Skip to main content

Se apropie Crăciunul! Patru idei de brazi şi culorile lor. Spectaculoasele decoraţiuni de la Târgul de Crăciun, în galerii foto de sezon. Ce brad vă place? (PROIECT SPECIAL)

 
Se apropie Crăciunul! Patru idei de brazi şi culorile lor. Spectaculoasele decoraţiuni de la Târgul de Crăciun, în galerii foto de sezon. Ce brad vă place? (PROIECT SPECIAL)

PROIECT SPECIAL. Roşii, roz, albastre, albe, de culoarea cuprului, strălucitoare sau mate, din lemn eco sau clasicele globuri din sticlă. Decoraţiuni spectaculoase, aranjate pe patru "teme", fiecare cu povestea şi cromatica ei.

Publicitate

Vă prezentăm în galerii foto cele patru teme pentru bradul de Crăciun, dar şi pentru casă, pentru că nu numai globuleţele sunt "pe culoare", dar şi celelalte decoraţiuni pentru sărbători: căni, lumânări parfumate, feţe de masă, farfurii.

Găsiţi toate aceste teme, toţi aceşti brazi şi decoraţiunile lor, în Târgul de Crăciun din magazinele Auchan:

1. Bradul Happy Together - cel "clasic", cu mult roşu şi verde

2. Bradul Snowy Cottage - o temă cu multe decoraţiuni din lemn, cu multe elemente din natură (animale, conuri de brad etc)

3. Bradul Under the Stars - pentru un Crăciun "sub stele", cu mult albastru şi alb

4. Bradul Christmas Dreams - e temă cu roz şi cu zâne

1. Happy Together - un brad clasic

Mult roşu, mult verde, multă strălucire în tema Happy Together. Decoraţiunile urmează această linie, pentru un brad clasic. 

GALERIE FOTO 1. Bradul clasic Happy Together şi decoraţiunile lui

2. Snowy Cottage - natura ca sursă de inspiraţie

Pădurea a fost sursa de inspiraţie pentru această temă. Multe decoraţiuni din lemn. De notat că produsele din lemn provin din surse gestionate în mod durabil.

Nu lipsesc animalele pădurii: reni, căprioare, veveriţe.

GALERIE FOTO 2. Bradul şi tema de Crăciun Snowy Cottage

3. Under the Stars - un brad pentru un Crăciun sub stele

O temă pentru un Crcăiun sub stele, aşa că nu lipsesc decoraţiuni "spaţiale": rachete, astronauţi, globuleţe-planete. Albastrul şi albul predomină în acest brad.

GALERIE FOTO 3. Bradul Under the Stars

4. Christmas Dreams - un brad ca în visele de Crăciun

O temă cu decoraţiuni în notă roz pal. Totul, de la globuleţe la lumânări parfumate sau căni, urmează această cromatică.

Un brad în care găsim zâne, animăluţe şi globuleţe adaptate temei "de vis". 

GALERIE FOTO 4. Bradul Christmas Dreams

  • 4

Ce mai găsim la Târgul de Crăciun

Pe lângă cele patru teme pentru împodobit bradul şi Casa de Sărbători, găsim la Târgul de Crăciun o serie de decoraţiuni, atât pentru interiorul casei, cât şi pentru exterior: instalaţii de toate felurile, Moşi Crăciuni, dar şi alte elemente pentru perioada sfârşitului de an.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus