Skip to main content

PARTENERIAT. Copiii jurnaliştilor şi bloggerilor, invitaţi în programul "Micii jurnalişti". Ce pot face pentru a veni la avanpremiera "School of Rock"

 
School of Rock
School of Rock

PARTENERIAT. Copiii jurnaliştilor şi bloggerilor din România să participe la cea de-a XII-a ediţie a programului „Micii Jurnalişti”, care va avea loc la avanpremiera spectacolului „School of Rock” din 9 iulie.

Publicitate

Cei mici vor avea ocazia de a participa la avanpremiera musicalului School of Rock, realizat după licenţa internaţională la Opera Comică pentru Copii din Bucureşti.

Spectacolul urmează firul celebrului film School of Rock (cu Jack Black), cu acelaşi scenariu şi cu aceleaşi piese, cântate live pe scenă.

Detalii, în continuare:

  • Până pe 5 iulie, copiii sunt invitaţi să trimită pe adresa [email protected] un scurt video sau un scurt text în care să spună ce spectacol al Operei Comice le place şi de ce sau ce spectacol şi-ar dori să vadă, dacă nu au ajuns încă la nicio reprezentaţie a OCC.

Filmuleţul sau textul trebuie să fie însoţit de numele complet al micului jurnalist aspirant, vârsta şi o fotografie tip portret.

  • Micii jurnalişti care vor fi selectaţi vor primi pe e-mail invitaţia la avanpremiera spectacolului „School of Rock” şi toate detaliile legate de participare.

Cele mai bune articole pe care le vor scrie micii jurnalişti după spectacol vor fi publicate pe site-ul şi pagina de Facebook ale Operei Comice.

Programul „Micii Jurnalişti” se desfăşoară la Opera Comică pentru Copii din stagiunea 2016-2017 şi până acum peste 100 de copii au luat parte la spectacole, la turul din spatele cortinei şi la conferinţele de presă cu echipele de creaţie şi artiştii care au urmat după avanpremieră. 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus