Skip to main content

Pavel Bartoş: Ramon e un fel de Forrest Gump, are şi ceva din Louis de Funes, din Chaplin din toţi actorii mei preferaţi

 
Pavel Bartoş: Ramon e un fel de Forrest Gump, are şi ceva din Louis de Funes, din Chaplin din toţi actorii mei preferaţi

INTERVIUL LUNII. "Ramon este un fel de Forrest Gump", spune Pavel Bartoş. "Are inocenţa lui. Dar are ceva şi din Louis de Funes, din Chaplin... toţi actorii mei preferaţi s-au adunat la un loc", continuă actorul.

Publicitate

Bartoş este mai mult decât actor în Ramon, film care intră acum în cinematografe. Este şi unul din producători (alături de regizorul Jesus del Cerro), şi unul dintre scenarişti (alături de Anghel Damian şi Lia Bugnar).

O discuţie cu Pavel Bartoş, la Interviul lunii, despre filmul Ramon, despre filme în general, despre teatru, actorie şi... viaţă.

Pavel Bartoş: "Ramon este, de fapt, un om simplu după vorbă, după port, care crede într-un vis al lui şi face orice ca să-şi îndeplinească visul. Şi lumea nu înţelege de multe ori. De fapt, aici este punctul comun pe care-l am eu cu el. Uite, Pavel Bartoş cu Ramon: dacă noi credem în ceva, mergem până la capăt. Indiferent de câte piedici se pun, dacă crezi, mergi până la capăt! cum se va termina, vom vedea.

Dar ideea eeste că luptă pentru ceea ce crede. Şi bineînţeles că, de aici, situaţiile hilare, haioase, de acţiune, emoţionante, pentru că filmul conţine de toate, are toate aceste valenţe, de la comedie, cum să zic eu, la emoţie, iubire şi acţiune. Adică le-am cam adus un fel de all inclusive. 

De ce numele Ramon? Cum şi-a ales invitaţii speciali din film: Andreea Esca, Smiley Selly? De ce nu stand-up-eri? Şi multe altele, în interviu.

Plus ce spune despre producţiile de succes Teambuilding şi Taximetriştii.

Despre limbajul din film?

"Este curat, este un film la care poţi merge cu familia, cu copiii."

Pavel Bartoş:

"E un principiu al meu foarte clar. Având trei copii, eu am zis oricând că dacă voi face un produs artistic, trebuie văzut de toţi copiii mei, inclusiv de cel mai mic, de opt ani jumate. Pentru că dacă în mine nu vede un model, atunci în cine să vadă? Eu vreau să se bucure de produsele mele.

Îmi doresc în fiecare zi, în fiecare minut, confirmarea copilului meu că ceea ce fac este bine, să se bucure şi copilul meu de ceea ce fac şi cum fac. Da, am nevoie, în primul rând, de validarea familiei mele. Înainte de orice validare, am nevoie de validarea şi de susţinerea familiei mele. Şi atunci, normal că orice fac, o fac cu susţinerea lor şi o fac şi pentru ei în primul rând."

Interviul lunii este un proiect Paginademedia.ro susţinut de Banca Transilvania.

INTERVIUL LUNII. Pavel Bartoş, totul despre Ramon, în Studioul Paginademedia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus