Skip to main content

Actori noi se alătură distribuţiei serialului Lia. Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, printre nume

 
Actori noi se alătură distribuţiei serialului Lia. Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, printre nume

Actori noi se alătură serialului Lia, produs de Ruxandra Ion. Serialul despre iubire, de la Antena 1, aduce nume noi în distribuţie. E vorba despre Toto Dumitrescu şi Simona Voicu.

Publicitate

Actorul Toto Dumitrescu este fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, şi a mai jucat în Adela, unde l-a pus în scenă pe Floppy. Simona Voicu va fi colegă de platou cu fiul ei, Andrei Voicu, care îl interpretează pe Robert Vornicu, fiul lui Petru Vornicu (Ştefan Floroaica).

Toto Dumitrescu va juca rolul unui pilot de curse la VorGroup, în vreme ce Simona Voicu va avea rolul unei menajere atente la tot ce se discută în casa Vornicu.

Serialul este realizat după drama turcească Asla Vazgecmem (Niciodată nu renunţ). Producţia Lia - soţia soţului meu este difuzată în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1. Lia îi care ca protagonişti pe Ana Bodea şi Ştefan Floroaica, un fost semifinalist Exatlon.

Toto Dumitrescu:

"Sunt extrem de bucuros că am fost ales să joc în cel de al doilea proiect al meu ce poartă semnătura doamnei Ruxandra Ion. Este o provocare, desigur, să-i dau viată personajului Marius (sau Mike, după idolul lui, Michael Schumacher).

Fiind pilot de curse, circuitul şi masina sunt totul pentru el. Mi-a fost uşor să exprim această pasiune pe care o poartă el pentru meseria lui, deoarece am găsit în mine acea dragoste pentru vocaţia mea, cei drept, diferită (actoria).

Construind acest personaj, am avut grijă să-i dau anumite nuanţe şi trăsături de caracter specific, încât să nu semene cu nimic din ce am mai jucat eu."

Simona Voicu:

"Nela este un personaj savuros, pe care publicul îl va îndrăgi, aşa cum îl îndrăgesc şi eu. E o femeie simplă, modestă, dar foarte indiscretă. Îşi bagă mereu nasul unde nu-i fierbe oala, de aceea face şi multe gafe amuzante.

Nela încearcă să se "descurce" şi crede că "s-a ajuns" aici, în casa Vornicu. Rolul meu din Lia - soţia soţului meu este un dar pe care l-am primit cu emoţie, dar şi cu mare bucurie. Să fii alături de actori atât de talentaţi şi experimentaţi este cu siguranţă o provocare, indiferent de vârsta la care vine aceasta".

Despre Toto Dumitrescu

  • Absolvent al secţiunii Theatre and Performance la Goldsmiths University of London, în anul 2019
  • Toto Dumitrescu a debutat încă din 2014, în coproducţia româno-americană Love by Design
  • De curând, a jucat în serialul de la Antena 1, Adela, unde a interpretat rolul lui Floppy

Despre Simona Voicu

  • Absolventă a UNATC, la clasa prof. Dem Rădulescu, în 2002
  • Actriţa a putut fi urmărită pe scenele mai multor teatre, pentru ca ulterior să devină creator de spectacole de Teatru Interactiv pentru copii.

Galerie foto - Toto Dumitrescu şi Simona Voicu

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus