Skip to main content

Adriana Stoian, fostă Mariş, la Euronews. Ce va face?

 
Adriana Stoian, fostă Mariş, la Euronews. Ce va face?

Nume nou la Euronews. Adriana Stoian (fostă Mariş), cea care a coordonat cinci ani divizia de video de la Adevărul, a intrat în echipa postului de ştiri. Ce face şi ce va face, în continuare:

Publicitate

Adriana Stoian a intrat pe post din această săptămână. Pentru început, vor fi câteva săptămâni de prezentare de ştiri, dar proiectul pentru care a venit la Euronews este altul.

De luni, 8 august, Adriana Stoian prezintă tronsoanele de ştiri din Prime-Time (între orele 18.00 şi 23.00), într-o perioadă în care parte dintre prezentatorii staţiei intră în concediu (tronsonul de seară era ţinut de Claudiu Popa şi de Miruna Mihailovici).

Din toamnă, Adriana Stoian se va ocupa de o altă emisiune. Proiectul pentru care a şi intrat, de altfel, în echipa Euronews, este o emisiune despre educaţie, care va fi difuzată cel mai probabil din septembrie.

Adriana Stoian revine pe TV după o perioadă de aproape patru ani de pauză în media. Din 2018, a avut activităţi "fără legătură cu presa". "Au fost", spune ea "mici proiecte de comunicare”, dar - ţine să completeze, "nu în domeniul politic." 

“Am revenit pentru că m-a atras brandul Euronews, pentru că e un loc în care cred că mi-aş putea relua meseria, aşa cum am făcut-o tot timpul”, a declarat Adriana Stoian pentru Paginademedia.ro.

Adriana Stoian (fostă Mariş), Carte de vizită:

1998-2006: Prezentator şi producător ştiri Prima TV

2007-2010: prezentator ştiri The Money Channel

2010-2013: Realitatea TV, prezentator ştiri

2013-2017: Adevărul Holding – Producător şi Şef al Departamentului. În acea perioadă, departamentul video funcţiona ca o televiziune online, cu cinci ore de emisie, de luni până vineri

2018: Communication Manager USR, câteva luni

După 2018. Activităţi "în domenii care nu au legătură cu presa. Antreprenoriale. “Mici proiecte de comunicare, dar nu în domeniul politic."

GALERIE FOTO. Adriana Stoian (fostă Mariş) la Euronews

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anticutul Anticutul
    Și tot la antena ne uitam ha ha ha

    Si tot pe locul 2 comercial. Ha ha ha ! Publicul tanar alege Pro TV. Pensionarii aleg Antenuta Zero.
    Apropo, Splash Zero e cam Zero Barat. Batut si de filme antice.
  • Mile Mile
    Și tot la antena ne uitam ha ha ha
  • Fobita Fobita
    Schimbări poate primăvara zici , vedem acum America, chefi original , aia era alta emisiune fotbal ha ha ha

    Ce visezi postac ? Ce aberezi ? Pai Chefii ce erau ? Copie de 2 lei ? Auzi la el chefi original. Tot sub Pro TV vor fi bucatarii zero si asiaticii zero postacule.
  • Alex Alex
    Euronews nu apare inca in audiente? Sa vedem rateul
  • Mile Mile
    Schimbări poate primăvara zici , vedem acum America, chefi original , aia era alta emisiune fotbal ha ha ha
  • Borboti Borboti
    Normal, schimbari de frica. Ca, la inceputul anului, Bucatareala Zero a fost dezastru. Surivovor a sters pe jos cu Bucatarii Zero. Acum baga schimbari de frica. Ha ha ha !

Trimite un comentariu

sus