Skip to main content

PARTENERIAT. A whole New World. Gală Extraordinară în Ajun de Ziua Teatrului! Toate detaliile. Bilete de la 50 de lei

 
PARTENERIAT. A whole New World. Gală Extraordinară în Ajun de Ziua Teatrului! Toate detaliile. Bilete de la 50 de lei

PARTENERIAT. UPDATE. Bilete la preţuri speciale la un spectacol extraordinar pe 25 martie, în ajunul Zilei Mondiale a Teatrului. Preţurile pornesc de la 50 de lei.

Publicitate

După simpatia de care s-a bucurat Concertul Extraordinar de Craciun „Joy to the world", echipa condusă de regizoarea Antoaneta Cojocaru revine cu „A Whole New World", o Gala Extraordinară concepută special pentru acest moment, în ajun de Ziua Mondială a Teatrului, pe 25 martie la ora 20.30, la Sala Rapsodia de pe strada Lipscani.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, AICI

O viziune artistică deosebită şi delicată, 10 voci remarcabile, alături de o echipă cu experienţă, compusă din actori, artişti vizuali, coregrafi, creatori de modă, light designeri, pe care i-ai întâlnit pe multe scene bucureştene precum: Bulandra, Teatrelli, Opera Naţională Bucureşti, Opera Comică pentru Copii, iţi vor umple inima şi te vor face să te reîndrăgosteşti de oameni!

Un spectacol cu Antoaneta Cojocaru şi soliştii vocali (în ordine alfabetică) :

Rodica Bunea, Mădălina Constantinescu, Diana Hurjă, Andreea Iftimescu, Radu Ion, Andrei Mihalcea, Andrei Petre, Bogdan Podlovski, Daniel Pascariu şi actorii Cristiana Ioniţă, Maria Bucur, Răzvan Răduţă, Adrian Loghin, iar la pian va fi Abel Corban.

Regizoarea spectacolului, Antoaneta Cojocaru declara cu ocazia lansării proiectului:

„A Whole New World" este un spectacol despre celebrarea vieţii, a empatiei, a iubirii şi un manifest de rezistenţă la dezumanizare si la urât prin artă.

Tocmai de aceea va îmbina cele mai frumoase arii şi duete muzicale din opere şi music hall-uri, cu texte deosebite din literatura internaţională si românească, împreună cu momente de dans, cu artă vizuală, costume deosebite şi un concept aparte de lumini, toate pentru a celebra împreună pacea şi un nou început!

Vino să te bucuri de artă împreună cu noi! Crede, deschide-ţi inima, întinde mâna semenilor tăi şi înfloreste!”

Spectacolul va avea loc vineri 25 Martie, de la ora 20:00, într-o reprezentaţie unică, fiind şi transmis în regim de streaming pe platforma Streamerse, pentru ţară şi diaspora.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus