Skip to main content

REPORTAJ VIDEO. Aniversarea Auchan 17 Ani continuă. Sute de produse la preţuri aniversare. De ce să veniţi în magazine în această perioadă (PROIECT SPECIAL)

 
REPORTAJ VIDEO. Aniversarea Auchan 17 Ani continuă. Sute de produse la preţuri aniversare. De ce să veniţi în magazine în această perioadă (PROIECT SPECIAL)

REPORTAJ VIDEO. Continuă ofertele speciale la Aniversarea Auchan 17 ani în România. Un reportaj video care vă oferă câteva motive să intraţi în magazine în această perioadă.

Publicitate

Ce se întâmplă în perioada aniversară în magazine, aşa cum veţi vedea şi în materialul video:

Sunt sute de reduceri, la toate categoriile de produse

  • Pentru cei care au card de fidelitate MyClub Auchan, sunt şi oferte de tipul 2+1 gratis, 1+1 gratis sau 1 + al doilea produs la jumătate de preţ.
  • Pe rafturi, produsele reduse sunt semnalizate cu "Sărăbătorim cu preţuri aniversare".
  • Produsele alimentare preparate în laboratoarele proprii (brutărie şi patiserie) au, de asemenea, preţuri speciale.

Un material Paginademedia.ro pentru Auchan.

Vezi un reportaj video cu ofertele aniversare, aici: Ce reduceri găsiţi la Aniversarea Auchan? Un material video detaliază ofertele speciale: 2+1, 1+1 şi tombole cu premii consistente

O Galerie Foto cu zeci de promoţii şi reduceri speciale, aici: Reduceri pe linie! Oferte 1+1, preţuri până la jumătate şi multe, multe altele. Vă arătăm în imagini ce găsiţi la Aniversarea Auchan 17 ani, să vă fie mai uşor să vă hotărâţi

VIDEO. Promoţii şi oferte la Aniversarea Auchan 17 Ani

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus