Skip to main content

INTERVIU VIDEO. Iuliana Tudor reia O dată în viaţă la TVR! Loredana, la prima ediţie. Care sunt noutăţile?

 
INTERVIU VIDEO. Iuliana Tudor reia O dată în viaţă la TVR! Loredana, la prima ediţie. Care sunt noutăţile?

INTERVIURILE PAGINADEMEDIA. Iuliana Tudor, în studioul Paginademedia. Despre emisiunea O dată-n viaţă, pe care o realizează (iar) la TVR, într-un format schimbat.

Publicitate

„O dată în viaţă”, revine în grila TVR 1. Noul sezon al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor va avea debutul duminică, 23 octombrie, de la 21:00.

Într-un interviu pentru Paginademedia.ro, Iuliana Tudor a declarat că „proiectul ei de suflet” revine pe TVR „cu multă emoţie, cu multă bucurie pentru mine, în primul rând”, însă şi cu modificări.

În ultimii ani, Iuliana Tudor a realizat talent-show-ul de folclor Vedetă populară. În noul format O dată-n viaţă vor fi şi concurenţi de la emisiunea de folclor.

Ce (nu) se va schimba

Cu muzică în totalitate live şi cu genuri diverse, „de la folclor la muzică uşoară, rock, pop”, conceptul emisiunii va rămâne, fundamental, acelaşi, conform Iulianei Tudor.

„Reţeta, până la urmă, continuă. Conceptul acesta este: artiştii fac, o dată în viaţă, ceea ce nu au făcut niciodată”, afirmă realizatoarea TV.

Cu toate acestea, focusul va fi pe „vedeta populară” - similar denumirii emisiunii de talente prezentate de Iuliana Tudor la televiziunea naţională, centrată pe muzica populară.

„Se nasc foarte puţine staruri după participarea la concursurile celebre - X Factor, Vocea României, şi aşa mai departe. [...] Se ia premiul şi apoi nu mai ştie nimeni de ei. La TVR am dorit să continuăm acest drum.

După ce i-am descoperit, în urma casting-urilor din ţară şi după ce s-a întâmplat în platou, cei care au ajuns în semnifinală şi finală, printre ei voci foarte bune, oameni în care noi credem, vin la o dată în viaţă şi susţin spectacolul. Ei, de fapt, sunt protagoniştii”, conchide Iuliana Tudor.

În prima ediţie, în emisiune va apărea şi Loredana. De ce?

"Visul unei concurente a fost să cânte alături de Loredana. Va fi în prima ediţie şi îi mulţumesc că a acceptat", a spus Iuliana Tudor.

VIDEO. Interviurile Paginademedia, cu Iuliana Tudor

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Tvr trebuie sa facă mult divertisment
  • An An
    Unul dintre cele mai de succes formate, care prind bine la public. 2-3 ofticosi, care sunt nemultumiti de orice trebuie sa discrediteze prin comentarii aiurea...
  • Anonim Anonim
    Ar trebui sa se scrie un articol și despre apariția canalului BBC First în România, fiind disponibil în grila DIGI.
  • margo margo
    din ciclul: eu la asa prostii nu ma uit. loredana? pe bune?
  • Villy Villy
    In curând Sclava Isaura '70 la TVR și Kassandra la Happy.
  • dragos dragos
    O emisiune de kăkat cu prezentatoare de kăkat.
    Să vă spună doamna Iuliana cat cheltuie TVR ul pe cremele cu care s eunge dumneai pe organism.
  • Dragos Dragos
    B.A.M., schimbarea e asta: „După ce i-am descoperit, în urma casting-urilor din ţară şi după ce s-a întâmplat în platou, cei care au ajuns în semnifinală şi finală, printre ei voci foarte bune, oameni în care noi credem, vin la o dată în viaţă şi susţin spectacolul. Ei, de fapt, sunt protagoniştii”, conchide Iuliana Tudor....adica exact ce nu prea se intampla la alte show-uri dupa terminarea lor. Multe voci bune se pierd pe drum si se multumesc cu, cel mult, o trupa de cover-uri sau de nunti.
  • B.A.M B.A.M
    1) Emisiunea era/este bună in forma existentă.
    2) Deci schimbarea e că...? Că ce?

Trimite un comentariu

sus