Skip to main content

Kanal D, serial turcesc şi la miezul nopţii. Postul va avea o producţie şi seara tâziu

 
Kanal D, serial turcesc şi la miezul nopţii. Postul va avea o producţie şi seara tâziu

Seriale seara, seriale şi noaptea. Postul de televiziune Kanal D, care avea în grilă seriale de la ora 20.00, introduce producţii turceşti şi în late-night, aproape de miezul nopţii.

Publicitate

Prima producţie care va intra de la 23.30 este un serial de acţiune, bazat pe un caz real. 

Serialul va începe luni, 7 februarie, şi va fi difuzat la ora 23.30, imediat după "Fiica ambasadorului“, în zilele de luni şi marţi. 

„Ramo", inclus în grila de sfârşit a serii, spune povestea unui om care se revoltă împotriva unui sistem sufocant.

În rolul principal va juca Murat Yildirim, pe care fanii serialelor turceşti l-au mai văzut în "ASI – împotriva destinului" şi în "Dragoste şi ură“. Ambele producţii au fost difuzate pe Kanal D.

Despre ce este „Ramo“?

Serialul face radiografia unor conflicte de familie, a prieteniei, dragostei şi a nevoii de justiţie. Acţiunea se petrece într-un orăşel din sudul Turciei, dominat de sărăcie şi corupţie.

Ramo este liderul unui grup infracţional, cu reguli proprii şi specializat în furtul de benzină. Însă în el se trezeşte spiritul justiţiar,văzând răul care se propagă asupra comunităţii în care trăieşte.

De aici porneşte un război nu doar împotriva duşmanilor, ci şi a familiei, a prietenilor. În tot acest iureş este iubirea pentru Sibel (Esra Bilgic), fiica celui împotriva caruia se ridică la luptă.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    De ce, @DODO?
  • DODO DODO
    nu s-ar putea sa le dea pe toate foarte tirziu ?
  • IVG IVG
    Ramo este un serial de exceptie , premiat de asociația jurnaliștilor din Turcia cu premiul Cel mai bun serial de acțiune din 2021 iar Murat Yildirim cu premiul Cel mai bun actor intr-un serial de acțiune . Ramo nu se revolta împotriva familiei ci impotriva acelora care i-au omorât tatăl , mai apoi lupta împotriva întregului sistem mafiot . Serialul are o regie remarcabila si o coloana sonora speciala . In Ramo nu este timp de respiro iar chimia dintre cei doi actori Murat Yildirim si Esra Bilgic a fost si este inca data ca exemplu in Mass-media turca .
  • Catalin Catalin
    A mai fost difuzat anul trecut "La răscruce" , miercuri si joi, imediat dupa survivor. Cred ca expira drepturile de difuzare si vor sa scape de el, ora nefiind tocmai potrivita pentru publicul clasic. E un serial mai altfel decat telenovelele clasice, de mare succes la noi.
  • A1 A1
    Și în ultimele săptămâni, dacă nu știați, lunea și marțea noapte, după ce se termina Fiica ambasadorului, se difuzau filme turcești !
  • B.A.M B.A.M
    Ar fi putut reînvia WowBiz, dacă situația e chiar așa groasă!
  • Ha Ha
    Se vede că Kanal D este în impas cu emisiunile. Cea mai ok variantă pentru ei ca să aibă audiență

Trimite un comentariu

sus