Skip to main content

O actriţă din La Casa de Papel vine la Comic Con

 
O actriţă din La Casa de Papel vine la Comic Con

Veşti bune pentru fanii La Casa de Papel. O actriţa din celebrul serial vine la Bucureşti. Va fi prezentă la ediţia din această vară a Comic Con. 

Publicitate

Este vorba despre actriţa Itziar Ituño, care-i dă viaţă inspectoarei Raquel Murillo (ulterior Lisbon, în echipa profesorului). 

Ea vine în ţara noastră chiar înainte de premiera celui de-al cincilea sezon din Casa de Papel.

Itziar Ituño va fi prezentă la eveniment pe 28-29 August, sâmbătă (dupa-masă) la a doua sesiune şi duminică dimineaţă la prima sesiune. 

Reamintim că ultimul sezon al celebrei serii spaniole va avea două parţi, una care vine la toamna şi alta care va debuta în decembrie. Zilele de lansare sunt următoarele:

  • 3 septembrie, prima parte
  • 3 decembrie 2021, partea doua

Astfel, actriţa din La Casa de Papel se alătură celorlalţi actori deja anunţaţi: Eugene Simon (Lancel Lannister din Game of Thrones), Anna Shaffer (Triss Merigold în The Witcher şi Romilda Vane în Harry Potter), Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries) şi lui Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl). 

Reguli pentru ediţia Comic Con din acest an

Organizatorii East European Comic Con au venit cu un set de măsuri pentru organizarea evenimentului în vara acestui an. Acestea sunt:

  • accesul verificat (vaccinare sau test covid), numărul de participanţi limitat (5000), sesiuni de maxim 5 ore, cu pauze de dezinfectare între acestea şi mască de protecţie.

În primele două zile (26-27 august), evenimentul este dedicat celor care doresc să viziteze standurile expoziţionale şi magazinele prezente, iar în 28-29 august va avea că invitaţi actori din seriale populare.

Evenimentul se desfăşoară la Romexpo.


Citeşte şi: Veşti pentru fanii „La Casa de Papel”. Sezonul cinci vine-n două părţi: la toamnă şi la iarnă


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • X X
    Pacat ca este ultimul Comic Con din Romania.
  • Fotoviva Fotoviva
    Se anunță fierbinte ediția de anul acesta.

Trimite un comentariu

sus