Skip to main content

More than Pub, nou director. Fondatoarea agenţiei anunţă şi cedarea acţiunilor

 
Cătălina Georgescu. Foto: Claudia Klaus
Cătălina Georgescu. Foto: Claudia Klaus

Agenţia de marketing public relations More than Pub are un nou director, iar Mihaela Petrovan, fondatoarea agenţiei, se retrage din compania fondată în 2003 şi cedează acţiunile.

Publicitate

Noul management va fi condus de Cătălina Georgescu, care s-a alăturat agenţiei în luna august în postura de Managing Director. Transferul acţiunilor către Cătălina Georgescu va fi făcut în 2022.

Cătălina Georgescu are o experienţă de peste 20 de ani în vânzări şi marketing. Conform profilului de LinkedIn, Georgescu a a fost marketing manager şi product manager la Ivatherm, în perioada 2016-2021.

Georgescu a mai lucrat la A&D Pharma (2004-2005), Zentiva (2005-2006), Teva Pharmaceutical Industries (2006-2010), Tarus Media (2010), Pharmexport Medical Logistic (2010-2012) şi Dermacare SRL (2012-2016).

În cadrul agenţiei More than Pub, Georgescu aduce „ther other side of the story”, o abordare pragmatică în ceea ce priveşte strategia optimă de atingere a obiectivelor şi gestionării bugetelor din perspectiva clientului.

Cătălina Georgescu, Managing Director More than Pub, spune:

„Întotdeauna am pus foarte mult suflet în tot ceea ce am făcut...poate chiar prea mult, însă pentru mine acesta este un vector important al succesului, căci lucrând cu pasiune, depăşeşti multe bariere, găseşti soluţii la provocările interioare şi exterioare. Şi pentru cei cu care lucrezi entuziasmul este molipsitor. Ştiu că a prelua conducerea unei agenţii va fi o experienţă aparte.

Provocarea principala aş putea-o descrie printr-o metaforă: sunt în situaţia unei mame care… brusc, nu mai are un copil, ci mai mulţi, pe care evident trebuie să îi iubească la fel de mult. Insă, cu o inimă mare, cuprinzi tot. Ca proiecte de viitor în More than Pub, evident, zona de new business va conţine branduri de skincare, cărora să le construim în acelaşi mod natural, atipic şi avangardist vizibilitate, notorietate şi comunităţi fidele, dar să le şi creştem vânzările.”

Mihaela Petrovan, Fondator More than Pub:

„Tot ceea ce-mi lipseşte mie – diplomaţie, răbdare, găsirea căii de mijloc într-o negociere, delicateţea şi chiar abilitatea de a delega şi responsabiliza – Cătălina are din plin. Şi mă bucură enorm acest lucru! În plus, îmi aduce multă satisfacţie sufletească să ştiu că las munca mea de atâţia ani pe mâna unui PROFESIONIST desăvărşit şi a unui OM integru, cu care rezonez din toate punctele de vedere. Recunosc, şi pentru mine va fi o provocare - însă una necesară pe care mi-o doresc de multă vreme – să am alături un partener cu care să mă consult.

Următorul an, cât voi mai sta în umbra Cătălinei pentru a o ajuta să preia clienţii şi să înţeleagă procesele de lucru din agenţie, îmi va permite să mă detaşez uşor-uşor de meseria de Comunicator şi să mă dedic integral vocaţiei mele non-comerciale, Asociaţia BookLand, care mi-a transformat viaţa şi care mă ajută să o schimb şi pe a copiilor din mediul rural, dându-le o şansă la educaţie în condiţii civilizate.” 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus