Skip to main content

VIDEO. Selly: Nu am nicio problemă în a mă vaccina! Când o voi face voi anunţa. Va recomanda şi altora?

 
VIDEO. Selly: Nu am nicio problemă în a mă vaccina! Când o voi face voi anunţa. Va recomanda şi altora?

INTERVIURILE PAGINADEMEDIA. Ce spune Selly despre vaccinare şi despre campania de vaccinare? Se va implica? Dacă da, cum? S-a vaccinat? Se va vaccina?

Publicitate

Selly, la Interviurile Paginademedia:

"Pot să spun foarte deschis că nu am nicio problemă în a mă vaccina, o voi face atunci când o să fie recomandat pentru mine să fac treaba asta. Voi şi anunţa când voi face asta, dar probabil că o să anunţ că m-am vaccinat", spune vloggerul.

Le va recomanda şi altora să se vaccineze?

"Da, dar nu într-un mod agresiv", spune Selly - Andrei Şelaru, vlogger care a ajuns la trei milioane de abonaţi pe youtube. "Ceva de genul - eu m-am vaccinat, nu am avut nimic, dacă vreţi să o faceţi, eu nu am păţit nimic şi cred că e un pas în direcţia bună".

Despre cum ar trebui făcută campania de vaccinare:

"Nu cred într-un mesaj agresiv în zona asta de vaccinare, pentru că de ce facem campanii? Le facem pentru cei care nu cred în asta, pentru cei care îl consideră un pericol şi atunci trebuie să ai un ton moderat", punctează Selly.

"Dacă vorbeşti cu cineva care nu crede pe un ton superior - cum să nu te vaccinezi? - atunci nu rezolvi nimic".

"Până la urmă, cătăm să fie cât mai mulţi vaccinaţi, ca să putem relua normalitatea", continuă Selly. "Cred că este o greşeală când izolăm nişte oameni şi îi privim cu superioritate pe cei care iau decizia de a nu se vaccina"

Selly a declarat la Paginademedia.ro că i s-a cerut să intre în campanii de vaccinare, şi de către branduri şi de către Ministerul Sănătăţii.

Nu a intrat în campanii până acum pentru că, spune el, încă nu este vaccinat şi "Nu consider că este bine să spui oamenilor: „Vaccinaţi-vă!” dacă tu nu te-ai vaccinat".

De ce nu s-a vaccinat până acum?

Selly nu a detaliat motivul, doar că este o "situaţie" şi "nu este indicat să mă vaccinez în următoarele 2-3 luni". O va face "când o să fie recomandat pentru mine să fac treaba asta".

Selly, la Interviurile Paginademedia:

- De cerut, mi s-a cerut (nr.red să ia parte la campaniile pro-vaccinare) de la branduri private care au vrut să pună umărul, cât şi din partea statului. Am avut o solicitare din partea Ministerului Sănătăţii, dar nu s-a concretizat. Răspunsul meu a fost următorul: eu nu m-am vaccinat, nu pentru că nu vreau să mă vaccinez, ci pentru că nu e indicat acum să mă vaccinez din cauza unei situaţii.

- Nu e recomandat pentru mine să administrez vaccinul în următoarele 2-3 luni.

- Nu consider că este bine să spui oamenilor: „Vaccinaţi-vă!” dacă tu nu te-ai vaccinat.

- Pot să spun foarte deschis că nu am nicio problemă în a mă vaccina, o voi face atunci când o să fie recomandat pentru mine să fac treaba asta. Voi şi anunţa când voi face asta, dar probabil că o să anunţ că m-am vaccinat.

- Va recomanda vaccinarea? Da, dar nu într-un mod agresiv. Nu cred într-un mesaj agresiv în zona asta de vaccinare, pentru că de ce facem campanii? Le facem pentru cei care nu cred în asta şi trebuie să ai un ton echilibrat.

- Consider că trebuie să ne vaccinăm, o să fac asta când o să pot. Este bine ca oamenii să se vaccineze, însă acest mesaj trebuie să îl livrez pe un ton moderat întotdeauna. Nu este cu forţa. Este decizia lor.

Citeşte şi: VIDEO. Cum a ajuns Selly la 3 milioane de abonaţi? "Mă simt prost să o spun, dar episodul cu petrecerea a fost cea mai mare creştere de anul ăsta" 

Interviurile Paginademedia sunt susţinute de Telekom.

VIDEO. Selly despre vaccinare

VIDEO. Cum a ajuns Selly la 3 milioane de abonaţi? "Mă simt prost să o spun, dar episodul cu petrecerea a fost cea mai mare creştere de anul ăsta"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Asta ai ajuns să promovezi pe aici? Unul care a încălcat regulile din pandemie, în timp ce noi stăteam cu frica în sân să nu facem ceva, că vine poliţia peste noi? Unul care face cel mai jalnic trapp, cu texte de manele de canal? E vector de opinie în viziunea ta, Petrişor? Aveam pretenţii de la tine. Am site-ul pus in bookmark. Sunt foarte puţine puse acolo. Dar cred că voi şterge bookmark-ul. Au şi ele o limită. Am ajuns să promovăm toate ciurucurile pentru bani. Uşor te vinzi. Nu contează dacă vei posta sau nu comentariu. E dezamăgitor ce faci. Sunt ani de zile în care am fost fanul Paginii de Media. Dar întoarcem pagina. Mai sunt şi alte site-uri.

Trimite un comentariu

sus