Skip to main content

NOU. Paginademedia lansează un nou proiect VIDEO: Ora de digital, cu Alex Ciucă - Hoinaru. Primul episod

 
NOU. Paginademedia lansează un nou proiect VIDEO: Ora de digital, cu Alex Ciucă - Hoinaru. Primul episod

NOU. Paginademedia lansează un nou produs video: Ora de digital, cu specialistul Alex Ciucă invitat permanent. Subiectele săptămânii, din social media, tech, digital, discutate pe înţelesul tuturor. Cum ne afectează?

Publicitate

Înainte de detaliile despre primul episod, cine este Alex Ciucă:

Alex Ciucă este Managing Partner al agenţiei de comunicare digitală Superior Media, pe care a fondat-o în 2010. Printre clienţii agenţiei se numără Macromex, PORC, Romanian Business Leaders sau Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu.

Absolvent al şcolii ADC*RO, scrie din 2007 pe blogul hoinaru.ro despre comunicare şi online, s-a implicat de-a lungul timpului în mai multe proiecte web.

Este autorul Digital Recap, un raport al pieţei de digital, publicat anual începând cu 2012. Din 2019, este şi realizatorul podcastului "Primii trei ani" de la radio-ul online Urban Sunsets. Recent, a lansat TopBlog.ro, un tool de research ce adună statisticile bloggerilor din România.

Aşadar, ce vedem în primul episod Ora de digital:

- totul despre abonamentele şi "bifa" Facebook şi Instagram. Pe cine ajută, pe cine încurcă? De ce a făcut Facebook mutarea?

- Netflix a scăzut abonamentele în premieră. Cine şi ce câştigă?

- interzis la TikTok pentru angajaţii Comisiei Europene. De ce e considerată periculoasă reţeaua

Petrisor Obae, editorul Paginademedia.ro, în dialog cu Alex Ciucă, la Ora de digital. În fiecare miercuri, de la ora 15.00.

Vizionare plăcută!

VIDEO. Ora de digital by Paginademedia, primul episod:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus