Skip to main content

PARTENERIAT. La ce publicaţii pe hârtie vă puteţi abona? Manpres, singura firmă care mai distribuie abonamente la ziare la prima oră

 
PARTENERIAT. La ce publicaţii pe hârtie vă puteţi abona? Manpres, singura firmă care mai distribuie abonamente la ziare la prima oră

PARTENERIAT. MANPRES a tipărit Catalogul MANPRES 2023 - lista de preţuri pentru abonamente la ziare şi reviste în regim de abonament.

Publicitate

Ce conţine Catalogul Manpres 2023?

Catalogul dispune de oferte şi preţuri pentru pentru abonamentele de anul 2023, la ziare şi reviste româneşti şi internaţionale şi se adresează companiilor multinaţionale, ambasadelor, bibliotecilor şi instituţiilor bugetare.

Financial Times, The Economist sau Ziarul Financiar sunt cele mai vândute ziare de Manpres în România.

Ce puteţi comanda prin compania Manpres?

  • peste 7000 de publicaţii din 95 de ţări ţi în 52 de limbi
  • publicaţii pe care le poţi primi în acceaşi zi de apariţie ca-n SUA, Franţa, Anglia, Germania, China, Italia prin licenţă exclusivă de a tipări, detinuta de Mnapres
  • publicaţiile se livrează în format A3 pe hârtie de imprimantă, printată alb-negru faţă/verso
  • publicaţiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial şi grafic

Mihai Manea, director general Manpres, despre catalogul pe anul 2023:

„Catalogul Manpres a ajuns la a 17 ediţie, ceea ce este foarte important pentru identitatea şi brandul Manpres, al modului de relaţionare dintre Manpres şi abonaţii săi, el devenind astfel cel mai important element de relaţionare cu abonaţii noştri.
 
În catalog găşiţi preţurile de abonament la peste 1300 de ziare şi reviste româneşti şi internaţionale din domeniile achiziţii publice, fiscalitate, economic, financiar, contabil, business juridic, legislativ, resurse umane, medical, auto sau IT".

Cum se pot abona clienţii?

Se pot abona pe site-ul manpres.ro, pe mail-ul [email protected], la sediul fimei - Piaţa Presei Libere (nr.1, Parter, Corp C, Cam.14, Sector 1, Bucureşti) sau la telefon - 0732 409 638.

Cum livrează Manpres?

  • Livrările se fac printr-un sistem de curierat propriu, prin echipajele de monitorizare şi prin agenţii de abonamente
  • Manpres face ca abonatul să aibă publicaţiile favorite la micul dejun, între orele 6:00-9:00 dimineaţa.

Manpres a rămas singura firmă de abonamente de presă în anul 2023 care poate livra ziarele în Bucureşti la prima oră a dimineţii.

Livrarea ziarelor Adevarul, Click, Gazeta Sporturilor, Jurnalul National, Romania Libera, Ziarul Financiar, Ziarul News, se efectuează prin flota auto proprie, până în ora 06:00 dimineaţa, de luni până vineri.

Pentru comenzi de abonamente la ziare şi reviste puteţi trimite o solicitare de abonare pe e-mail [email protected] sau vă abonaţi online pe shopul www.manpres.ro, iar plata abonamentului se poate face cu cardul sau cu ordin de plată.

Cum s-a ajuns ca Manpres să rămână sigura firma de distribuţie de abonamente care poate livra ziarele la prima ora în Bucureşti?

Pentru că în ultimii ani, fie au intrat în faliment firme din domeniu ca Zirkon Media, Interpressport, MT Press, Infoeurotrading, Rodipet, MirionPress, Art Advertising, fie în urma pandemiei şi condiţiilor economice apărute în urma războului de la graniţă nu mai pot livra ziarele la prima oră:  ArcaPress, New  Media etc. 

Lista cu publicaţiile, pe site-ul Manpres.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus