Skip to main content

#3Seriale de la prezentatorul Survivor, Daniel Pavel: Peaky Blinders cu Cillian Murphy şi Tom Hardy, printre ele (VIDEO)

 
#3Seriale de la prezentatorul Survivor, Daniel Pavel: Peaky Blinders cu Cillian Murphy şi Tom Hardy, printre ele (VIDEO)

#3Seriale. Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Survivor, este invitatul săptămânii în secţiunea de recomandări #3SerialeDeşi ne-a dezvăluit că a renunţat la reţelele de streaming cât e la Survivor, Daniel Pavel ne-a spus care sunt serialele sale preferate.

Publicitate

Unul dintre titlurile recomandate este Frontier, cu Jason Momoa. Un altul este celebrul Peaky Blinders, cu Cillian Murphy şi Tom Hardy în distribuţie.

În afară de cele două, ne-a mai povestit despre un serial fenomen printre adolescenţi. Vă dăm şi un indiciu: vine de pe Netflix. Îl găsiţi pe PaginadeSERIALE.ro.


Daniel Pavel, pentru PaginadeSeriale, despre serialele care i-au plăcut, AICI


Câteva date despre Daniel Pavel:

- S-a alăturat proiectului Survivor din sezonul doi, în locul lui Dan Cruceru. A fost prezentator Antena 3, dar şi la RFI, radio la care a găzduit emisiunea „Business On Air”, program ce a fost si premiat de CNA in 2015.

- Daniel Pavel a fost redactor sef al Penny FM, iar de ceva vreme locuia în Austria.

- Un detaliu inedit despre el ar fi că înainte de cariera în televiziune şi radio a lucrat ca ofiţer în marina comercială.

Mai multe detalii inedite de pe platourile de filmare ale show-ului difuzat de Kanal D puteţi afla dintr-un reportaj realizat pe platourile de filmare din Republica Dominicană, într-un tur cu presa, unde şi ziariştii Paginademedia.ro au fost prezenţi.

Şi ce spunea prezentatorul Daniel Pavel după cinci luni de show, într-un interviu acordat Paginademedia.ro, tot în Republica Dominicană. 

Reamintim că după un sezon lung, de peste şase luni, show-ul „Survivor” se pregăteşte de finală. Ultima ediţie a sezonului doi, care va stabili câştigătorul, va fi difuzată pe 10 iulie.

VIDEO. Culisele Survivor şi trei seriale de la Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Kanal D


Citeşte şi: Am fost „acasă” la Survivor! Paginademedia, pe insula din Dominicană unde se filmează show-ul Kanal D. Detalii inedite din culise


Citeşte şi: După cinci luni de Survivor, prezentatorul Daniel Pavel vorbeşte despre show: „E într-adevăr un experiment social. E pe bune!”


Despre #3Seriale

 
 
Citeşte şi:
 
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lukoki Lukoki
    Finala cât va fi oare peste chefi ha

    Meciul peste finala Bucatarilor. Pe stirea respectiva nu comentezi postacule ?
  • Mile Mile
    Finala cât va fi oare peste chefi ha
  • Razvan Razvan
    Dati audientele de aseara ,va rugam ,ce a facut finalul de sezon Burlacul?

Trimite un comentariu

sus