Skip to main content

Abonaţii unui operator TV nu vor mai putea să vadă meciul Farul - Sheriff Tiraspol. Ce telespectatori vor fi afectaţi?

 
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Abonaţii unui operator TV nu vor putea să vadă meciul Farul - Sheriff Tiraspol, care se joacă în această seară, de la 20.30. Este vorba despre abonaţii Vodafone, care nu vor beneficia de acest meci, din cauza unor neînţelegeri cu deţinătorii posturilor Prima Sport, notează gsp.ro.

Publicitate

Meciul va fi livetext pe GSP.ro şi televizată pe Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Ce televiziuni au achiziţionat drepturile pentru acest meci?

Drepturile TV pentru acest joc au fost achiziţionate de două posturi de televiziune, Digi Sport şi Prima Sport. Cum al doilea canal e disponibil în grila tuturor celor trei mari operatori de servicii TV - RCS, Orange şi Vodafone, practic meciul ar fi urmat să fie disponibil la nivelul întregii ţări.

Potrivit surselor publicaţiei Gazeta Sporturilor, cei care sunt abonaţi la Vodafone nu vor putea urmări nimic pe Prima Sport pe durata meciului de la Ovidiu, adică între 20.30 şi 22.30.

Ce mesaj va apărea pe ecran în timpul difuzării meciului?

„În acest moment pe acest post rulează jocul Farul - Sheriff, dar abonaţii acestui operator TV nu au acces la acest serviciu", se arată în aceeaşi sursă.

Conform ultimelor date furnizate de ANCOM (Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii), Vodafone deţinea peste 10% din piaţa abonaţilor la serviciile de televiziune, indiferent de forma acestora: cablu sau prin satelit (DTH), adică în jur de 900.000 de abonaţi. 

În schimb, cei care sunt conectaţi la RCS&RDS şi Orange, celelalte companii care oferă servicii TV, vor avea transmisiunea meciului prin intermediul celor două posturi care îl vor reda live: Digi Sport şi Prima Sport.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus