Skip to main content

O actriţă care a lucrat cu Visconti sau Woody Allen, invitată în emisiunea lui Cătălin Ştefănescu de la TVR

 
Charlotte Rampling şi Cătălin Ştefănescu. Foto: TVR
Charlotte Rampling şi Cătălin Ştefănescu. Foto: TVR

Cătălin Ştefănescu are o invitată specială la emisiunea „Garantat 100%”, emisiune difuzată pe TVR 1 în weekend.

Publicitate

Charlotte Rampling, actriţă care a jucat în peste 60 de filme, este invitata lui Ştefănescu de duminică, 31 octombrie, de la ora 23:00. Interviul a avut loc la Catedrala Evanghelică de la Sibiu.

Rampling a colaborat cu renumiţi regizori precum Luchino Visconti şi Liliana Cavani, la Woody Allen, Sidney Lumet şi Alan Parker.

Rampling a jucat în filme ca: „La Caduta degli dei” (1969), „Sherlock Holmes in New York” (1976),  „Stardust Memories” (1984), „Agel Heart” (1987), „Babylon A.D” (2008), „The Duchess” (2008). De asemenea, ea a făcut parte şi din distribuţia filmului „Dune”, care s-a lansat recent în cinematografrele din lume. 

„Duminică seară, în dialogul cu Cătălin Ştefănescu, Charlotte Rampling face o analiză profundă a felului în care vede actoria de film şi industria spectacolului, dar vorbeşte pe larg şi despre efectele pe care le are nivelul actual de expunere publică la care sunt supuşi actorii din filmele şi serialele de succes”, spun cei de la TVR.

Garantat 100% este una dintre cele mai vechi emisiuni din grila TVR, anul acesta aniversând 22 de ani de la prima ediţie.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    oooooofffff, "O actriţă care a lucrat cu Visconti sau Woody Allen". baieti, rampling era un nume de pus in titlu.... dar habar n-aveti... ca si cum in loc sa scrieti ca florin piersic a facut ceva, ati scrie despre actorul care l-a jucat pe trandafirul galben nustiuceafacut... penibil, sincer...
  • Iulia Iulia
    Ce lipsa de cultura cinematografica si cata ignoranta, pagina de media!
  • Ando22 Ando22
    Trebuia inclus numele actritei in titlul articolului. E ca si cum ati fi scris "Un fotbalist" in loc de "Ronaldo".
  • DODO DODO
    una dintre foarte putinele emisiuni tv cu staif ( pentru cunoscatori )
  • geo geo
    A jucat si in Asfalt tango in regia lui Nae Caranfil ...nu stiu de unde si pana unde a nimerit in aceasta productie destul de ușoară la mijlocul anilor 90...arata mai bine pe atunci, ce sa mai vorbim de anii tinereții !!!

Trimite un comentariu

sus