Skip to main content

VIDEO. Brief pentru Naumovici: de ce să ne uităm pe HBO la filmul lui Naumovici, Zimnicea?

 
VIDEO. Brief pentru Naumovici: de ce să ne uităm pe HBO la filmul lui Naumovici, Zimnicea?

Cum ne convinge Bogdan Naumovici să ne uităm la filmul pe care l-a regizat, Zimnicea? Aceasta este întrebarea de bază, un "brief" pentru publicitar, într-un interviu video în direct pe Paginademedia.ro.

Publicitate

Producţia Zimnicea, un film de aproape jumătate de oră, a intrat de câteva zile pe HBO GO, platformă pe care poate fi urmărit.

Dar de ce să ne uităm?

Răspunde Bogdan Naumovici, într-un interviu live pe Paginademedia.ro şi pe contul de Facebook Paginademedia, în jurul orei 17.15.

Pe scurt, filmul are ca subiect cutremurul din 1977 şi efectul lui asupra oraşului din Teleorman. Un film cu Mihai Călin, Dan Aştilean, Gavril Pătru, Daniei Stanciu şi Dana Tăpălagă.

Interviurile Paginademedia sunt susţinute de Telekom.

 

VIDEO. Interviul cu Bogdan Naumovici

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Predescu Predescu
    HUOOOOOOOO!!!!!!!
  • cosmi cosmi
    modest rău filmul asta și ca realizare si ca poveste si ca emotie. practic nu are nimic valoros. stiu ca este un film de debut dar la experienta dl Naumovici pe parte de povestea cred ca se putea mult mult mai mult.
  • DODO DODO
    chiar asa s-a intimplat ??? daca e adevarat e infiorator Face parte din campania de ponegrire a comunismului sau este un umor negru ?
  • Didi Didi
    O sa il caut. Stiu ca primarul de acolo a ordonat demolarea unor case cu excavatorul dupa cutremur ca sa nu recunoasca evaluarea gresita a pagubelor in noaptea cu pricina. Mai stiu un caz cu un inginer de santier care s-a sinucis la bucuresti dupa ce o scara de bloc dintr-un bloc din militari s-a prabusit, undeva pe aproape de armata poporului, spre gorjului. Era ceva legat de furturi de materiale de pe santier.
  • scurtspopaj scurtspopaj
    tot o oboseala cu poveste comunista:( sper ca ultima productie de gen. , suntem in 2021, hai sa fim si noi simpatici neinventati...
  • Marius Marius
    Chiar a fost cel mai bun scurtmetraj vazut in ultima perioada...

Trimite un comentariu

sus