Skip to main content

UPDATE. Cine este Adrian Stoica, românul care a câştigat Americas Got Talent, 1.000.000 de dolari şi un show în Las Vegas

 
Adrian Stoica are 45 de ani şi locuieşte de câţiva ani în Italia / foto: arhiva personală
Adrian Stoica are 45 de ani şi locuieşte de câţiva ani în Italia / foto: arhiva personală

Paginademedia.ro îţi spune mai multe despre românul care a câştigat America's Got Talent! Se numeşte Adrian Stoica, are 45 de ani, locuieşte de mulţi ani în Italia, s-a prezentat prima dată în faţa publicului român la show-ul iUmor (Antena 1), în februarie 2020, apoi şi-a încercat norocul şi la Românii au talent, unde a concurat în 2022. Adrian Stoica a prezentat pe scena show-ului din America numere de dresaj canin cu totul speciale, împreună cu Hurricane, căţeluşa lui din rasa Border Collie. Paginademedia.ro îţi spune povestea lui Adrian Stoica.

Publicitate

Adrian Stoica a câştigat miercuri seara (27 septembrie) finala America's Got Talent - Sezonul 18, show difuzat de postul TV NBC. A primit 1.000.000 de dolari şi posibilitatea de a avea prorpiul show în Las Vegas.

Presa americană spune că este italian, pentru că a locuit foarte mulţi ani în Italia. Dar Adrian Stoica s-a născut în România, iar prima sa ocupaţie a fost aceea de cascador. Apoi, pentru că iubeşte foarte mult câinii, s-a apucat să-i dreseze şi s-a specialiyat în Disc Dog. 

Ca antrenor de Disc Dog, Adrian Stoica a câştigat 6 titluri mondiale şi 35 de Cupe ale Campionilor Europeni în diferitele federaţii internaţionale în ultimii zece ani, povesteşte presa italiană.

Adrian Stoica şi Hurricane lucrează împreună de opt ani.

„A fost incredibil momentul în care am auzit că prezentatorul a strigat numele meu. Am trăit multe emoţii. Nici nu ştiu cum să le descriu. , a declarat Adrian pentru Studio 3, potrivit site-ului wsaz.com.

„Nu avem un plan despre cum voi cheltui banii. Vreau să merg acasă şi să ne apucăm de lucru cât mai repede”, a mai spus Adrian Stoica, pentru aceeaşi sursă.

​VIDEO. Adrian Stoica - Momentul în care a aflat că a câştigat America's Got Talent 

​VIDEO. Adrian Stoica, pe scena America's Got Talent

 

VIDEO. Adrian Stoica, debutul în România, la iUmor, în 2020

CITEŞTE ŞI:::

America's Got Talent, câştigat de un român! Adrian Stoica şi câinele său, Hurricane, au cucerit America şi au luat 1.000.000 de dolari!

 

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus