Skip to main content

INTERVIUL LUNII. Povestea impresionantă a lui Alin Dincă, rocker şi om de radio. Cum a fost la un pas să fie jurat la Vocea României

 
INTERVIUL LUNII. Povestea impresionantă a lui Alin Dincă, rocker şi om de radio. Cum a fost la un pas să fie jurat la Vocea României

INTERVIUL LUNII. O poveste impresionantă la Interviul lunii. Şi-a făcut trupă împreună cu fratele său în adolescenţă, după ce unchiul lor s-a stins într-un accident. Trooper a evoluat şi a ajuns să cânte pe scene alături de idolii lor: Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions, Whitesnake, Manowar sau Sepultura.

Publicitate

A intrat apoi în radio, la început la un post local din Târgovişte, apoi la Bucureşti, la Rock FM. E implicat civic: protejarea femeilor abuzate şi agresate, stoparea acestui fenomen e una dintre cauzele pe care o susţine.

A fost la un pas să fie jurat la Vocea României. La un pas. A fost ales Horia Brenciu. Povesteşte totul în interviu.

Azi, la Interviul lunii, Alin Dincă, fondator Trooper şi realizator la Rock FM. Şi scenarist. Şi scriitor. Vineri şi sâmbătă (3 şi 4 iunie), formaţia Trooper îşi lansează noul album prin două concerte în Quantic. 

Interviul lunii, cu Alin Dincă. Ce mai e de spus?

- Are în telefon numere care pentru mulţi sunt legende. Steve Vai e unul dintre ele. S-a întâlnit cu nume mari ale rockului, de la Bruce Dickinson (Iron Maiden, idolul lui) la Alice Cooper şi mulţi alţii.

- Lucrează la un scenariu de film despre viaţa unei trupe.

- Se gândeşte la un serial despre femeile abuzate, un serial care să deschidă ochii publicului asupra acestui fenomen şi cum poate fi oprit.

- Lansează noul album în două concerte, două zile la rând, dintr-un motiv simplu: când lucra proiectul, se gândea că încă vor fi restricţii şi nu va putea cânta cu sala plină la Quantic şi a împărţit în două zile: vineri, 3 iunie şi sâmbătă, 4 iunie. Acum cântă cu sala plină două zile.

Alin Dincă, de la Trooper şi Rock FM, la Interviul Lunii.

Interviul Lunii este un proiect Paginademedia.ro susţinut de Banca Transilvania.

VIDEO. Alin Dincă la Interviul Lunii

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kek kek
    uhh dc mai e relevant papagul ăsta????
  • Maria Maria
    Nu era locul lui Alin acolo. E adevărat, trebuie să fii circar ca să fii acolo. E o regie pe care trebuie să o respecți. Joci după cum ți se cântă. Sunt muzicanți și muzicieni. Alin face parte din a doua categorie.Face bine ceea ce face și de asta lumea îl iubește. E sincer și cald.E original. E el,așa cum simte să fie! Felicitări Alin!
  • Cristi Banciu Cristi Banciu
    Album foarte echilibrat, "Ruinele" este super!
  • Roacăru' Roacăru'
    Solistul trupei Iron Maiden este Bruce Dickinson, nu Steve Dickinson.
  • Roacăru' Roacăru'
    Solistul trupei Iron Maiden este Bruce Dickinson, nu Steve Dickinson.
  • An An
    Daca era la un pas, juriul s-a schimbat de cateva ori, si nu l-au preferat nici cu alta ocazie cand s-au eliberat locuri....pentru ca nu il stie mai nimeni...daca nu era la Eurovision acum cativa ani, eu unul nu il stiam de niciunde...

Trimite un comentariu

sus