Skip to main content

Adela Popescu, fosta prezentatoare Vorbeşte lumea, joacă într-un film: "Este o super comedie, este ceva foarte relaxant"

 
Sursa foto: Adela Popescu, Facebook
Sursa foto: Adela Popescu, Facebook

Adela Popescu a anunţat pe Instagram că urmează să facă parte dintr-un lungmetraj şi că filmările o să înceapă pe 6 mai în Vama Veche. Adela a mai spus că lungmetrajul pe care o să-l filmeze în curând este regizat de Petre Năstase.

Publicitate

Ce a mai spus Adela Popescu despre lungmetraj?

"Ne-am dat seama că nu am apucat deloc să vă povestim despre lungmetrajul pe care o să îl filmăm începând cu 6 mai. Pe 6 mai încep filmările în Vama Veche.

Este un lungmetraj în regia lui Petre Năstase şi scenariul este superb, distribuţia senzaţională, noi şi ceilalţi, normal că suntem senzaţionali. Nu, serios acum, va fi ceva foarte tare. Este o super comedie.

Este super relax, este ceva foarte relaxant, este exact ce trebuie pentru... nu stiu, ai chef să mergi la film, să te destinzi, mă rog.

De ce să vorbesc înainte să se întâmple lucrurile? Bun, deci noi pe 6 începem filmările în Vama Veche şi o să vă ţinem la curent la faţa locului", a anunţat Adela pe story, pe contul ei de Instagram.

Adela Popescu a luat o pauză din televiziune, după ce a terminat filmările pentru emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, show care a revenit la Pro TV, după 7 ani. Adela a prezentat mai mulţi ani emisiunea Vorbeşte lumea, de la Pro TV.

În prezent, Vorbeşte lumea este moderată de Bogdan Ciudoiu, Shurubel şi Lili Sandu, de luni până vineri, de la 10.30.

Adela Popescu a jucat în serialele Numai iubirea, Lacrimi de iubire, Iubire ca în filme, Iubire şi onoare, Aniela şi altele.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus