Skip to main content

VIDEO. Proiect Special. Ştiaţi că dintr-o sticlă de plastic se pot face patru pixuri? Cumpără rechizite Eco Friendly Auchan şi ajuţi copiii dintr-un sat din Călăraşi!

 
VIDEO. Proiect Special. Ştiaţi că dintr-o sticlă de plastic se pot face patru pixuri? Cumpără rechizite Eco Friendly Auchan şi ajuţi copiii dintr-un sat din Călăraşi!

VIDEO. Proiect Special. Ştiaţi că din 10 sticle de plastic reciclate se poate face un ghiozdan? Şi că dintr-un singur PET reciclat se pot produce patru pixuri?

Publicitate

O gamă întreagă de produse Eco Friendly sunt în oferta Back to School Auchan, iar achiziţionarea lor susţine un proiect al asociaţiei EduAct.

Produsele din gama Eco Friendly - ghiozdane, pixuri, rechizite diverse - sunt certificate de Forest Stewardship Council, adică provin din lemn controlat din surse cunoscute, iar produsele sunt fabricate 80% din materiale reciclate.

Cecile Coldea, specialist CSR Auchan:

"Ne bucurăm să susţinem programul Prezent! Pentru viitor, derulat de asociaţia EduAct, care se desfăşoară în satul Dorobanţu, judeţul Călăraşi. Satul a foat ales special pentru a reduce rata abandonului şcolar, deoarce are o populaţie mare cu cu doar opt clase.

Asociaţia EduAct oferă copiilor acces la activităţile de educaţie non-formală, iar una dintre primele etape constă în construirea unui nou spaţiu în care să se desfăşoare activităţi, un spaţiu care să găzduiască o bibliotecă, precum şi un laborator de informatică."

Un material Paginademedia.ro pentru Auchan.

Vezi un Reportaj Video cu oferta Auchan Back to School 2023, aiciToate rechizitele pentru şcoală, într-un material filmat. Spiderman, Batman, Friends sau Harry Potter, în oferta Back to School de la Auchan

Toate rechizitele, grupate pe Galerii Foto, pentru a alege mai uşor, aiciTot ce ai nevoie pentru începutul anului şcolar, în imagini! Ofertele Back to School de la Auchan

VIDEO. Cumpără rechizite Eco şi ajuţi copiii dintr-un sat din Călăraşi

Autor: Redacţia contactpaginademedia.ro
viewscnt

sus