Skip to main content

DEMISIE! Exclusiv Paginademedia. Adelin Petrişor lasă Euronews cu câteva zile înainte de lansare

 
DEMISIE! Exclusiv Paginademedia. Adelin Petrişor lasă Euronews cu câteva zile înainte de lansare

DEMISIE. Plecare surpriză de la Euronews, cu câteva zile înainte de lansarea staţiei. Postul rămâne fără Adelin Petrişor, unul dintre cele mai sonore nume atrase de proiectul televiziunii de ştiri.

Publicitate

Potriviti informaţiilor Paginademedia.ro, Adelin Petrişor a anunţat deja că astăzi, 20 mai, este ultima zi la Euronews.

Postul de televiziune, una dintre cele mai aşteptate lansări de pe piaţa din România, urmează să îşi înceapă emisia pe 25 mai.

"N-a fost să fie"

Jurnalistul Adelin Petrişor a postat un scurt text despre plecare. "N-a fost să fie", notează el pe blogul personal.

Adelin Petrişor: "Astăzi este ultima zi în care sunt jurnalist al Euronews România. Mi-am dat demisia. Motivele nu-s dramatice, dar mă privesc doar pe mine şi pe cei din conducerea staţiei. Cum sunt tot felul de ”prieteni” care abia aşteaptă să inventeze spun totuşi că nu a fost vorba de presiuni, ingerinţe etc.

Oricum, cu siguranţă în acest moment cred că e mai bine aşa. Nu regret cele 3 luni petrecute în redacţia Euronews. Am învăţat multe lucruri noi, am stat pentru prima dată în scaunul prezentatorului de ştiri şi am cunoscut oameni interesanţi.

Mai mult, am avut şansa să fac mai multe materiale care au fost difuzate de canalul mamă Euronews Internaţional. Cum lansarea postului este peste doar câteva zile, le doresc mult succes foştilor colegi de la Euronews România. Eu sper să găsesc rapid soluţia să merg mai departe. Cum ziceau vecinii bulgari? Keep walking!"

Adelin Petrişor a intrat în proiectul Euronews venind de la TVR, mutare făcută de jurnalist după zece ani la postul public.

Citeşte şi: VIDEO. Euronews România a anunţat oficial data lansării

Adelin Petrişor a venit la Televiziunea Publică în septembrie 2010. Înainte, lucrase 10 ani la Observator şi Antena 3 şi doi ani la Realitatea TV.

Ce a făcut în cei peste 11 ani la TVR: reporter special şi şef al secţiei eveniment, Adelin Petrişor a acoperit evenimente precum Primăvara Arabă (a fost în Egipt la căderea regimului Mubarak).

A fost în Tripoli, în Libia, practic singura echipă de jurnalişti români (împreună cu Florin Dobre) care documenta conflictul în urma căruia a căzut regimul lui Ghadafi.

A fost în Coreea de Nord, în aprilie 2012, a transmis din Irak, Afganistan şi Siria. În timpul pandemiei, a fost primul jurnalist care a realizat un reportaj în secţiile de Terapie Intensivă (chiar la începutul crizei sanitare).

Contactat de Paginademedia.ro, Adelin Petrişor nu a comentat plecarea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Luiza Luiza
  E foarte greu de înțeles de ce totuși a mers acolo. La experiența lui să accepte să fie condus de Andra Miron, o submediocra în jurnalism cu ifose de snoaba. Madame Miron cu siguranță nu va rămâne mult în acea postură. Nu o recomanda nimic. Unul dintre cei mai slabi și *** jurnaliști de la Realitatea TV. O cucoană care a ajuns *** mare șefă, dar fără nicio urma de profesionalism. O voce fada, agresiva și zero dicție.
 • SobySobea SobySobea
  @Etno, nu cred că vine la Etno, are probleme deoarece au fost restructurări de la începutul lunii mai.

  Sunt sigură că vine în echipa Digi 24 și să văd reportajele lui la emisiunile de știri, dar și la emisiunea lui Cosmin Pămpălipceanu.
 • Etno Etno
  Eu am auzit că Adelin Petrișor se duce la Etno și prezintă jocuri cu Care e răspunsul
 • SobySobea SobySobea
  @Leo, sunt de acord cu tine. TVR a ajuns o mizerie în ultimii ani.

  Părerea mea este că Adelin Petrișor va merge la Digi 24, unde cel mai probabil va fi reporter special la secția eveniment. El, alături de Cosmin Pămpăliceanu care este în același costum, Claudiu Popândaru care este mustăcios, Florin Negruțu care este un fel de Bogdan Chireac adică Negruțu a ajuns un analist politic și CTP care este un cunoscut gazetar, vor fi cei mai cunoscuți jurnaliști ai postului Digi 24 numai dacă Adelin Petrișor se va alătura echipei Digi 24.

  E clar că Digi 24 mai trebuie nume cunoscute în care au plecat recent de unde au lucrat ei și nu doar Pămpăliceanu, Popândaru, Negruțu și CTP care îi știm cu toții. Mai aflu luni!
 • Leo Leo
  Eu spun de 20 de ani.. TVR - TREBUIA SA DISPARA, impreuna cu radioul public! Sunt sacii fara fund, care nu doar papa banul public cu nemiluita, ci calcs in picioare tot ce inseamna Jurnalism sau presa!

