Skip to main content

PROIECT SPECIAL. Ce brazi! Ce globuleţe! Un reportaj VIDEO special cu idei de brazi şi decoraţiuni de la Târgul de Crăciun

 
PROIECT SPECIAL. Ce brazi! Ce globuleţe! Un reportaj VIDEO special cu idei de brazi şi decoraţiuni de la Târgul de Crăciun

PROIECT SPECIAL. Cum împodobim bradul anul acesta? Un reportaj VIDEO special, cu idei de brazi, cu globuleţe, cu decoraţiuni "cu temă".

Publicitate

Am fost la Târgul de Crăciun Auchan şi le prezentăm într-un material video. Înainte, povestea fiecărei teme.

1. Santa's Workshop - Atelierul lui Moş Crăciun. Trimitere la amintirile din copilărie

Un brad cu tematică "neo-vintage". Jucării din lemn, maşinuţe, bastonaşe dulci, ursuleţi, cutiuţe muzicale.

Culori: roşu clasic, verde, dar şi vişiniu. Un brad care trimite la tradiţie.

2. A Day in Winter - O zi de iarnă

Un brad în care albul este de bază. Alături de vernil, argintiu şi de culoarea şampaniei. Pentru că "suntem purtaţi în ţinuturile îndepărtate de la poli, unde întâlnim animale precum ursul polar, pinguinul, bufniţa albă". Dar şi troli şi zâne.

Plus multe decoraţiuni din lemn brut şi scoarţă de mesteacă. Pentru că tema este legată de "elemente îngheţate": fulgi de nea, stalactite.

3. Mountain Holiday - Sarbatoare la munte. Un brad "de vacanţă"

Un brad ca pentru o vacanţă la munte, la o cabană lângă pârtia de schi. Decoraţiunile sunt în temă: lemn închis la culoare, cu elemente rustice. Cu albastru şi culoarea cuprului. Cu conuri de pin. Cu vulpi, veveriţe, arici şi reni.

4. Christmas Cocoon - Coconul Crăciunului. Pentru un Crăciun boem

Pentru o atmosferă boemă, cu. zâne şi îngeri, un brad cu mult roz perlat, cu nuaţe de bej, cu maro. Elemente iconice: o fetiţă, o zână şi un troll în culorile temei. Paiete, stele, brazi, fulgi de nea.

Tema este însoţită, ca şi celelalte trei, de farcurii, căni, feţe de masă şi alte decoraţiuni de sărbătoare, în culorile bradului.

Vezi şi un material cu idei pentru cadourile de Moş Nicolae şi Moş Crăciun aici: Jucării, jucării, şi iar jucării! De Moş! Reportaj Video. Care sunt trendurile? Ce găsiţi la Târgul de Crăciun Auchan în acest an?

Un material Paginademedia.ro pentru Auchan

VIDEO. Ce brazi gasiti la Targul de Craciun Auchan

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sokoko Sokoko
    A fost slab serial nu a atins așteptări

    Ce visezi ? Ce aberezi ? A avut dublu comercial. Ce slab visezi ? Mai bine zi de Adelinara Zero. Sub filme rerereredifuzate. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    A fost slab serial nu a atins așteptări
  • Sisosi Sisosi
    Tu vorbesti postacule ? De audientele Marinica Zero nu zici nimic ? Clanul a sters pe jos cu Antenuta Zero.
  • Mile Mile
    Dispari pr protevist
  • Sabina Sabina
    De la ora 14:00, Lili Sandu, Shurubel și Ciudoiu, prezentatorii Vorbește Lumea și Cătălin Măruță și-au dat mâna și au adus o ediție de colecție, Zi de bine, România! Timp de 3 ore, cei de acasă s-au bucurat de preparate tradiționale, de muzică bună live și de invitați cu povești incredibile de viață! Emisia a fost lider de audiență, în intervalul orar 13:58 – 16:57. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.1 puncte de rating și 19.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 2.2 puncte de audiență și 11.0% share.

    Ziua a continuat cu o emisiune specială, Generații de distracții, prezentată de Horia Brenciu și Iulia Pârlea! Cei doi au adus un show spectaculos cu muzică, ghicitori și momente încărcate de amuzament. Ediția a fost lider absolut de audiență în intervalul orar 16:59 – 18:58. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.3 puncte de rating și 21.3 cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.5 puncte de audiență și 11.7 share. De-a lungul difuzării, aproape 1.2 milioane de români au trăit distracția la maximum.

    Seara s-a încheiat cu un nou episod din serialul preferat de comedie al românilor, Las Fierbinți! Episodul a fost lider absolut de audiență în intervalul orar 20:28 – 22:23. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.6 puncte de rating și 28.2 cotă de piață, față de locul 2 care avea 8.2 puncte de audiență și 19.9 share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români au trăit noile aventuri ale personajelor lor preferate, iar la ora 20:46, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!
  • R R
    Dati audientele finalei Chefi la cutite,a fost lider absolut de audienta si un top cu cele mai urmarite programe de ieri,1 decembrie ,cum faceți în fiecare an.

Trimite un comentariu

sus