Skip to main content

Jurnalistul Adelin Petrişor revine la TVR. Se va ocupa de un nou proiect

 
Jurnalistul Adelin Petrişor revine la TVR. Se va ocupa de un nou proiect

S-a întors de unde a plecat. Jurnalistul Adelin Petrişor revine în echipa Ştirilor TVR începând de la 1 iunie, anunţă postul public. Jurnalistul revine la postul public după ce, în ultimele luni, a făcut parte din echipa Euronews, pe care a părăsi-o chiar înainte de lansarea televiziunii de ştiri, după cum Paginademedia.ro a relatat în exclusivitate

Publicitate

Adelin Petrişor se alătură echipei care va relansa în curând postul de ştiri TVR Info, anunţă postul public.

Adelin Petrişor:

„Mă întorc la TVR pentru a fi din nou parte din redacţia care produce unele dintre cele mai curate şi echilibrate jurnale de ştiri din România. Sper din tot sufletul să pot aduce cât mai repede la Telejurnal poveşti interesante, aşa cum am făcut-o şi în trecut.”

Pentru Televiziunea publică, Adelin Petrişor a transmis în premieră din Coreea de Nord, a realizat primul interviu de după Revoluţie cu liderul palestinian Yasser Arafat.

Tot pentru TVR, Adelin Petrişor a realizat reportaje şi transmisiuni în direct, în exclusivitate, din Libia, Irak, Afganistan, Iran sau Mali.

Recent, în pandemie, reporterul special al Ştirilor TVR a filmat în diverse spitale din ţară situaţii limită în lupta anti COVID-19. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Leo Leo
    Obae, ce pacat ca nici tu nu esti un deontolog de dai pe afara, din moment ce stergi comentarii de pe site...

    Deontologia trage dupa sine si "dreptul la replica" sau....esti partinitor?

    Am mai ridicat "problema" asta in trecut, NU MAI STERGE COMENTARIILE NOASTRE, altfel, e o lipsa de respect la adresa "prostilor" care-ti pasesc pragul...
  • Marian Marian
    Da..se intoarce la banul public...caci acolo e "performanta". Lipitorile traiesc bine la ban public...vochere, sporuri peste sporuri...mii de zile libere, bonuri de masa, bonuri de vanta, al 13-lea salariu... TVR trebuie cu totul desfiintat. E o cloaca de lipitori media ***39;acolo..platita din banul tuturor.
  • SobySobea SobySobea
    @Paco, nu doar TVR au jurnaliști care bajbaie după prompter. Și Digi 24 am văzut că au prea mulți jurnaliști care bajbaie după prompter, fac ca prezentatorul TVR, Radu Andrei Tudor, adică să nu știi să citești corect pe prompter.

    Chiar am văzut în direct prezentatorii Digi 24 care nu știu să citesc pe prompter și mai nou, au început să fiu agresivi... Hai Prelipceanu, fă ceva! Aduci un prezentator mai decent și știe să citească pe prompter, nu doar tineri!
  • SobySobea SobySobea
    @Umbertotomasy, și nu a mai venit la Digi 24 pentru că se angajează doar tineri și nu cei cu experiență. Publicul Digi 24 este tânăr, iar publicul bătrân se uită la România TV și Antena 3.

    Vom vedea mâine dacă aud o știre în care un nume nou vine în echipa Digi 24.

    Digi 24, mai angajezi nume noi de la alte televiziune sau angajezi doar tineri? Întreb asta pentru un prieten.
  • Paco Paco
    TVR are, cu totul, vreo 2-3 jurnalisti peste medie. Adelin Petrisor nu mai e printre ei. Este un fel de Florin Calinescu mai tinerel, a ramas cu impresia ca daca deschide gura sunt gata sa se incoloneze oamenii in spatele lui. Adelin a plecat pe cai mari la EuroNews, a crezut ca merge la nemunca si revine cu tupeu la ars gazul si la frecat menta. Statul roman e condus prost, iar TVR e condusa si mai prost din moment ca ii ofera dlui Petrisor 150 de milioane net lunar pentru mai nimic, leafa la care multi directori cu raspunderi imense nici nu viseaza. Macar e ceva mai mult decat primeste Livia Serban Iancu (120 milioane), fost producator al lui Ionut Cristache, pentru o emisiune obosita de 45 min pe saptamana. Sau decat Madalina Radulescu & Oana Popescu (cate 125 milioane) pentru a mima venitul la serviciu. Adelin ia mai mult si decat Radu Andrei Tudor, care bajbaie dupa prompter pentru 130 de milioane lunar. Telejurnalul despre care Petrisor spune ca e cel mai tare din Romania este o relicva plictisitoare la care nu se mai uita nimeni. Share-ul e dezastruos, picajul s-a oprit pentru ca a fost atins fundul prapastiei. Acolo e si Adelin Petrisor. Vizionare placuta.
  • CRISTINA LASCU CRISTINA LASCU
    xxxx
  • Umbertotomasy Umbertotomasy
    Unde să meargă săracu fara sa muncească și să ia banii degeaba,sigur la TVR...
  • Mile Mile
    Ești praf postac
  • Toderascu Toderascu
    Era mai super daca TVR avea TVR Cinema si TVR SPORT . Nu o televiziune de stiri
  • Wagner Wagner
    Inca un giumbusluc marca Dan Turturica. Adelin Petrisor traieste din amintiri si din 2-3 bete pe luna. La Euronews sefimea nu vrea multe live-uri, iar la filmari se merge zi de zi, nu din an in Pasti cum doresc vedetele ca el. O intoarcere cu coada-ntre picioare, dupe ce nu a fost primit la Antena3, se poate masca elegant in comunicatul TVR.
  • Mile Mile
    La TVR numai filme sunt de ceva în rest
  • Jkh Jkh
    Evident ca e mai bine la tevereu. Pai unde poti sta linistit, faci un reportaj pe luna si castigi o caruta de bani? In plus mai bagi o reclama la bemeveu, mai iei imagini si le publici pe blogul personal, merge banutu fara multa munca. Deci e bine.
  • geo geo
    Așa și, foarte bine...însă nu trebuia să dea - și să câștige - un concurs pentru a fi (re)angajat, pentru ca, banuiesc, a parasit TVR prin demisie !
  • SobySobea SobySobea
    Off-topic: Realitatea Plus a primit licența pentru HD de la CNA. A primit și o somație publică, cel mai probabil pentru că nu și-a modificat acționariatul.
  • SobySobea SobySobea
    @margo, Cristache a plecat de la TVR pentru că nu îi s-a mai prelungit contractul și nemulțumirea lui cu mutarea România 9 la ora 17:00, iar Muscalu a plecat de la Digi 24, deși trebuia să se întoarcă la Business Club de la începutul lunii octombrie 2021 după ce a luat concediu medical din cauza la probleme de sănătate, a plecat de la Digi 24 și a fost înlocuită de Ligia Munteanu, fosta prezentatoare a Telejurnalului de la TVR 1 difuzată la ora 20:00. Muscalu s-a retras din presă și după câteva luni s-a întors în presă, dar la Profit News.

    Nu știm din ce motiv a plecat Muscalu de la Digi 24, cred că tot de la neprelungirea contractului sau neînțelegeri cu noul management Digi 24.

Trimite un comentariu

sus