Skip to main content

DE WEEKEND. Unde ieşim cu copiii? 14 de spectacole cu un magician: "Noaptea magiei" la Opera Comică. Ce alte piese se joacă în weekend

 
DE WEEKEND. Unde ieşim cu copiii? 14 de spectacole cu un magician: "Noaptea magiei" la Opera Comică. Ce alte piese se joacă în weekend

PARTENERIAT. Spectacole de magie în weekend la Opera Comică pentru Copii. După ce săptămâna trecută au fost nu mai puţin de 14 reprezentaţii, şi în acest weekend se vor juca 14 spectacole. 

Publicitate

De altfel, Opera Comică pentru Copii continuă şi în acest weekend cu suplimentarea numărului de reprezentaţii pentru titlurile din stagiune, în urma epuizării biletelor pentru titlurile deja programate.

Detalii, în continuare:

Un magician în spectacol

Protagonistul spectacolului "Noaptea Magiei" este magicianul Bogdan Muntean. Vineri seară sun două reprezentaţii. Sâmbătă şi duminică, Noaptea Magiei este programată la fiecare o oră şi jumătate, începând cu ora 12.30. Sunt şase spectacole sâmbătă şi şase duminică.

"Noaptea magiei" prezintă, spun cei de la Opera Comică, "cele mai frumoase trucuri din spectacolele de magie ale teatrului, dar şi noi momente realizate în colaborare cu publicul".

Bilete la Noaptea Magiei se pot cumpăra de aici.

Ce alte spectacole se joacă în weekendul 4-6 noiembrie la Opera Comică pentru Copii:

Alice în Ţara Minunilor

Baletul „Alice în Ţara Minunilor”, în regia şi coregrafia Corinei Dumitrescu, se joacă în acest weekend pentru ultima oară în stagiunea curentă. Ingenioasa producţie îi poartă timp de 70 de minute pe cei mici prin lumea fantastică imaginată de creatoarea spectacolului şi ilustrată prin decoruri impresionante ce poartă semnătura lui Vladimir Turturica şi costume spectaculoase concepute de Bogdana Pascal.

Bilete la Alice în Ţara Minunilor, aici

Cu Nino în Europa

Cine poate vizita şase oraşe europene într-o singură oră? Având atât de mult de călătorit, Nino recurge la o vrăjitorie! Cu ajutorul unei formule magice, el reuşeşte să zboare alături de copii de la Bucureşti la Viena la Salzburg, la Milano, la Napoli, la Paris, la Londra.

În fiecare oraş, vizitatorii sunt întâmpinaţi cu momente muzicale interpretate de soliştii OCC.

Bilete Cu Nino în Europa, aici

Onix şi Barton

Unul dintre cele mai sensibile titluri din repertoriul OCC, spectacolul „Onix şi Barton” beneficiază de asemeneea de suplimentarea numărului de reprezentaţii în Sala UnderGrant, în acest weekend.

Cele două personaje din titlu reprezintă de fapt o întreagă lume în miniatură: un colţ de bloc al fiecăruia, un cuplu familiar şi uşor de îndrăgit, care ne povesteşte despre cum anume putem reacţiona la lucrurile întâlnite în jur, precum sărăcia, excluderea, lipsa empatiei şi a toleranţei.

„Onix şi Barton” este o poveste simplă despre probleme actuale, stringente şi delicate.

Bilete la Onix şi Barton, aici

Abonamente pentru toată stagiunea

Biletele şi Abonamentele pentru stagiunea 2022-2023 sunt deja puse în vânzare în reţeaua bilete.ro. Abonamentele Clasic OCC au preţuri cuprinse între 200 şi 550 lei, în funcţie de locurile alese, şi asigură participarea abonatului la 10 reprezentaţii de weekend, în Sala Mare, cu excepţia premierelor şi avanpremierelor.

Informaţii suplimentare despre abonamente sunt disponibile pe site-ul Operei Comice pentru Copii.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus