Skip to main content

"Aşa se iubesc ei!" Acces Direct, acuzată că a promovat violenţa domestică. O serie de ameninţări aruncate în studio s-au transformat într-o dublă crimă

 
"Aşa se iubesc ei!" Acces Direct, acuzată că a promovat violenţa domestică. O serie de ameninţări aruncate în studio s-au transformat într-o dublă crimă

"Acces Direct a promovat violenţa domestică". Asta spune Alina Pop, secretar de stat în Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale care notează pe Facebook că va face sesizare şi la CNA. De ce?

Publicitate

Pentru că într-o ediţie a emisiunii de pe Antena 1, ameninţările cu violenţa dintr-un cuplu nu ar fi fost luate în serios de cei din studio. "Aşa se iubesc ei", a spus cineva din platou, în timp ce burtierele anunţau "replici spumoase". Patru luni mai târziu, cel care făcea ameninţările în platoul de la Acces Direct a trecut la fapte: concubina lui şi fiul acesteia au fost ucişi.

Detalii, dar şi momentul de la Acces Direct, în continuare:

O serie de ameninţări cu moartea, care au făcut subiectul emisiunii Acces Direct, s-au transformat în realitate. O femeie şi fiul ei au fost ucişi cu brutalitate chiar de concubinul acesteia. 

O dublă crimă petrecută în urmă cu câteva zile în judeţul Argeş a fost prefaţată în urma cu câteva luni în studiul postului Antena 1. Atunci, femeia ucisă în urmă cu câteva zile îşi acuza partenerul de brutalitate şi de ameninţări cu moartea.

Cei doi şi-au expus cu lux de amănunte problemele conjugale, iar cea devenită acum victima concubinului povestea cum este abuzată de acesta din urmă. 

Postul TV a speculat scandalul dintre cei, iar la vremea respectivă au titrat „Ramona şi Irinel, schimb de replici spumoase” şi „Ramona şi Irinel, acuzaţii şi dezvăluiri şocante”, printre altele. 

Femeia povestea, printre altele, conform G4Media

Ramona: „Nu îmi plăcea comportament lui. Se comporta urât cu mine. E dur, e greu să stai în casă cu el, e urâcios”

Reporter: „A fost agresiv cu tine fizic?”

Ramona: „De zeci de ori.”

Cei doi chiar au fost prezenţi în studioul Acces Direct, unde Mirela Vaida şi invitaţii Mara Bănică şi Sorin Ovidiu Bălan aveau remarci ca „Aşa se iubesc ei”, după ce femeia povestea brutalităţile prin care trece. 

Emisiunea difuzată în ianuarie 2021 a şi fost reclamată la CNA, scrie Libertartea. Cea care a reclamat emisiunea este Alina Pop, secretar de stat în Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, a anunţat marţi, pe Facebook, că va sesiza CNA pentru „acea emisiune care a promovat violenţa domestică”.

VIDEO. Momentul cu cei doi, de la Acces Direct

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Camelia
    Ce te face să crezi că sunt postaca, sau postaca Pro tv? Poate sunt postaca Etno tv. M-aș băga postaca la FilmCafe sau Tv1000. Da chiar, aceste televiziuni ce audiențe au?
  • Ocna Ocna
    Camelia ai vrea tu sa fie pro lider toata ziua si toata noaptea fara antena nu-i asa?
  • Camelia Camelia
    Cum interzici o emisiune? Va dispărea Acces Direct și va apărea alta care se va numi Direct Acces. Trebuie oprită emisia postului. În plus, așa cum Dan Diaconescu are interzis la tv până în 2024, la fel trebuie și cu experții in orice, Mara Bănică și Ovidiu Bălan.
  • Arabul Arabul
    Cata nesimtite după ce tu nu faci nimic

    Dar tu faci ceva postacule ? Se pare ca da ! Lauzi Antenuta zi de zi pensionare.
  • Camelia Camelia
    O emisiune fără credibilitate, pe care nu o ia nimeni în serios. Un guvern incapabil care face plângeri la CNA, adică îi pâraste la doamna învățătoare, în loc să cadă capete din poliție. Fiecare cetățean este pe cont propriu, nu ne putem baza pe nimeni.
  • Arabul Arabul
    Bun dar ministresa statul ce a facut ha

    Emisiune ideala pentru postacii antenisti in frunte cu Mile pensionarul.
  • Șerban Șerban
    @Bend nu mai dă nimeni doi bani pe ce a zis nesimțita aia de Vaida luni, că fapta a fost deja comisă. Sunt doar vorbe în vânt acum. Au încercat să-și spele imaginea, pentru că nimeni din emisiunea aceea, de la prezentatoare până la ăla care nu păzește ușa din spate, nu are pic de umanitate in el, și totul e făcut pentru audiențe. În ianuarie ar fi trebuie să latre la autorități, nu după ce i-a făcut ăla felul.
  • Iuli Iuli
    Poate Alina Pop se autosesizează și pentru acest episod din TikTok în care tatăl își amenință fiica cu bătaia: https://vm.tiktok.com/ZMetmcdwK/
  • Iuli Iuli
    De ce Alina Pop nu vorbește și despre acele femei care au atacat-o pe Vaida? Uitați un video de pe contul de YouTube Acces Direct în care Vaida spune că acele femei încă sunt în libertate: https://youtu.be/EjXjxCr9Dkw

    Trebuie să moară Vaida ca să se sesizeze? Alo, protecția muncii!
  • Iuli Iuli
    Bun, dacă această poveste a celor doi soți s-a prezentat la TV, de ce nu s-au sesizat cei din politie? Trebuia cumva Acces direct să sune la 112 sau să facă toate demersurile ca această femeie să fie protejată de soțul dânsei?

    Alina Pop, degeaba te duci la CNA acum după ce fapta este făcută, trebuia sa mergi la momentul respectiv. Bine că ai stat în scăunelul călduț din parlament și acum scrii le Facebook că faci și dregi.
  • Alex Alex
    Andrei, ai dreptate. Probabil opiniile dure ale Mirelei Vaida la adresa sistemului si Guvernului au deranjat, ca intr un stat democratic ce suntem
  • Alex Alex
    Nu se poate asa ceva!!!
    Domnilor, voua va vine sa credeti?
    Oamenii astia conduc ministerul PROTECTIEI SOCIALE! Stiti ce a zis aceasta ministra? "Hai domn e ca n avem cum sa avem grija de toti"
    Stiti ce au facut acesti oameni pentru achizitionarea bratarilor pentru infractorii in violenta domestica? NIMIC.
    Stiti cate adaposturi pentru femei agresate au facut? ZERO!
    Stiti cate programe pentru educarea femeilor supuse atacurilor au facut? Zero!
    Zero , zero, zero intr un an jumate de conducere liberala.
    Iar acum se iau de o emisiune care ARATA TARII cazuri de violenta si incearca sa educe femeile pt a-si lasa barbatii violenti
    Si da, am votat cu PNL, dar nu voi tolera niciodata ipocrizia.
    Stiti cate
  • jk jk
    E adevarat ce am citit online ca azi a trecut *** cu pietroiu in studio?!
  • Saharabounce Saharabounce
    Faceți ceva și interziceți emisiunea asta de gunoi la fel ca și prezentatoare (amanta lui Viorel) și producătoarea aia din carton din Berceni,fina lui Gabriela Firea.
  • Mile Mile
    Cata nesimtite după ce tu nu faci nimic

Trimite un comentariu

sus