Skip to main content

PARTENERIAT. La cererea publicului, spectacole noi Cor cu Dor din desene animate! Plus Colinde în decembrie. Cum vă puteţi lua bilete

 
PARTENERIAT. La cererea publicului, spectacole noi Cor cu Dor din desene animate! Plus Colinde în decembrie. Cum vă puteţi lua bilete

PARTENERIAT. Reprezentaţii noi la Opera Comică pentru Copii pentru Cor cu Dor de Copilărie, după succesul spectacolelor cu muzică din desene animate.

Publicitate

Sâmbătă, 11 decembrie şi duminică, 12 decembrie, muzica din desene animate se va auzi din nou în interpretarea spectaculoasă şi emoţionantă a copiilor de la Cor cu Dor.

Puteţi cumpăra bilete la concertele Cor cu Dor de Copilărie, aici.

Patru spectacole de colinde!

Ansamblul de copii Cor cu Dor vă invită, în luna decembrie, şi la un spectacol de colinde. Patru reprezentaţii de colinde sunt incluse în stagiunea Cor cu Dor la Opera Comică pentru copii.

Spectacolele Cor cu Dor de Colinde vor avea loc sâmbătă, 4 decembrie şi duminică, 5 decembrie.

Puteţi cumpăra bilete la Cor cu Dor de Colinde, aici

Cor cu Dor, un proiect care a împlinit cinci ani

Proiectul Cor cu Dor a pornit în urmă cu cinci ani cu opt copii, îndrumaţi de dirijorul Teodora Jaworski, artist liric şi solist al Corului Naţional de Cameră Madrigal - Marin Constantin. Acum sunt în jur de 40 de copii în ansamblul coral.

Corul a cântat, de-a lungul timpului, şi alături de corul Madrigal, dar şi de nume precum AndraSmileyLoredanaZoli TothFeliIrina Rimes sau Ducu Bertzi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus