio la care a găzduit emisiunea „Business On Air”, program ce a fost si premiat de CNA in 2015. 

- Daniel Pavel a fost redactor sef al Penny FM, iar de ceva vreme locuia în Austria.

- Un detaliu inedit despre el ar fi că înainte de cariera în televiziune şi radio a lucrat ca ofiţer în marina comercială. 

VIDEO. Înainte de răspunsurile pe larg, interviul realizat de Paginademedia.ro

 

Poate că genul acesta de emoţie, la limita nebuniei, aduc eu în poveste

Prezentatorul Survivor ne-a spus care-i sunt atuurile şi ce aduce nou în „poveste”, după cum numeşte emisiunea. 

Raul Bambu, Paginademedia.ro: Fie că vorbim despre Exatlon, fie că vorbim despre Survivor, aceste două show-uri au avut până acum încă doi prezentatori – Cosmin Cernat şi Dan Cruceru. Care crezi că sunt atuurile tale? Cu ce crezi că ieşi tu în evidenţă în comparaţie cu cei doi? 

Daniel Pavel, prezentator Survivor: „Am sădită, din vremea ofiţerilor de marină, ideea că loialitatea şi camaraderia sunt valori pe care trebuie le păstrez la cote foarte înalte. Îi sunt extrem de recunoscător lui Cosmin Cernat, pe care îl ştiu din proiecte mai vechi, şi lui Dan Cruceru pentru că au fost deschizători de drumuri.

Exatlon a fost un fenomen media la vremea lui, iar primul sezon de la Survivor a fost foarte important pentru a-mi face documentarea. Poate atuul meu este acela că din perspectiva formatului Survivor mă simt 100% în format, la nivel celular, e cronică sportivă, dar nu numai, este o redare epică a bătăliilor.

Sunt un pasionat de istorie, un istoric amator, mi-au plăcut marile lupte pe care le-au dat românii în trecut şi reuşesc să le transfer către public. Poate că genul acesta de emoţie, la limita nebuniei, aduc eu în poveste”, spune acesta. 

Cel mai greu moment din show. Regretă că s-a băgat?

Daniel Pavel a dezvăluit şi care a fost cel mai greu moment din show, pe lângă distanţa faţă de familie şi ritmul alert în care se filmează emisiunea. 

Cel mai greu moment a fost când pe unul dintre trasee a început o ploaie la rafală, o ploaie torenţială, şi pe lângă faptul că eram ud, apa îmi venea peste tot în gură şi trebuia să comentez ce văd”, a mărturisit el. 

Cum simte distanţa faţă de familie? Realizatorul a răspuns cu destul de mult optimism:

E într-adevăr un experiment social pe care îl trăiesc concurenţii, dar pe care îl trăim şi noi, echipa de producţie. A fost şi este greu. Pe familia din România nu am mai văzut-o de un an. E un sentiment de bucurie că ajung, prin intermediul micului ecran, acasă. Mă vede tatăl meu care mi-a îndreptat paşii către sport.

În acelaşi timp e o tristeţe latentă că nu-l văd pe el şi nici pe sora mea, pe fratele meu şi pe nepoţi. Sigur, am şi familia de la Viena, iubita mea şi băiatul meu cu mama lui. E un dor constant”, după cum a mărturisit pentru Paginademedia.ro. 

Regretă că a intrat în proiect sau nu? A răspuns cu fermitate:

„Sub nicio formă nu regret că m-am băgat în acest proiect. Simt că toate drumurile mele profesionale şi personale m-au adus aici. Tot ce vreau să fac e Survivor. Nu regret.”

Am dat online castingul

A vorbit pe scurt şi despre felul în care a fost ales de Kanal D să fie gazda sezonului doi Survivor: 

„Procesul de căutare a prezentatorului era în plină desfăşurare, iar eu îmi încheiam contractul în Austria la finalul anului. A fost la timpul şi la momentul potrivit. Îniţial a fost un dialog telefonic, iar apoi am trimis un casting online. N-am fost deloc în România, din cauza pandemiei. Am fost ales, iar restul e istorie.

Nu m-am gândit mult. Din secunda în care am trimis castingul au fost câteva zile, o perioadă de incubaţie, în care mi-am dorit foarte, foarte mult. În momentul în care a venit răspunsul mi s-au tăiat picioarele. Atunci am înţeles consecinţele, dar am înţeles şi că mi le doresc”, a povestit realizatorul. 

Va continua în sezonul trei?

Fostul realizator RFI şi Antena 3 a fost scurt în ceea priveşte viitorul său în proiect. Momentan nu se ştie, iar răspunul va veni la vară. A şi explicat de ce:

„Focusul acum este pentru marea finală, toate energiile converg către marea finală. Urmează să merg acasă şi să îmi cunosc restul colegilor de la Kanal D, pe o parte am avut ocazia să îi cunosc. Vreau să ne aşezăm la o masă, să facem o decompresie a energiei uriaşe care s-a strâns şi vedem. Răspunsul o să vină, probabil, în vară.”

A rezumat pe scurt şi cele cinci luni de emisiune, în Republica Dominicană:

„Mă simt transformat, mă simt mult mai bărbos decât am fost vreodată şi văd în fiecare dimineaţă asta în oglindă. Simt că am făcut deja o parte dintr-o călătorie nouă, indedită, de descoperire a mea. Mă simt foarte energic, în contextul multelor săptămâni de emisie care au trecut”, a conchis Daniel Pavel. 


Citeşte şi: Am fost „acasă” la Survivor! Paginademedia, pe insula din Dominicană unde se filmează show-ul Kanal D. Detalii inedite din culise


Citeşte şi: Începe sezonul doi din Survivor. Noul prezentator a trecut pe la Antena 3 şi RFI


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Chinezul Chinezul
    Ca si tine postacule. Cand o sa critici postul iubit. Hai raspunde postacule:

    De Burlacii aia nu mai comentezi nimica ? Nu ceri audientele postac ?
  • mile mile
    cand o sa critici tu postul iubit
  • Chinezul Chinezul
    Cum ati scos voi Ultimul Trib cap de guma. Ha ha ha !
    Ati bagat si emisiunea la ora 00:00 de frica.

    Ca Burlacii. De emisiunea aia nu mai comentezi nimica ? Nu ceri audientele postac ?
  • Mile Mile
    Voi ati scos emisiunea din grila postaci
  • Mile Mile
    Adevarat mult peste survivor de postaci

Trimite un comentariu

sus