  TVR este "produsul" inglobat al incapacitatii in tot. Capusat de toti viermii gaunosi care duc din rau in mai rau acest simbol.

  Adelin Petrisor e un carpaci bine marketat de toti insipizi. De la EuroRahat tv a plecat pt ca acolo nu-si mai putea face el afacerile ...si pt ca oricum se batea cap in cap cu ipocritii inutili din conducere.

  O spun ca sa ramana spus...EuroPristia asta va fi un altfel de TVR (la toate capitolele) mai ales la papat bani exagerar de multi de la stat!

  Cat despre Politehnica Bucuresti...numai de bine...a terminat cu paduchii din caminele lor , au rezolvat cu conditiile inumane de sedere pt studenti, au creat conditi ca ca la u pt cei care invata, srau acolo....si le trebuia o SugativaTv pt a mulge bani de la noi cu nemiluita. Rusine politehnicii, rusine statului Roman cu a carui cu omplicitate se demareaza aceasta noua vaca de mult tv.
 • Livia Pila Livia Pila
  Erata Cătălin, nu Cristian. E drept, puțin contează. Tot un No Name jurnalistic este.
 • Livia Pila Livia Pila
  Pe campionul la urlete cocoțat în fruntea Direcției Știri îl cheamă Cătălin Prisecariu, nu Cătălin. Numitul Turturica Cristian Dan care e principalul vinovat de ordinara manipulare de la Eurovision nu va demisiona niciodată. Are cu cine semăna. Leit tăticul. Căutați pentru detalii în repertoriul de acum câțiva ani al TNB.
 • Claudiu Lucaci Claudiu Lucaci
  @paco, sigur tu esti un mare realizator. Esti prea galonat ca sa te semnezi cu numele real…taietor de frunza prin TVR, complexat si ros de invidii marunte. https://m.youtube.com/watch?v=7Ntv2woAIOM Asta e tot PR?
 • Silviu Gologan Silviu Gologan
  @Paco
  Radu Andrei Tudor, baiatul fara haz si mereu pupator de clante, intra in galeria ilustrilor lefegii de top ai TVR: Cristian Vaileanu, Cristian Prisacariu, Marina Almasan, Iuliana MArciuc, Madalina Radulescu, Oana Popescu, Dan Adrian Manoliu, Doina Gradea, Irina Radu, Liliana Poteca, Mihaela Woitovich, Livia Serban Iancu, Anca Dindirica, Vasile Arhire, Dite Dinesz, Carla Tompea etc. Oameni cu lefuri de peste 120 de milioane, excelenti taietori de frunze la caini si absolventi de Spiru Haret. Peste ei, Ana Maria Modalca haleste ceva mai multisor din banul public si are ocazia sa se scoata din contractul cu turcii (ca la STB) de la care TVR va cumpara o emisiune Quizz.
 • SpusTV SpusTV
  Alooo, Mediasind, Toricaaaa, ce faceti ba baieti? Voi nu vedeti concursurili, nu vedeti cum face legea Turturica pe banul public? Chiar a orbit toata lumea? Ciocazanu e plin de platitudini si a ajuns marea vedeta a TVR, are studii medii si e-n comisiile de concurs la aia cu studii superioare. Prisacariu e praf, urla ca intr-un sanatoriu la toata lumea de si-a dat demisia Madalina Samoila, o reporterita excelenta. Modalca a calcat totul in picioare, toate tronsoanele au intre 0.0 (adica niimicul din capul ei) si 0.2. Manoliou plange ca n-a prins doua saptamani de vacanta la Torino, unde Marciuc a facut praf Eurovisionul.
 • Maria Maria
  Pai se întoarce la TVR unde freca menta si ai facea din cand in cand cate ceva. Poate-l pun sef.
 • Sahara Sahara
  Nu-i bai ,revine la TVR că e munca gratis.
 • Paco Paco
  O sa-l recupereze, probabil, Dan Turturica la TVR, inventeaza un concurs si ii da o leafa de 150 de milioane. De ce atat? Pai daca cititorul de promptere Radu Andrei Tudor tocmai a semnat pe 130 de milioane, iar Adelin avea 95 inainte de plecare, doar n-o sa-l lasi pe reporterul-vedeta cu contract de la BMW sa ia mai putin. Marile realizari ale lui Adelin sunt live-uri rasuflate conspectate de pe net si PR-uri pentru Armata. Inclusiv faimosul reportaj de la Suceava a fost din acest lung ciclu, fiind introdusa subtil ideea "ce treaba buna e militarizarea unui spiutal de stat".
 • eileen marga eileen marga
  Vino, dragă Adelin, înapoi la TVR. Să vezi ce năpastă sunt Turturică, Săseanu, Modâlcă, Tompea, Prisecariu, Barbu.
 • R. R.
  Dati aidientele de aseara

Trimite un comentariu

sus