Skip to main content

RECOMANDARE. Începe Annie jr, un nou musical de Broadway la Opera Comică pentru copii. Programul spectacolelor

 
RECOMANDARE. Începe Annie jr, un nou musical de Broadway la Opera Comică pentru copii. Programul spectacolelor

RECOMANDARE. Premiera unui nou musical de Broadway la Opera Comică pentru Copii. Spectacolul Annie jr începe vineri, 15 septembrie, şi va avea opt reprezentaţii. Programul, dar şi linkul pentru bilete, în continuare.

Publicitate

Annie jr. este spectacolul care a făcut cunoscute, la nivel internaţional, piese precum Tomorrw, I don't need anything but you sau It's a hard, knock life.

Spectacolul Annie jr. este jucat integral de către copii, parte a programului School of musical, al OCC, cei mai mulţi cu experienţă de scenă în alte proiecte de pe scena teatrului: School of Rock, Madagascar, Sunetul muzicii etc.

Echipa care a coordonat spectacolul: Antoaneta Cojocaru (regie), Teodora Jaworski (canto), Cezara Blioju (coregrafie).

Regizoarea Antoaneta Cojocaru, despre spectacol:

„Mi s-a sugerat sa iau spectacolul Annie ca o provocare. Şi exact asta am făcut. Căci Annie însăşi ne provoacă la a căuta o lume adevărată şi astfel mai puternică poate. O lume în care oamenii sunt ceea ce sunt.

O lume în care prietenia cântăreşte mult, în care există cuvânt, o lume care se reconstruieşte din propria cenuşă, cu mai multă lumină, cu un preşedinte salvator, cu un câine care vorbeşte, cu oameni buni care se ataşează de alţi oameni, şi oameni răi care nu apucă să facă răul până la capăt.

O lume cu mai mult curaj. Annie e povestea unei fete care evadează, care trece dincolo, care construieşte altă realitate, care speră că va fi bine chiar şi atunci când nu e bine deloc. Annie e frumoasă, în special pentru că depăşeşte limite.”

GALERIE FOTO. Spectacolul Annie jr în imagini

Programul spectacolelor Annie jr.:

  • Vineri, 15 septembrie: ora 18.30
  • Sâmbătă, 16 septembrie: 17.00
  • Duminică, 17 septembrie: 11.00
  • Vineri, 22 septembrie: 18.30
  • Sâmbătă, 23 septembrie: 17.00
  • Duminică, 24 septembrie: 11.00

Bilete la Annie jr, pe Bilete.ro.

Din stagiunea Operei Comice pentru Copii 2023-2024

  • Aventurile lui Peer Gynt - Spectacolul muzical „Aventurile lui Peer Gynt” poartă semnătura regizorală a maestrului Cristian Mihăilescu şi este interpretat de către soliştii şi orchestra Operei Comice pentru Copii, sub bagheta dirijorilor Gheorghe Iliuţă şi Alexandru Ilie. 
  • Heidi - musical regizat de Claudia Ciobanu
  • Lacul Lebedelor - balet în regia şi coregrafia Andreei Soare
  • Flautul Fermecat - operă în regia maestrului Cristian Mihăilescu
  • Matilda - musical după licenţă internaţională, în regia lui Emil Pantelimon

Totodată, la OCC se deschid în septembrie atelierele Micul Artist, cu cursuri de Balet, Cor, Actorie, Dezbateri, Street Dance, Fotografie, Bandă desenată, Comunicare, Şah şi multe altele. Înscrierile se fac online - ateliereocc.ro/inscriere-ateliere

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus