Skip to main content

VIDEO. Interviul Lunii. “Nu am văzut aşa ceva!” Ovidiu Anton şi Emil Pantelimon, totul despre emoţionantul School of Rock. Show-ul de Broadway care te lasă cu gura căscată

 
VIDEO. Interviul Lunii. “Nu am văzut aşa ceva!” Ovidiu Anton şi Emil Pantelimon, totul despre emoţionantul School of Rock. Show-ul de Broadway care te lasă cu gura căscată

VIDEO. Interviul Lunii. “Nu am văzut aşa ceva!” este replica pe care o auzi cel mai des de la spectatorii care ies de la spectacolul School of Rock. Un show de Broadway, pe o scenă din România.

Publicitate

Îi avem azi la Interviul lunii pe Ovidiu Anton, cel care joacă rolul principal într-una dintre distribuţii şi pe regizorul spectacolului de la Opera Comică pentru Copii, Emil Pantelimon.

Un interviu despre emoţia unui show în care se cântă live rock, despre o super-producţie care se joacă la noi, despre care părerile celor care l-au văzut au fost cel puţin la superlativ.

Un interviu despre un spectacol care te lasă, literalmente, cu gura căscată!

Câteva cuvinte despre Ovidiu Anton, rol principal în School of Rock este -  cum altfel – rocker. Cântă de peste 20 de ani. În anii 2000, a câştigat emisiunea Şcoala Vedetelor, de pe TVR. A fost şi cel care trebuia să reprezinte România la Eurovision, în 2016, dar din cauza TVR, care nu şi-a plătit taxele, ţara noastră a ratat atunci participarea.

Show-ul are două distribuţii care joacă alternativ – în cealaltă distribuţie, rolul lui Dewey Finn este jucat de actorul Mihai Mitrea.

  • Cum a ajuns în România un spectacol de pe Broadway?
  • Ce înseamnă spectacolul, ca desfăşurare de forţe?
  • Cum reuşesc copiii din distribuţie, alături de actori, să transmită emoţie pentru toate vârstele?
  • Cât de apropiat este de ce se joacă pe Broadway şi la Londra, pe West End?
  • Ce are în plus show-ul din România.

Şi multe, multe altele, în interviu. Plus imagini din spectacol.

Spectacolul School of Rock se joacă în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică la Opera Comică pentru Copii. Bilete, aici.

VIDEO. Interviul Lunii: Ovidiu Anton şi Emil Pantelimon, totul despre School of Rock

School of Rock, în toate detaliile

Scenariu inspirat de filmul School of Rock, cu Jack Black.

Muzică semnată de unul dintre cele mai mari nume ale musicall-ului internaţional - Andrew Loyd Webber (Jesus Christ Superstar, Fantoma de la Operă, Vrăjitorul din Oz şi multe altele)

Ovidiu Anton şi Mihai Mitrea joacă rolul lui Dewey (pentru că sunt mai multe distribuţii care joacă alternativ spectacolele). Regia este semnată de Emil Pantelimon.

Alexandru Ilie a coordonat partea muzicală, Cezara Blioju coregrafia, iar Teodora Jaworski partea muzicală pentru copii. Din echipă au făcut parte: Vladimir Turturica (scenografie), Irina Furdui (asistent regie), Sabina Chirilă (asistent coregrafie), Valentin Racoveanu (director casting), Alina Gânj (traducere şi adaptare) şi English Kids Academy (pregătire pronunţie şi dicţie).

Decor inovativ impresionant - o scenă rotativă

Producţia Shool of Rock vine şi cu o serie de inovaţii tehnice la nivel de decor: o platformă rotativă impresionantă, cu mai multe spaţii de joc, concepută de scenograful Vladimir Turturica special pentru acest spectacol.

Astfel a apărut şi o provocare majoră pentru dirijor, care, nemaiputând ocupa locul său obişnuit în fosă, nu mai are contact direct cu artiștii de pe scenă.

Comunicarea sa cu ei se realizează prin ecrane amplasate în diferite puncte ale spaţiului de joc. Fiind înconjurat de mixere, laptop-uri și alte accesorii, Alexandru Ilie este dirijorul-DJ, o ipostază în care nu s-a mai aflat până acum.

DISTRIBUŢIE:

Rolurile soliştilor sunt distribuite astfel: Dewey – Ovidiu Anton / Mihai Mitrea, Ned – Andrei Mihalcea / Bogdan Podlovski, Rosalie – Mădălina Constantinescu / Călina Epuran şi Patty – Teodora Calagiu / Sidonia Doica / Cristiana Ioniţă.

Alături de interpreţii adulţi evoluează pe scenă şi copiii:

Zack – David Blaj / Eric Obae,

Freddy – Andrei Borşan / Daniel Varga,

Lawrence – Alexandru Crăciun / Radu Enache / Anastasia Ţântea,

Billy – Sara Ardeleanu / Tudor Enache,

Mason – Emma Donciu / Elena Ecaterina Matei,

James – Bianca Dumitru / Natalia Ogăraru,

Summer – Adelina Baicu / Charlize Maalouf / Alexandra Mihai / Maria Clara Postelnicu,

Tomika – Natalia Constantinescu / Ana Marinescu / Maria Răducanu / Mara Săceanu,

Katie – Iustina Soare / Ioana Vedeş,

Shonelle – Adelina Baicu / Natalia Constantinescu / Charlize Maalouf / Ana Marinescu,

Marcy – Alexandra Bârliba / Raluca Tudor, Alicia – Sabrina Movilă / Sara Andreea Pupăză / Alessia Titişan,

Paige – Daria Enăchescu / Diana Oprea / Dina Stanciu / Diana Stoica,

Dakota – Diana Dancu / Raisa Gogu / Iarina Popescu / Daria Teodor,

Sophie – Alexandra Mihai / Maria Clara Postelnicu / Andreea Roşu şi Madison – Amalia Niculiţă / Maria Răducanu / Mara Săceanu.
 

Puteţi să închiriaţi Studioul Video Paginademedia.ro pentru podcast, audiobook, voice-over, interviuri audio video. Înregistrări video şi audio cu echipament profesional - detalii!

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus